Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgılım le 1 aylık bır ılıskımız var kendısı cok yoğun calısyor.. dünde konuştum ılgılenmıyosun dedı bunları sorun etme yoğunum dedı bısey olsa soylerım dedı ama ben ılgılenmesını ıstıyorum sızce nasıl bas edebılrıım bu durumla
Sende ona ilgisiz davran bu durumu sorun etmiyormuş gibi görün zaten niyeti ciddiyse farkına varacaktır varmıyorsa seninle ciddi değil demektir ayrıl gitsin
sevgılım le 1 aylık bır ılıskımız var kendısı cok yoğun calısyor.. dünde konuştum ılgılenmıyosun dedı bunları sorun etme yoğunum dedı bısey olsa soylerım dedı ama ben ılgılenmesını ıstıyorum sızce nasıl bas edebılrıım bu durumla
bence bu durumla baş edemezsin sen sevgiliolmadan önce de muhtemelen iş hayatı yoğundu sen bunu bile bile onunla birlikte oldun kendince şuanda önlemlerini almalısın sakın yanlış anlama ama bence dikkat etmelisin..