Pudra, Fondöten, Kapatıcılar yoğun sivilce izlerim için kapatıcı ??

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
318
32
İstanbul
parası önemli diil. çok güzel kapatsın, beyaz tenliler için seçeneği olssun vede maske gbi durmasın, doğal dursun. ne önerirsinz?? şimdiden saoluna.s.

Canım bence hala sivilce problemin varsa kapatıcı kullanma. Çünkü nefes aldırmayarak geçmelerine engel olursun benim de alnımda var artık rahatsız olmuyorum bir şey sürmüyorum çünkü sürdükçe tekrar ediyor.
Bence krem gibi şeylerle geçirmeye bak ondan sonra kullan derim.

:1hug:yok pek sivilce izi yok 2 3 tane falandr. kırmızılıklar yoğunn..cvp yasdıın için çooooooooooook tşkkür edermmm. kaç hafta oldu kimse cvp vermediia.s.

kryolan kullan cnm ben çok memnunum,
benimde sivilce izlerim var hatta arada çıkan sivilcelerimde var ama kryolan kesinlikle s,ivilce çıkarmıo..
herkes günlük olarak kullanışmaması gerektiğini söyler ama az sürersen asla maske gibi durmaz iyice temizlersende en ufak bi sorun yaşamassın... netten araştır bi istersen çoğu sanatçı ve manken kryolan ürünlerini kullanırlar..

nt lerde var canım istanbulda caddede var nt bide pendikte
bi kaç yerde de var da tam bilmiyorum oraları..netten bakabilirsin cnm..

çok saol kuzeymila.bide bişey soracam şimdi bunu yazın sürcez.fondoten sürdüğümüz yerlerde kararırmı güneşde.yoksa amele yanığı gbimi olcak. he bide güneş kremi sürsem nası sürmem gerek??

sivilce tedavisi gördün mü canım? eğer görmediysen sorun varsa önce dermatologa gidip sivilce tedavisi görmelisin sonra izler için ayrı bir tedavi yada yöntem uygularlar..ben rosacea hastasıyım..cildim çok hassas her şeye tepki veriyor..1 sene boyunca makyaj ürünlerim de dahil yüzüme kullandığım her ürün dermatologun tavisye ettiği onun kullan dediği ürünlerdi..çok paralar harcadım yalan değil ama önceden bilinçsizce aldığım yine o pahalı kozmetik ürünler yada bilip bilmediğim aldığım ürünler daha da kötü etti..dermatolog kapatıcı,güneş kremi,nemlendirici dahil herşeyi öneriyor..önerdiği ürünler eczanelerde satılan ürünler ..pahalılar ama sen para önemli değil demişsin..bence bir dermatolog gözetiminde sana uygun cilt ürünleri kullansan daha iyi olur..sorun artmaz hiç olmazsa..sağlıcakla kal..

sivilce tedavisi geçen sene doktor sivexle izotrexin vermişdi.yazın kullandım ama soyduğu için çk yavaş ilerliodu hemde 2 haftadr 1 falan gidip yazdırmam gerekiodu.şimdi bi arkadaş -sivilcelerime yıllar önce bu su ile vveda ettim- die başlk açmş ya ordaki suyu kullanıorm sivilce izlerimin rengi biras gtti saırım.sivilce desende pek yok adet günlerimde çıkıo arada çıkıo 2 3 tane. ama sanırım dediğin gbi dermatoloğa gtsem iii olcak. çok saol cnm:1hug:

mrb kızlarr.. bende de sivilce izleri var hemde kırmızı kırmızı.. doktor tedavisi de gördum ancak gitmiyolar..bnde makyajla kapatmayaa calişiyorum.. ancak cogu fondoten kuruyup kalıo yüüzmde.. sizce nasıl fondoten kullanmalıyım. ben tüplerde sıvı olanlardan kullanıyorum ...ve böle yüzünde sivilce lekeri ve kırmızılkları olanlarr yardım etsn lutfennnnnnnn.. hı bu arada clinique almayı düşünorum kullanan varsaa yardm etsn lutfn

"lancome teinte ideale "kullanıyorrum üstünede bi kat pudra
çok koyu kırmızı sivilcelerim var ve gayet güzel kapatıyor
sivilcelenmeye sebep olmuyor
biraz temizlemesi zor oluyor ama kapatıcılığına değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…