Bebek Beslenmesi Yogurdu devM sütuyle mi yoksa inek sütuyle mi yapiyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Frozen01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
12.070
57.000
598
Selam kizlar hayırlı aksamlar bebeğim 4 bucuk aylik 1 haftadir gunluk 100 cc devam sutunden yogurt yapıyorum. her gun bir öğün azar azar veriyorum. Oglum iki gun yiyor Devam sutu inek sutunden daha fazla vitamin iceriyormus oyuzden bu sekilde mayaladim siz ne sekilde yapiyorsunuz. Ve aklıma takılan bisey var devam sutunden de yogurt yaparken sutte bozulma olur mu? Bebegime sağlıklı buyutmek istiyorum. Devam sutunden yaptigim yogurda meyve pureleride ekleyerek vermeye başladım severek yiyor oglum bu ay kontrol var doktora soracagim sizce dogrumu yapiyorum...

Ben ilk zamanlar günlük inek sütünden mayalıyordum, şimdi çiğ süt alıp mayalıyorum. Doktorlar böyle tavsiye ediyor ve paketli hiç bir ürünü tavsiye etmiyorlar bebe bisküvileri de dahil. Kutu sütlerin hiçbir besin değeri yok, devam sütünü bilemem ama mantıken bakınca o da kutu süt sonuçta çok ta yararlı olduğunu düşünmüyorum.
En güzeli güvendiğiniz bir yer varsa çiğ süt yok sa günlük pastorize süt.

Iyi geceler,benimde oğlum 4. ayını bitirmek üzere.bende Dr U aradım aksama doğru.keçi sütümü yoksa inek sütündenmi yoğurt yapıyim diye,ilk söylediği cümle nette yazan keçi sütüyle daha faydalıya inanma kesinlikle inek sütünden yap dedi,bunu cocuğumun 4 aylık olmasındanmı dedi yoksa nette yazıldıgı gibi keçi sütünün anne sütüne en yakın cümlesinin yanlıslıgındanmı bilmiyorum onuda dört bes gun sonraki kontrolümüzde soracağım.acık süt bulmak çok zor ilk etapta pınarın organik sütünden mayaladım bakalım sbha belli olur tutup tutmadığı...

ben açık süt alıyorum kaynatıyorum ve kendim mayalıyorum sen dönüşümlüde verebilirsin....

inek sütü tabi ki devam sütleri katkılı ve gereksiz, alması gereken vitamin ve minerali anne sütü ve yiyeceklerden temin edebilir.

inek sütünden mayalıyorum..bende açık güvenilir bi yerden alıyorum o yuzden içim rahat

Back
X