Yoğurt Yapma Makinesi...

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Kullanan ve almayı düşünen varmı...Ben kereme bir türlü tuturamıyordum bu yoğurdu ve sütaş baby mıx verıyordum ama kayra için bı tane makıne alayım diyorum çunku hazırlar neredeyse 4 tl ve gunluk 4 gunde 4 tanesinın bıtmesı gerek ama makına dah auyguna gelıyor hemde hijjenik burada ındırımde siz ne dersiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kızım ek gıdaya başladığında sinbo nun yoğurt yapma makinasını aldım ve çok memnun kaldım özellikle cam kavanoza mayalıyorum yoğurtlarımızı hem daha güzel oluyor hem sağlıklı

kızım küçükken meyva maması kavanozlarına mayalalardım 7 tane kavanozu alırdı makinanın içi ve birer öğünlük olurdu. tavsiye ederim.

canm bence al kesnlkle bende düşünüorum ama hazr sütlemi mayalıcaksnzz sütçü varmı sizin orlarda:)))ben hazr sütle mayalmk istemiom ama macburz sanrsam

bide bu makineler kaç saatte mayalıo eskden annemn yaptğı gibi yapsam olmazmıki.makinede 5 saate yapıo galba bekletsen gene 5 saatte olurrr...

Ben kendim mayalıyorum,mis gibide tutuyor kızlar.
Bence gereksiz bir ürün siz bilirsiniz,valla benim yoğurdum hazır yoğurtlardan bile daha katı tutuyor..:a.s.:

Ben kendim mayalıyorum,mis gibide tutuyor kızlar.
Bence gereksiz bir ürün siz bilirsiniz,valla benim yoğurdum hazır yoğurtlardan bile daha katı tutuyor..:a.s.:

teşekkürler sarı böcükümm.peki hazr sütlemi mayalıyorsun acaba..ben şimdi nerden bulcamki süt:)burdan sütçü geçmiyorr malesf.

canm bence al kesnlkle bende düşünüorum ama hazr sütlemi mayalıcaksnzz sütçü varmı sizin orlarda:)))ben hazr sütle mayalmk istemiom ama macburz sanrsam

canım ben yoğurt makınesı almadım ama çocuklarıma hep kendım mayaladım.bide inek sütüyla değıl formul mamayla mayalyorum çok daha bestleyıcı yıne öyle yapacam.bir yaşin altında süt verılmıyo

cahil kari beniiii :)) nasil bi seymis bu yogurt makinasi valla hic duymadimda gormedimde ya :uhm:

ben kızımda arçelik marka almış kullanmıştım Kızkardeşim de kullandı biz memmnunuz En azından garantili katı yoğurt oluyor.Formül mamayla nasıl yoğurt yapıyorsunuz? merak ettim

ben kendim mayalamayı düşünüyorum kızlar annem öğreticek inşallah çok kolay makina almana gerek yok diyo. zaten ev çocukla ilgili makinalarla kaynıyo yok sterilizatör yok biberon ısıtıcı yok hava makinası yok meyve suyu makinası yok o makinası bu makinası herşeyindde hazırı var anam bişeyide kendim yapıyım dimi ama :)

canım ben hep öyle yaptım anlatırım sana çok kolay.

canım ben hep öyle yaptım anlatırım sana çok kolay.

valla süper olur annemde öyle diyo çok kolay okadar para vermene gerek yok bazı şeylerde para tuzağına giriyo artık kullanıyolar insanları diyo doğal yoldan yap evde diyo sende anlatırsın hayatım bana belki senin yöntem daha kolaydır çünkü annem sonuçta 24 senedir yapmıyo :)

bana geçen ay bir arkadaşım hediye getirdi arz..m marka.. şimdiden kullanmaya başladım. memnunum..

hayatım bebişinin mamasını normal yapacaksın sadece ısısı önelı okadar 50c olması lazım küçük bır kavanoza koyup bır tatlı kaşiği yoğurt koy ağzını sıkı sıkı kapatıp beze sarıyosun geç soğucak bıyere koyuyosun mesela peteyın ustune ama baya sarılmiş bı şekılde .ılk başlarda sade sonra azcık elme bebe bisküvisi falan ilave ederek yedırıyosun.sadece asla pekmez koymayın arkadaşlar.

bende yoğurt yapmayı bilmiyorum, makinada gereksiz gibi heryer küçük ev aletleri doldu...
sarıböcük ve kuzularım kullandığınız malzemelerle birlikte yapılışnı daha detaylı anlatabilirmisinz...

ay ne güzel keçi sütüyle ii olurr.ama nerden bulcaksn?

benim yanıma gel şekercim burda koyunlar kuzular keçiler inekler.......zemuszemus çamların ortasında mis gibi bi havada yaşıyoruz kaydirigubbakcemile2 yinede benim yoğurdum cıvık oluyo o da benim beceriksizliğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…