Yoğun kanama

Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla kucağıniza alın
Tanıdığım bir bayan var o adet oluyo ama hamileymiş baya regl oldum diyo diğer ay olmamış Dr gittinde çocuk 2 aylık olmuş tu oda kanamam oldu hiç aklıma gelmedi gebelik demişti n

Tanıdığım bir bayan var o adet oluyo ama hamileymiş baya regl oldum diyo diğer ay olmamış Dr gittinde çocuk 2 aylık olmuş tu oda kanamam oldu hiç aklıma gelmedi gebelik demişti n
9 ay olan bile varmış Garip bişey

9 ay olan bile varmış Garip bişey
Tanıdığım bir abla var o benim hamile olacağımı falda söylemişti hatta böyle kanama lekelerin geleceğini bir oğlum olacağını söylemişti o gün test yaptım hamileymişim su ara garip şeyler oluyor etrafımda bakalım kanama kesilirde hamilelik devam ederse buraya yazarım

İnşallah devam eder canım hayırlı haberlerini alırız

Bende 7. Hafta aşırı kanama üst üste iki gün yaşadım kanama alanı varmış dinlen dedi doktor pıhtılı ve çok çok yoğun kanamam oldu sonumuz iyi olur inşallah

Ben dün yaşadım.hicbir neden yokken kanama başladı. Acili aradım. Neyse Bir sürü test yaptılar. İçerden pıhtı aldılar. Kan testi idrar testi.. bebege baktılar bisey yok yasıyor. Ne oldugunu anlamadım. Dogru duzgun acıklama da yapılmadı. Ben de su an 12. Haftayadayım

Evet bende iki üç kere yaşadım yoğun bir şekilde test yaptılar banada birşey bulamadılar bazen doktorlarda neden olduğunu bilemiyor.. inşallah birşey olmaz bende 12.haftamda yaşadım kahverengi lekelenmelerim devam ediyor progesteron kullanıyorum halen

Doktor o iğnelerin hicbir ise yaramadıgını soyledi. İster kullan ister kullanma duracaksa durur dusecekse duser dedi.
Sen kacıncı haftadasın? Kanamaların hep mi devam ettiki o iğneyi hala kullanıyprsun

Doktor o iğnelerin hicbir ise yaramadıgını soyledi. İster kullan ister kullanma duracaksa durur dusecekse duser dedi.
Sen kacıncı haftadasın? Kanamaların hep mi devam ettiki o iğneyi hala kullanıyprsun
İğneyi 3 kere kullandım canım daha kullanmadım benimde başka doktorum iğneyi çok önermiyorum dedi 14.haftama yeni girdim kahverengi devam ediyor

Ben az da olsa destekleyeceğini düşünüyorum çünkü progesteron plesenta tarafından 12 . Hafta ile üretilmeye başlıyormuş o zamana kadar dışardan desteklemek faydalı olabilir ama yapılan araştırmaları da okudum belirgin bir fark yok

Merhaba sizin durum nasil oldu bende şuan ayni pihtili kanama yasiyorum 6. Hafta doktorlarda bisey demiyorlar bekleyelim dedi fitil tek kullaniyorum simdi

Merhaba sizin durum nasil oldu bende şuan ayni pihtili kanama yasiyorum 6. Hafta doktorlarda bisey demiyorlar bekleyelim dedi fitil tek kullaniyorum simdi
Şuan kanama alanım küçülmüş bem fitili bıraktım o daha çok kanama yaptı zaten yapılacak birşey yok Muş canım beklemekten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…