ne anlatacak bir insan ne gidecek bir kapı var . 20 yaşındayım imtihanım çok ama çok ağır. dayanamıyorum psikolojim alt üst oldu artık . ben ben değilim . tanıyamıyorum kendimi . babam alkolik yıllardır yaptığı çektirdiği kalmadı . her gün acaba bu gece ne huzursuzluk çıkarıcak acaba bu akşam vurur mu döver mi korkusuyla yaşamak ne acı . her gece kurup kurup elinde alkol şişeleriyle evladını karısını içkisine meze yapması ne acı . 20 sene tam 20 sene . varlık içinde yokluk yaşamak ne acı . geriye bıraktığı sadece yorgun gbir eş ve kendisinden nefret eden bir evlat. şaşırıyorum babasını seven kızlara . baba nasıl sevilir yaşamadım ben hiç bu duyguyu görmedim . baba nasıl öpülür babaya nasıl sarılılır görmedim yaşamadım . babalar kötüdür her zaman gözümde . kapı zilinden dahi korkmaktır babanın olması korkudur dayaktır küfürdür hakarettir .uykusuz geçen 20 yıldır baba . gher gece öldürmeyi düşünmek aman annem üzüldüğümü anlamasın diyip gereksiz tebessümlerdir. ağız dolusu gebersin diyebilmektir üzülmeden. babasız olmak alkolik babaya sahip olmaktan daha iyidir . sonuçta babadır diyenlere bu acıyı yaşamadıklarından boş konuştuklarını söylememektir . BABA KOCAMAN BİR UTANÇ VE ACIDIRRRR...........