Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben arzumun makinesiyle 2 defa mayaladım ama kerpiç gibi olmadı, sulu da olmadı. 7 saate ayarladım. tadı iyi oldu ama kıvamı beni tatmin etmedi sütünden olabilir mi?siz nasıl yapıyorsunuz kerpiç gibi yoğurtları?
dışardaki yogurtlar gibi zaten asla olmuyo onun olmasını beklemeyin ama yinede kıvamı katı oluyo..sütü biraz fazla kaynatın içindeki suyuda uçsun biraz..öyle de bi deneyin..ben 3 defa falan kabartıyorum..tabi sütü bozuyomuyuz böyle de içindekileri bide bizmi öldürüyoz kaynatarak onu bilmiyom :)
Sevgili Ozlem, acikcasi forumdaki yazilarinizi sik sik takip edlyorum ve tavsiyelerinize de uyuyorum :)) siki bir takipcinizim yani... Bu topikte weewell marka yogurt makinesinden memnun oldugunuzu yazmistiniz, Ben de gidip ondan aldim..ama henuz kullanmaya baslamadim. Ancak dediginiz konu benim de kafami kurcaliyor, sutu kaynattikca iyice olduruyormuyuz icindekileri?? Oda isisinda falan koysak cihaza olmaz mi acaba, yani hic kaynatip sogutmadan,, sacma bisey mi soyluyorum sizce, yoksa bir denemeye deger mi ? :)))
çok iyii :) bende deneyeyim bunu :)
Yok hayatım denedim ama tutmamıs bildigin süt duruyo hala..oda ısısi tam olmadı heralde ben gene normal sisteme devam :)
yer yer zamanla sen meraklanma hiç..6 ayı bitirsen de öyle başlasan daha iyi aslında ya..