Yok böyle bir insan yaa :(

Temastan rahatsız oluyorsanız ki ben de hoşlanmam açıkça uyarın bir dahakine dikkat etsin. Diş hekimliğinin kötü meslek olması ve gelecek olmamasına güldüm yalnız keşke insanımız bilmediği konular hakkından yorum yapma huyundan vazgeçse. Boşverin duymamaya çalışın. Sınavınızda başarılar diycem ama sınav geçmemiş miydi?

Üni sınavına az nasıl kalır ? Haziranda geçti gitti diye biliyorum? Siz, bebekle yengenizi paylaşamama gibi bir sorun yaşıyor olabilir misiniz?
Üni sınavına 2020 tayfası için 1 yıl kaldı. 1 yıl ve çok konu var. Ayrıca 1 yılın nasıl geçtiği anlaşılmıyor bile

Yengeni takma. Hatta muhattap bile olma. Açıkcası yanlış diyeceksiniz ama benimde bi yengem var kendisini hiç sevmem geldiklerinde hoşlamam muhattap olmam kadın muhattap olunacak biri degil herbşeyi ben biliyorum havasında geziyor.
Geldiklerinde geç içeri kitle kapıyı çalış dersine sanki o okuyacak fakülteyi
Muhattao dahi olma kafana omzuna vurma nedir ?
Birdaha yaparsa tepkini de koy. Ne yapıyorsun sen ya ? Kimsin sen diye ? Yakınında olsa kimsenin kimseye vurma hakkı yok.
Annen ne diyor bu durumlara vurmasına ? Sen de git onun kızına vur neler yapar !
Kendi ne iş yapıyor ?
Vur diye akıl verdiğiniz bebek 1 yaşında. İyimisiniz siz? Konu sahibinin yaşı küçük, etkilenme ihtimali yüksek. Olası vereceği zararı nasıl düşünmezsiniz, sizinki de fikir mi şimdi?

Vur diye akıl verdiğiniz bebek 1 yaşında. İyimisiniz siz? Konu sahibinin yaşı küçük, etkilenme ihtimali yüksek. Olası vereceği zararı nasıl düşünmezsiniz, sizinki de fikir mi şimdi?
Özür dilerim ben vur demedim zaten asla öyle bir şey olamaz kendi çocuğuna biri bir şey yapsa ortalığı ayağa kaldıracak kadın neden bir başkasının çocuğuna istedigini yapabiliyor
Böyle bi hakkı yok yengesinin
Yanlış anlamayın lütfen beni özür dilerim belki yanlış ifade ettim bunu diyecektim.
Yoksa şiddete karşıyım
Konu sahibiyle yaşıtız büyük ihtimal

Bilgisayar mühendisiyim.
Çok güzel mesleğiniz. Günümüzde teknoloji çagının mesleği. Mesleği seçmenizde ne etken oldu
Belki diger mesajımı görmüşsünüzdür bende konu sahibiyle yaşıtım ve bende nasipse meslek seçicem yakındw
Mesleğinizde başarılar

hayat sana geçmez be gülüm.. ileride bunun kocası,kayıvalidesi var belki görümcesi var.. Sen böyle herşeyi takma kafana salla gitsin

Ona nesiymiş?
Sen de kendine gel anan değil yengen o senin muhatap olma bitti.

Çok güzel mesleğiniz. Günümüzde teknoloji çagının mesleği. Mesleği seçmenizde ne etken oldu
Belki diger mesajımı görmüşsünüzdür bende konu sahibiyle yaşıtım ve bende nasipse meslek seçicem yakındw
Mesleğinizde başarılar

diş hekimliğine izin vermedi babam :) masraflı diye ben de mühendislik seçtim. şuan mühendisler içinde işe başlama maaşı en yüksek bölüm bilgisayar. Matematiği, analitik düşünmeyi çok seviyorum. Soyut şeyleri somut a çevirmek çok güzel. En önemlisi kullanıcıya dokunulması güzel.. Mesleğin cinsiyeti olmaz ama bilgisayar mühendisliği kadınlar için en iyi mesleklerden biri mühendislikler arasında... dediğin gibi teknoloji çağındayız. Ayrıca yurt dışında iş bulma olanağı en yüksek bölüm yine bilgisayar mühendisliği.. Kolay gelsin..

diş hekimliğine izin vermedi babam :) masraflı diye ben de mühendislik seçtim. şuan mühendisler içinde işe başlama maaşı en yüksek bölüm bilgisayar. Matematiği, analitik düşünmeyi çok seviyorum. Soyut şeyleri somut a çevirmek çok güzel. En önemlisi kullanıcıya dokunulması güzel.. Mesleğin cinsiyeti olmaz ama bilgisayar mühendisliği kadınlar için en iyi mesleklerden biri mühendislikler arasında... dediğin gibi teknoloji çağındayız. Ayrıca yurt dışında iş bulma olanağı en yüksek bölüm yine bilgisayar mühendisliği.. Kolay gelsin..
Teşekkürler sizede

Back
X