- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
makarnalarimi sabit 8 dk hasliyorum
telefonum bozuk olduğu için tabletten çektim resimleri , o yüzden masada değilde tepside sunumumu yapiyorum. Işığın bol olduğu yerde
Ellerine ,emeğine sağlık canım
Neredeyse 20 yaşına kadar salça soslu makarnayı ağzıma sürmedim.Evde her makarna yapıldığında bana özel yoğurtlu makarna yapılırdı..Kısacası en sevdiğim makarna yoğurtlu makarna
Yarışmada bol şans diliyorum
O zaman senin oyunda banaEllerine saglik canim. Cok severim yogurtlu makarnayi
Teşekkürler eses'imEllerine sağlık cimcime
Yoğurtlu makarnayı görünce ilk aklıma yediğim koca tabak geldi. Ablam hayırdır ne oldu diyet dediğinde "ama yoğurtlu makarna" demiştimSelam hanımlar
Tekrar bir yarışma ile bende sizinleyim
Basit ama enfes bir tarifimle katılıyorum gelelim tarifimize
Malzemeler;
Selva Burgu Makarna
Tereyağ
Torku yoğurt
Tuz
Kekik
Pulbiber
zeytinyag
Eki Görüntüle 1893948
Makarnamızın suyu kaynamaya başladıktan sonra içine tuzumuzu ve az da zeytinyağı koyup makarnayi kaynayan suyumuza salıyoruz ve pişmesini bekliyoruz ,
Haşlanan makarnami sogumaya bırakıp yogurdumu özüyorum.
Soğuyan makarnamla bulusturuyorumEki Görüntüle 1893954
Son olarakta erittigim kekik ve pul biberli tereyağını döküyorum. Eki Görüntüle 1893953
Vee sunum ;
Eki Görüntüle 1893955 Eki Görüntüle 1893958 Eki Görüntüle 1893957
Afiyet olsun
Kazen abi ve eşine tenceremden dolayı tekrar çok tesekkur ediyorum
Teşekkürler deynebimmEllerine sağlık canım.Benim eşimde hazır makarnayı yoğurtlu sever.Özellikle yaz aylarında cankurtaran bir yemek olarak yaparım.Yarışmada başarılar dilerim.
Makarna yoğurtlu olduğunda tıka basa yiyebiliriz O zamanYoğurtlu makarnayı görünce ilk aklıma yediğim koca tabak geldi. Ablam hayırdır ne oldu diyet dediğinde "ama yoğurtlu makarna" demiştim
Canım ellerine saglik , yarışmada başarılar dilerim
Cimcimeeeeee ellerine sağlık kuzum , başarılar diliyorum ,
tesekkur ederim ablaÇok lezzetli oluyor gerçekten beninde en sevdiğim tariflerden ,
Eline saglık cimcimem
çok sağol kuzucumEline sağlık tatlım. Başarılar dilerim
Teşekkür ederimHer ne kadar yoğurt yiyemesem de makarna candır :)
Ellerine sağlık canım, yarışmada bol şans diliyorum.
Tesekkur ederimellerine sağlık başarılar
Benim ne suçum var, yiyince Bende kilo alıyorumMakarna yoğurtlu olduğunda tıka basa yiyebiliriz O zaman
Kilo almaya devam edersem sorumlusu sensim
Simdilik 5 kilo fazlam var hamilelikte önce 3 kilo almıştım .3 ayda 2 kilo almışim , en fazla iki kilo alsam daha yeter fazla almamaya caliscam dikkat etmeye başladım çünkü>_<Benim ne suçum var, yiyince Bende kilo alıyorum
Anammm diyeyim 3 kilocuk doğuracağın bebek için 20 kilo alıp da yoğurtlu makarna yı suçlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?