• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun göğüs hassasiyeti gebelik olabilir mi?

asyakarabey

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
644
265
18
25
Sat 6 ekim bat 6 kasım. Normalde adetten 1 gün önce göğüs hassasiyeti başlar adetten birkaç gün sonra da geçer. Bu ay 1 kasımda başladı. Sarı-krem bir akıntı oldu aynı gün. Her ay olan hassasiyetten farklı çok yoğun. Sağdan sola dönerken, eğilip doğrulurken bile acıyor. Normalde uç kısımlarında hassasiyet olmazdı bu ay uç kısmında da var. Daha önce yaşayan gebeliğini öğrenen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sat 6 ekim bat 6 kasım. Normalde adetten 1 gün önce göğüs hassasiyeti başlar adetten birkaç gün sonra da geçer. Bu ay 1 kasımda başladı. Sarı-krem bir akıntı oldu aynı gün. Her ay olan hassasiyetten farklı çok yoğun. Sağdan sola dönerken, eğilip doğrulurken bile acıyor. Normalde uç kısımlarında hassasiyet olmazdı bu ay uç kısmında da var. Daha önce yaşayan gebeliğini öğrenen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evet benim yoğundu uçlarına dokunamazdım

Sendeki belirtiler bendede var bacım inşaallah hamileyizdir

Benimde uçlarda değil ama dokunduğum da şiddetli ağrı değil ama sizliyorlar adetime 1 gün kala test yaptım tek cizgi çıktı 3 gündür adetim gelmemiş bide ara ara yanlarım batıyor bide halsizlik var

Ya bende bişey sorabilirmiyim benimde adet gibi kanamam oldu 3 gün ve kesildi ama midem aşırı bulanıyor ihtimal vermiyorum ama olabilirim boşu boşuna da tes yapmak istemiyorum
Bildiğim kadarıyla pembe kahverengi olanlar yerleşme ama kırmızı kanama değil deniyordu yine İçiniz rahat etsin Bi test yapın belki vardır

Evet olabilir, şu an 5 haftalık hamileyim sütyen bile ağrıtıyor, uç kısmına dokunulmuyor. Test yapın mutlaka:) inşallah gebeliktir. :) Krem rengi akıntı da benim regl gününe kadar hep devam etmişti. O da belirtilerden biri olabilir.

Evet olabilir, şu an 5 haftalık hamileyim sütyen bile ağrıtıyor, uç kısmına dokunulmuyor. Test yapın mutlaka:) inşallah gebeliktir. :) Krem rengi akıntı da benim regl gününe kadar hep devam etmişti. O da belirtilerden biri olabilir.
İnşallah bnde hamileyimdir dua edin lütfen 🥺Çarşamba günü gelecek testlerim o güne kadar regl olmazsam yapacağim 🤍

B

Bugunku belirtilerin neler bacım. Prolaktinine baktırdın mı bu arada
Geçen ay baktırmıştım canım normaldi. Bugün göğüs hassasiyeti düne göre az . Regl öncesi gibi hafif ağrı girip çıkıyor. Regl de gelebilir sanırım.Birde karnımın içi kaşınıyor sol kasığım özellikle onu anlayamadım. Sende durumlar ne

Geçen ay baktırmıştım canım normaldi. Bugün göğüs hassasiyeti düne göre az . Regl öncesi gibi hafif ağrı girip çıkıyor. Regl de gelebilir sanırım.Birde karnımın içi kaşınıyor sol kasığım özellikle onu anlayamadım. Sende durumlar ne
Göğüslerde uclardq acı agrı bazen kenarı kösesi hafif mide bulantısı bazen ama içtiğim şeylere yoruyorum. Göğüs uçlarında bazen yag gibi süt gibi nokto nokta seyler oluyor bazen üşüme bazen sıcak basması oluyor o karın kaşıntısı bendede normalde olabiliyor. Gecenlerde sag kasıgq kramp girdi

Back
X