yok bir çaresi çıldırıcam

nurnur123

nurnur123
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
87
32
30
ne anlatacak bir insan ne gidecek bir kapı var . 20 yaşındayım imtihanım çok ama çok ağır. dayanamıyorum psikolojim alt üst oldu artık . ben ben değilim . tanıyamıyorum kendimi . babam alkolik yıllardır yaptığı çektirdiği kalmadı . her gün acaba bu gece ne huzursuzluk çıkarıcak acaba bu akşam vurur mu döver mi korkusuyla yaşamak ne acı . her gece kurup kurup elinde alkol şişeleriyle evladını karısını içkisine meze yapması ne acı . 20 sene tam 20 sene . varlık içinde yokluk yaşamak ne acı . geriye bıraktığı sadece yorgun gbir eş ve kendisinden nefret eden bir evlat. şaşırıyorum babasını seven kızlara . baba nasıl sevilir yaşamadım ben hiç bu duyguyu görmedim . baba nasıl öpülür babaya nasıl sarılılır görmedim yaşamadım . babalar kötüdür her zaman gözümde . kapı zilinden dahi korkmaktır babanın olması korkudur dayaktır küfürdür hakarettir .uykusuz geçen 20 yıldır baba . gher gece öldürmeyi düşünmek aman annem üzüldüğümü anlamasın diyip gereksiz tebessümlerdir. ağız dolusu gebersin diyebilmektir üzülmeden. babasız olmak alkolik babaya sahip olmaktan daha iyidir . sonuçta babadır diyenlere bu acıyı yaşamadıklarından boş konuştuklarını söylememektir . BABA KOCAMAN BİR UTANÇ VE ACIDIRRRR...........

Offf Rabbim babana hidayet versin. Islah etsin cok zor. Ama bak akli basinda birine benziyorsun. Sen dik dur okuyorsan dort elle saril okuluna. Iste o zaman bir kurtulusun ya da annen ve kendin icin bir cozumun olur.
Bu arada karisini ve kizini meze yapmak demissin. Sizi de mi zorluyor icmek icin

Offf Rabbim babana hidayet versin. Islah etsin cok zor. Ama bak akli basinda birine benziyorsun. Sen dik dur okuyorsan dort elle saril okuluna. Iste o zaman bir kurtulusun ya da annen ve kendin icin bir cozumun olur.
Bu arada karisini ve kizini meze yapmak demissin. Sizi de mi zorluyor icmek icin
Yok hayır içkisini içiyor ama hakaret ederek konuşarak meze yapıyor bizi yiyip bitiriyor . Okumuyorum annem ben yanlız kalırım sen gidersen beni kahreder diye gitmemi istemedi gitmedim bende

Yok hayır içkisini içiyor ama hakaret ederek konuşarak meze yapıyor bizi yiyip bitiriyor . Okumuyorum annem ben yanlız kalırım sen gidersen beni kahreder diye gitmemi istemedi gitmedim bende
ama bu cozum degil ki anneniz cok ciddi bencillik etmis.Tam tersi siz universite kazanip gittiginiz yere de annenizi goturebilirdiniz. Ya da anneniz babanizi birakmiyor mu en azindan ikiniz de degil biriniz cekmis olurdunuz. Yanlis yapmis hem de cok yanlis. Peki bulundugun yerde okuyabilecegin bir bolum yok mu.

ama bu cozum degil ki anneniz cok ciddi bencillik etmis.Tam tersi siz universite kazanip gittiginiz yere de annenizi goturebilirdiniz. Ya da anneniz babanizi birakmiyor mu en azindan ikiniz de degil biriniz cekmis olurdunuz. Yanlis yapmis hem de cok yanlis. Peki bulundugun yerde okuyabilecegin bir bolum yok mu.
Durum böyle olunca bende yapmak istemedim annem o kadar korkuyo ki hep önde kalan ben oluyorum . Çocukluğumdan beri sırf yanlız kalmamak için bei uyandırır dı . Nelere şahit oldum halada sırf yanlız kalmamak için çalışmamı istemiyor . Ben guçlu olmaya çalışıyorum öyle goruyor benden guç alıyor ama benim guç alçak kimsem yok

Annenin bencilligin otesinde sikintilwri var o zaman
kusura bakma ama bu nasil bir anneliktir. Hadi baban alenen zarar veriyor da annenin yaptiginin da pek farkli kalir yani yok yani. Anne tam tersini yapar evladini korur. Uzaklastirir. Boyle olmamali. Asil yanlis burda basliyor. Anneni psikiyatriste goturme sansin var mi. Bak iki dk.da ben bile rolleri degistirdim. Anneni goturmekten bahsediyorum. Tam tersi annenin psikiyatriste gitmesi gerekiyor. bu dogru bir baglanma degil. Annen sana zarar veriyor farkinda degil

Annenin bencilligin otesinde sikintilwri var o zaman
kusura bakma ama bu nasil bir anneliktir. Hadi baban alenen zarar veriyor da annenin yaptiginin da pek farkli kalir yani yok yani. Anne tam tersini yapar evladini korur. Uzaklastirir. Boyle olmamali. Asil yanlis burda basliyor. Anneni psikiyatriste goturme sansin var mi. Bak iki dk.da ben bile rolleri degistirdim. Anneni goturmekten bahsediyorum. Tam tersi annenin psikiyatriste gitmesi gerekiyor. bu dogru bir baglanma degil. Annen sana zarar veriyor farkinda degil
Bende aynı fikirdeyim annem biraz güçlü olsaydı belki ben bu durumda olmazdık şuan . İnanın çabası yok . Allaha havale ediyorum diyo . Tamam bende rabbime çok dua ediyorum ama bu bile bile olumu beklemek

Bende aynı fikirdeyim annem biraz güçlü olsaydı belki ben bu durumda olmazdık şuan . İnanın çabası yok . Allaha havale ediyorum diyo . Tamam bende rabbime çok dua ediyorum ama bu bile bile olumu beklemek
e bak bunun da fark8ndasin o zaman yakin vadede anneni psikologa goturmekle basla, uzun vadede de lutfen hazirlanip sinava gir. Annenin yaninda kalinca durum degisiyor mu? Hayir e o zaman niye hayatini zehir ediyorsun kendine

çok doğru Allaha havale etmek nedir yaa ,çözüm üretecen,evladının katili olmayacan,

Haklısınız yanlız sınava girmek düşünmüyorum üstünden 3 sene geçti hiçbirşey yok kafamda . Hastaneye giricem nasipse sekreter olarak biraz daha rahat olcamı düşünüyorum

çok sağlıklı bir öneri değil belki de benimkisi ama . annenizi alın çıkın başka bi eve bence . sen çalış o da çalışsın babanızın bilmediği uzak bi yerlerde mesela . akrabanız falan var mı ? amcan deden sağ mı onlar konuşsa . çok zormuş gerçekten . ne diyeceğimi bilemedim pek .

çok sağlıklı bir öneri değil belki de benimkisi ama . annenizi alın çıkın başka bi eve bence . sen çalış o da çalışsın babanızın bilmediği uzak bi yerlerde mesela . akrabanız falan var mı ? amcan deden sağ mı onlar konuşsa . çok zormuş gerçekten . ne diyeceğimi bilemedim pek .
Var aile apartmanı amcamla beraber çalışıyorlar bazen çok doluyorum çıkıyorum amcama konışıyım diye boşuna ağlama bende çekiyorum alışmadınız mı hala bu adama diyor. Artık onuda yapmıyorum kalıyorum derdimle başbaşa. Kapıları kapatınca herkes derdinle kalıyor bende yaşıyorum böyle malesef

Var aile apartmanı amcamla beraber çalışıyorlar bazen çok doluyorum çıkıyorum amcama konışıyım diye boşuna ağlama bende çekiyorum alışmadınız mı hala bu adama diyor. Artık onuda yapmıyorum kalıyorum derdimle başbaşa. Kapıları kapatınca herkes derdinle kalıyor bende yaşıyorum böyle malesef
Çok zormus bitanem , elimizden keşke bisey gelse :KK43:

X