Çorbalar Yoğurtlu Semizotu Çorbası....(yapımı çok kolay ve çok lezzetli değişik bir çorba)

İnşallah hadi bakalım:97:,beğenip beğenmediğinizi de yazarsın buraya:86:

sonunda yaptım düüüün, şimdi de kalanından yerken aklıma geldi fotosunu bile çekmiştim senin için:1:

Kullanılan Malzemeler:
Yarım demet semizotu

1 soğan

1 kase yoğurt

1 yumurta sarısı

2 kaşık un

2-3 diş sarımsak

1 tavuk bulyon

ben soğansız yaptım bu sefer, yarım demet semizotuna, yarım kase yoğurt, 1 yumurta sarısı, 1 tepeleme kaşık un, 1 diş sarımsak, yarım tavuk bulyon ekledim, ardından 1 çay kaşığı tuz attım ama az geldi, tam konursa bulyon tuz oranı da tam olur sanırım.

bir dahakine soğanlı deneyeceğim ama bu haliyle bile çok lezzetli oldu üzerine pul biber ekip yiyoruz çok güzel oldu.:52: $DSC01104.webp

bir de fotoda görüldüğü gibi, blenderda ezmedim, vaktim yoktu bulaşık çıkaracak bir de taneli daha hoşuma gideceğini düşündüm, çok pratik oldu tembel işi:9:

Son düzenleme:
geçen gün bende soğansız yaptım,tadı çok da farketmedi açıkçası:82:,bu arada senin çorbanda çok güzel görünüyor:nazar: ellerine sağlık,gerçekten çok kolay,besleyici ve lezzetli bir çorba:61:,tekrar afiyet olsun canım:71:

geçen gün bende soğansız yaptım,tadı çok da farketmedi açıkçası:82:,bu arada senin çorbanda çok güzel görünüyor:nazar: ellerine sağlık,gerçekten çok kolay,besleyici ve lezzetli bir çorba:61:,tekrar afiyet olsun canım:71:

tam işe gitmeden yapınca benimki tembel versiyonu oldu canım seninkinin:1: ama o haliyle bile güzel oldu ya :56::56::56: tavuk bulyon tam gelecek 1 tanesi sanırım, mide bulantı sorunlarım yeni yeni geçtiğinden çok yağlı olmasın diye az koydumdu bu sefer. (biraz da o yüzden haftalardır yapamadımdı oh be muradıma erdim :52:)

hanemize yeni bir tarif kazandırdığın için teşekkür ederim tekrar canım :71:

Back
X