Yok boyle bi aci

Morlimonn

Pufişim geliyo 🤩 ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
1.670
972
123
Arkadaslar merhaba 1 hafta olucak nerdeyse babami kaybettim kalp krizinden evinde olu bulundu son zamanlarinda yaninda olamadim cok kotuyum aklimdan hic cikmiyo o son yuzu melek gibiydi nur yuzlum cok vicdan azabi cekiyorum evliyim yanina gelemedim busene maddi sebeblerden oturu onu ama hergun ariyodum o gecede aradim son kez konustuk ne bilrdim bole olacagini babam yattigin yer nur dolsun allah rizasi icin sizden fatiha okuyun butun olmuslerimiz adina tek istegm bu cok aciymis tarifsz

Evet calisiyodu burda bende baska sehirde yasiyodum ablamda sirnaktq ogretmenlik yapiyodu ama enson ablam bayram gtmisti annemde yannda degildi ailesel sebeplerden ama 3 tane oglu burdaydi ugruyolardi yanina onlar blms zaten
Allah rahmet etsin size ve ailenize de Allah sabır versin 😔 😔

Başınız sağolsun , çok acı siZi çok iyi anlıyorum ... 10 sene önce bende babamı kalp krizinden dolayı kaybettim 10 dakika önce telefonla konuşmuştuk , araba kullanırken kalp krizi geçirmişti ... o zamanlar çok kızıyordum ‘geçecek’ diyenlere ama gerçekten geçecek ...
:( elbette unutmayacaksınız ama bu kadarda kavurmayacak içinizi . Evlatlarınız , aileniz saracak acınızı , bi bakmışsınız yıllar geçmiş , hatıralarda yaşıyor babacığınız. O yüzden ağlayın, bağıra bağıra ...

Başınız sağolsun , çok acı siZi çok iyi anlıyorum ... 10 sene önce bende babamı kalp krizinden dolayı kaybettim 10 dakika önce telefonla konuşmuştuk , araba kullanırken kalp krizi geçirmişti ... o zamanlar çok kızıyordum ‘geçecek’ diyenlere ama gerçekten geçecek ...
:KK43: elbette unutmayacaksınız ama bu kadarda kavurmayacak içinizi . Evlatlarınız , aileniz saracak acınızı , bi bakmışsınız yıllar geçmiş , hatıralarda yaşıyor babacığınız. O yüzden ağlayın, bağıra bağıra ...
Cok agladik ablam annem ben seslerimiz kisildi smdi ise icime kapandm cnm hc bsey istemiyo blmiyorm tarif edemiyorm

okudum canım allah kabul etsin
başın sağolsun benım babamda 1,5 sene çekti ama genede öldü dediklerinde deliye dönüyor insan ,

Allah rahmet eylesin cok acidir bilirim. Karsilikli otururken odama gidip 10 dk sonra annemin feryadiyla iceri kostugumda babam vefat etmisti. 22 yasindaydim.Hiç beklemediğimiz zamanda basim agriyor bile demedi tv seyderip çay iciyorduk. 10 dk sonra yoktu. Belki olurda yaşar diye kalp masaji suni teneffüs bile yaptim öldüğünü bile bile yine de kucagimda soğuk bedeni hastaneye goturdum. Ani bir ölümdü kabullenmemiz zor oldu ki 5 sene oldu gecen hafta hala daha kabullenemiyoruz. Ilk baslar hayat bitmis gibi olsa da rabbim sabrini veriyor. Bol dua et. Salavat cek rabbim gönlüne ferahlik versin. Artik hic birsey yapamam diye dusunurken universitemi bitirdim calistim evlendim, abim evlendi ve bir kizim oldu 4 aylik su an alip babamin yanina götürüyorum bak kizim dede var burada diye.

Aynı şekilde 2013 yılında kaybettim. O günler dün gibi aklımda acın çok taze. Ama inan bana geçiyor bir süre sonra hayat telaşına kapılıyorsun. Acın hafifliyor eskisi kadar acıtmıyor.

Back
X