yoğurt yapma makinesi kullanıyor musunuz

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
yoğurt yapma makinesi kullanıyor musunuz kızlar bebişlere gerek var mı yoksa kendiniz bardakta mı mayalıyorsunuz bu ara aklıma geldi acaba daha kolay olur mu dedim

ben kullanıyorum, yani ilk zaman memnundum ama şimdi yoğurda makina kokusu siniyor gibi geliyor
kaç defa mayaladığımı attım, makinayı temiz tutmak gerekiyormuş yoksa mayalanmazmış öyle yazıyordu
sürekli temizliyorum,her mayalama öncesi mutlaka temizleyipde koyuyorum kaplarını ama yinede kokuyor
bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum,

Ben kullandım..bebegi olanlar icin cok pratik..tuttu tutmadı derdi yok..harika bişey!!!:1: Ben bunu bakıcılık yaptıgım evde bebiş icin yapıordum koku falanda olmuyodu hatta ben bile kalanı yiyordum ..kendimede almayı düsünmüstüm!!!

Son düzenleme:
Tabiki sütü ısıtacaksın önce..parmagın yanmayacak sekilde :52: icinde kücük CAM kavanozlar var 6 adet..önceden ısıtman daha iyi olur yani sütü ısıtırken kavanozlarda aletin icinde olsun acki ısınsın...ayrıca makinanın icine sıgan baska bi yaygan kapta kullanabilirsin:))):86::86::86:

Tabiki sütü ısıtacaksın önce..parmagın yanmayacak sekilde :52: icinde kücük CAM kavanozlar var 6 adet..önceden ısıtman daha iyi olur yani sütü ısıtırken kavanozlarda aletin icinde olsun acki ısınsın...ayrıca makinanın icine sıgan baska bi yaygan kapta kullanabilirsin:))):86::86::86:
açıklamasında hiç kavanoz yazmıyor amaaa..olması daha iyi tabi bi de bi sitede dolaptan çıkarın koyun alete sütü demiş..amaan alacam zaten ucuz bişeycik di mi ama..sağol teşekkür ederimm

Ben arzum kullaniyorum memnunum.kesinlikle tutuo bi de :) baktin tutmadi mi suresini uzatiyorum tutuo.

Daha bir hafta önce aldım. Yogo markaydı ve Joker mağazasında indirime denk geldim ve 18 tl cik ödedim. Burda rastlamasaydım 100 küsür liraya vestel almaya gidiyordum☺️

Daha önce yoğurt mayalamadım ama biliyotum, gördüm yapanları az çok. Kışın sıcak yerde tutup kat kat tencere sarmalamaya gerek yok. Akşamdan yapıp bırakıyorum makineye.. Sabah hazır ohh...

Kadın en büyük eziyeti yine kendine yapıyor. Ne gerek var diyen bi sürü kişi gördüm forumda.. Bana on dakika bile kazandıracak bişeyse herşey çok gerekli valla kimse kusura bakmasın.

İmkanın varsa al canım. Saklayabilecek ili üç günde bir kaldırıp koyabileceğin bi dolabın varsa hiç durma al. Vakit değerli şey.

Back
X