yoğun inflamasyon gebeliğe engelmidir ?

nike81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
100
0
46
Ankara
merhaba.birçok kadında smear testinde çıkan sonuç ınflamasyon dur.benim merak ettiğim smear testi sonucu çıkan yoğun ınflamasyonun döllenmeye veya gebeliğe engel olup olmadığıdır?bu soru kafamı çok kurcalıyor yardımcı olursanız çok sevinirim..çünkü spirallerin bazılarının oluşturduğu ınflamasyon sayesinde gebeliği engellediğine dair bir yazı okudum burada bahsedilen ınflamasyon aynımıdır?o halde yoğun ınflamasyon gebe kalamama durumunu ortaya çıkarırımı????????????:18:

merhaba inflamsyon smear testinde ortaya konmuş ise sizin şikayetleriniz ve muayeneniz sırasında doktorunuzun gözlemlediği duruma bağlı olarak tedavi verilebilir. kanser demek değildir. spiralin gebeliği önlemsi sırasında yaptığı iş "steril inflamsyon yaratmadır." yani bazı hücrelerin rahim duvarında gebeliği engellemeyi çalışmasıdır. ikisi başka drumlardır. aşırı yoğun enfeksyon yok ise enflamasyon tek başına gebelik engeli olmaz. sevgiler.

dr.çok açıklama yapmamıştı.ama raporda yoğun inflamasyon yazıyordu.umarım gebe kalma şansıma engel olmaz.teşekkür ediyorum.içimi rahatlattınız.saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…