Premature Bebekler yogun kanama sebebiyle erken doğum yapan ve bebegini kaybeden varmi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

deniz bebek

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
18
6
8
36
Yogun kanama sonucu 34 haftalik dogdu bebegim sezaryen ile.bebegim kan yutmustu ve midesi yikandi 3 kez ama yinede agizdan ve makattan kan geldigini soylediler kalp anomalisi oldugu icinde bebegimi kaybettim minigim tipki babasina benziyordu simdi esime ne zaman baksam onu goruyorum sanki rabbim yardimcimiz olsun insallah cok ozledim kızımı:(

Allah sabır versin bize canım.ben de 5 ocak ta 29 haftalık Bebeğimi kanamadan dolayı (dekolman diyo doktorlar) dünyaya getirdim. 2 gün yaşadı oğlum. Şimdi cnm çok yanıyor.. Tabiki şükrediyorum. Isyan etmiyorum.allaha sığındım. . Bebeğime tüp bebekle hamile kalmıştım.şimdi o kadar uzun bir yol var ki önümde.yaşım 30..zaman benim aleyhime işliyor. Kafam çok karışık.

Canim bana hic bi aciklama yapmadilar 5 aralikta dogdu 8 aralikta kaybettim yavrumu arada krizler geciriyorum dusundukce ama simdi kotumuyum hayır tabi icim aciyo ama yavrum melek oldu rabbim izin verirse sefatcimiz olacak cennet kuşum uzulme diyemem elde olan bisey degil yarin kırkı yavrumun dua etmekten baska care yok rabbim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasp etsin canim

Canim bana hic bi aciklama yapmadilar 5 aralikta dogdu 8 aralikta kaybettim yavrumu arada krizler geciriyorum dusundukce ama simdi kotumuyum hayır tabi icim aciyo ama yavrum melek oldu rabbim izin verirse sefatcimiz olacak cennet kuşum uzulme diyemem elde olan bisey degil yarin kırkı yavrumun dua etmekten baska care yok rabbim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasp etsin canim
Evet her geçen gün biraz daha iyi olcaz inşallah ..dua edip sabir dilemekten başka çare yok. Hergün Ağlıyorum elimde değil.ama yalnızken..eşimi üzmek istemiyorum zaten benim için ayakta durmaya çalışıyor...şimdi yeni umudum bir an önce tüp bebek tedavisine başlayabilmek. Yaza belki diyorum.doktor ne derse..

mrhbalar oncelıkle allah yardımcınız olsun gerecekten cok üzcüydü okuyunca ağladım bıle sabır dılerım sıze..
bende 2 gun once kanamam oldu ve durmadan ozel hastahaneye gıttık kocamla ve dırek amelıyata aldılar sezeryan ıle doğum gerceklesdi. 32 haftalık 1900 gram 40 cm . su an yogum bakımda küve ye baglamıslar cıhaz ile solunum ve akcıger gelişimi ıcın . doktorlar beklıycez dıyor ne kotu ne ıyı dıyor sadece akcıgerlerın gelısmesını beklıeycez dıyor . oğluma birsey olucakmı lutfen bılen yazsın .. ılk bebegım olcak.. sizce ne olcak ?

mrhbalar oncelıkle allah yardımcınız olsun gerecekten cok üzcüydü okuyunca ağladım bıle sabır dılerım sıze..
bende 2 gun once kanamam oldu ve durmadan ozel hastahaneye gıttık kocamla ve dırek amelıyata aldılar sezeryan ıle doğum gerceklesdi. 32 haftalık 1900 gram 40 cm . su an yogum bakımda küve ye baglamıslar cıhaz ile solunum ve akcıger gelişimi ıcın . doktorlar beklıycez dıyor ne kotu ne ıyı dıyor sadece akcıgerlerın gelısmesını beklıeycez dıyor . oğluma birsey olucakmı lutfen bılen yazsın .. ılk bebegım olcak.. sizce ne olcak ?
Canım geçmiş olsun. Facebook da prematüre bebekler diye bir grup var.orada sorularına cevap bulabilirsin.

Facebook un arama kısmına "premature bebek" yazarsanız kırmızı bir logosu var.beğenirseniz orda yazılanları okuyabilirsiniz ,soru sorabilirsiniz. Çok faydalı bir sayfa insanlar çok yardımcı.

Back
X