Bebek erkekse kanama oluyormuş cevremdekiler öyle soyluyo bilemedim bekliyorum hafta kontrolüm varDoktora gittinizmi
Ozaman belki yerleşme kanamasıdır olamaz miBanada aynı ilaçtan verdi ve ben daha yeni hamileyim 4 gün oldu ogreneli bugün kese olusmus
Benimkine kıza benziyor dedi ama kesin bişey demediBebek erkekse kanama oluyormuş cevremdekiler öyle soyluyo bilemedim bekliyorum hafta kontrolüm var
Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla kucağıniza alınBenimkine kıza benziyor dedi ama kesin bişey demedi
Tanıdığım bir bayan var o adet oluyo ama hamileymiş baya regl oldum diyo diğer ay olmamış Dr gittinde çocuk 2 aylık olmuş tu oda kanamam oldu hiç aklıma gelmedi gebelik demişti nRabbim gönlünüze göre versin sağlıkla kucağıniza alın
İnşallah öyledir de kanama böyle başta adet gibi oldu sulu bir kanama oldu sonra böyle ara araOzaman belki yerleşme kanamasıdır olamaz mi
9 ay olan bile varmışTanıdığım bir bayan var o adet oluyo ama hamileymiş baya regl oldum diyo diğer ay olmamış Dr gittinde çocuk 2 aylık olmuş tu oda kanamam oldu hiç aklıma gelmedi gebelik demişti n
Bende çok şaşırıyorum öyle olanlara bende kan gelmesi şahsen beni korkutuyor heran dusecekmis gibi hissediyorum9 ay olan bile varmışGarip bişey
Tanıdığım bir abla var o benim hamile olacağımı falda söylemişti hatta böyle kanama lekelerin geleceğini bir oğlum olacağını söylemişti o gün test yaptım hamileymişim su ara garip şeyler oluyor etrafımda bakalım kanama kesilirde hamilelik devam ederse buraya yazarım9 ay olan bile varmışGarip bişey
İnşallah devam eder canım hayırlı haberlerini alırızTanıdığım bir abla var o benim hamile olacağımı falda söylemişti hatta böyle kanama lekelerin geleceğini bir oğlum olacağını söylemişti o gün test yaptım hamileymişim su ara garip şeyler oluyor etrafımda bakalım kanama kesilirde hamilelik devam ederse buraya yazarım
İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim bu yolda hiç bir kadını korktuguna ugratmasinİnşallah devam eder canım hayırlı haberlerini alırız
Ben dün yaşadım.hicbir neden yokken kanama başladı. Acili aradım. Neyse Bir sürü test yaptılar. İçerden pıhtı aldılar. Kan testi idrar testi.. bebege baktılar bisey yok yasıyor. Ne oldugunu anlamadım. Dogru duzgun acıklama da yapılmadı. Ben de su an 12. HaftayadayımMerhaba kızlar 12 haftalık hamileyim. Normalde de kanama yaşamıştım ama azdı fakat gece uyandım ve her yerim kan olmuştu ben kesin düştü şuan düşüyor die acile gittim kalp atışı var dediler progestan hap devam etceksin dediler. ilk özelin açılır gittim daha sonra araştırma hastanesi aciline gittim. Fakat bu kadar çok kanama neden olmuş olabilir hiç kimse birşey demiyor Aynı durumu yaşayan var mı?
Evet bende iki üç kere yaşadım yoğun bir şekilde test yaptılar banada birşey bulamadılar bazen doktorlarda neden olduğunu bilemiyor.. inşallah birşey olmaz bende 12.haftamda yaşadım kahverengi lekelenmelerim devam ediyor progesteron kullanıyorum halenBen dün yaşadım.hicbir neden yokken kanama başladı. Acili aradım. Neyse Bir sürü test yaptılar. İçerden pıhtı aldılar. Kan testi idrar testi.. bebege baktılar bisey yok yasıyor. Ne oldugunu anlamadım. Dogru duzgun acıklama da yapılmadı. Ben de su an 12. Haftayadayım
Evet bende iki üç kere yaşadım yoğun bir şekilde test yaptılar banada birşey bulamadılar bazen doktorlarda neden olduğunu bilemiyor.. inşallah birşey olmaz bende 12.haftamda yaşadım kahverengi lekelenmelerim devam ediyor progesteron kullanıyorum halen
Doktor o iğnelerin hicbir ise yaramadıgını soyledi. İster kullan ister kullanma duracaksa durur dusecekse duser dedi.Evet bende iki üç kere yaşadım yoğun bir şekilde test yaptılar banada birşey bulamadılar bazen doktorlarda neden olduğunu bilemiyor.. inşallah birşey olmaz bende 12.haftamda yaşadım kahverengi lekelenmelerim devam ediyor progesteron kullanıyorum halen
İğneyi 3 kere kullandım canım daha kullanmadım benimde başka doktorum iğneyi çok önermiyorum dedi 14.haftama yeni girdim kahverengi devam ediyorDoktor o iğnelerin hicbir ise yaramadıgını soyledi. İster kullan ister kullanma duracaksa durur dusecekse duser dedi.
Sen kacıncı haftadasın? Kanamaların hep mi devam ettiki o iğneyi hala kullanıyprsun
İğneyi 3 kere kullandım canım daha kullanmadım benimde başka doktorum iğneyi çok önermiyorum dedi 14.haftama yeni girdim kahverengi devam ediyor
Merhaba sizin durum nasil oldu bende şuan ayni pihtili kanama yasiyorum 6. Hafta doktorlarda bisey demiyorlar bekleyelim dedi fitil tek kullaniyorum simdiBen az da olsa destekleyeceğini düşünüyorum çünkü progesteron plesenta tarafından 12 . Hafta ile üretilmeye başlıyormuş o zamana kadar dışardan desteklemek faydalı olabilir ama yapılan araştırmaları da okudum belirgin bir fark yok
Şuan kanama alanım küçülmüş bem fitili bıraktım o daha çok kanama yaptı zaten yapılacak birşey yok Muş canım beklemekten başkaMerhaba sizin durum nasil oldu bende şuan ayni pihtili kanama yasiyorum 6. Hafta doktorlarda bisey demiyorlar bekleyelim dedi fitil tek kullaniyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?