Bebek Beslenmesi Yoğurt vermeye korkuyorum.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İlk bir yıl şeker tuz bal taze fasulye vermeyin
Ben yoğurda pürelerine tarçın koyardim oğlum çok severdi
Cam rendeyle elma armut rendeleyin muz ezin yedirin
Çay vermeyin yerine meyve suyu sıkın
Çay demir eksikliği yapar demişti doktorum
Hazır püre almayın evde yapın
Bazı markalar marketlerde toplatılıyor içinde kimyasal çıktı diye
Ama alan yiyen oluyor haliyle
Anladım. Biraz sıkıntılı bir süreçmiş ek gıda dönemi. İnsan korkuyor. Dediklerinizi vermiyorum. Bi yandan da çeşit vermek iyi olur. Sebzeye alışır. Yer ilerde de insallah. Allah bağışlasın yavrularınızı.

Anladım. Biraz sıkıntılı bir süreçmiş ek gıda dönemi. İnsan korkuyor. Dediklerinizi vermiyorum. Bi yandan da çeşit vermek iyi olur. Sebzeye alışır. Yer ilerde de insallah. Allah bağışlasın yavrularınızı.
Amin inşaallah hepimizinkini bize bağışlasın
Ek gıda evet biraz zor
Maalesef alerji durumları olabiliyor
Burdan paylaşalım akıl alalım ne yapıyoruz
Yumurta beyazı da ilk bir yıl verme demişti bana doktorum

Amin inşaallah hepimizinkini bize bağışlasın
Ek gıda evet biraz zor
Maalesef alerji durumları olabiliyor
Burdan paylaşalım akıl alalım ne yapıyoruz
Yumurta beyazı da ilk bir yıl verme demişti bana doktorum
Evet çok güzel yönlendirmeler oluyor burda. Devamı gelir inşallah

Çok iyi anlatmışsınız arkadaşım
Ama korkmayın alerji geçici birşey
Oğlumda da vardı 3 yaşında şimdi geçti artık tüm süt ürünlerini yiyebiliyoruz
Emziriyosan sizde diyet yapın süt ürünleri dana eti ceviz domates (çiğ) çilek bunları yemeyin dokunabilir
Geçmiş olsun
Kemik suyu çok faydalı
Kasap tan kemik alın kaynatın buz poşetlerine koyup dondurabilirsiniz size kolaylık olur
aynen canım kasaptan ilikli kemik aldım kaynattım küçük küçük katıyorum çorbalarına, yağsız dana kıyma aldım onları minik şekillerde yuvarladım et suyu katmazsam onlardan katıyorum bir iki tane ama cevizin alerjik olduğunu bilmiyordum günde yarım ceviz veriyorum yine egzema oldu cevizden olabilir demekki

Başta neden alerji olsun en sağlıklı şeyler gibi yorumlar olmuş aksine süt ve süt ürünleri çok alerjendir.Simdiye kadar vermişsinizdir ama 1 çay kaşığı ile başlanır.Benim oğluma denerken alerjisi oldu malesef kestik süt ve süt ürünlerini

aynen canım kasaptan ilikli kemik aldım kaynattım küçük küçük katıyorum çorbalarına, yağsız dana kıyma aldım onları minik şekillerde yuvarladım et suyu katmazsam onlardan katıyorum bir iki tane ama cevizin alerjik olduğunu bilmiyordum günde yarım ceviz veriyorum yine egzema oldu cevizden olabilir demekki
Denemek lazım tâbi üç gün kuralına göre
Bende başlayacağım ek gıdaya
Oğlumda alerji olduğu için çok zorlanmıştım inşallah kızlarımda yoktur bişey rahat atlatırız

Back
X