Yok bu sefer nişanlımla ilgili değil :)

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba hanımlar :) Nişanlımla sorunlarımla ilgili bir konu açmadığım için gerçekten mutluyum önce onu belirteyim çünkü artık konuşmuyoruz oh bee dünya varmıs diyesim var aslında 3 gündür hiç ağlamadım Ama sizden başka bir konuda biraz tavsiye almak istiyorum..Benim göğüslerim cok büyük öyle normal fln değil büyük yani.. Bunu dert etmiyorum çok küçükte istemezdim açıkçası.. Sanırım sütyen seçimlerim yanlış oluyor hep..Sırtım genelde ağrıyor ve affedersiniz su taşma olayı hep var bende.. Bi de bi dönem yarım atlet kullndım ve benimkiler baya yana bakıyor sanırım bundan da kaynaklanıyor bazı seyler. Sizce nasıl bir sütyen tercih edebilirim ya da önerebileceğiniz bir marka? Şimdiden cokk teşekkür ediyorum İyi geceler hepinize

Sirtin agriyosa ileride sorunlara neden olabilir omurgayla ilgili oyle bisey duymustum, bi doktora sor. Kucultturenleri biliyorum sirt agrisi yuzunden...

Toparlayıcı arıyorsan Berlei veya yeni inci tavsiye ederim.. Satın alacağın yerde mezura ile beden ölçünü aldırmanı tavsiye ederim doğru beden ve kap ölçüsü için.. Yada kendin ölç, tam göğüs o çevrenden ve göğüs altı çevrenden (yani gövde) ve not alıp, aldığın ürünün arkasındaki tabloya bakarak al, satıcı yardımcı olur..
Birde omuzarından dolayı askılar baskı yapıyorsa, suwen (tek bu markada var) omuz yastığı almanı öneririm..

Bunları internet yada avmlerden veya boyner ykm gibi yerlerden bulabilirsin..

Yeni inci nin telli ve D kap olan sütyenleri tavsiye ederim. Bir de süngerli midir singerli midir nedir onlar zaten büyük olan göğüsleri çok daha büyük gösteriyor, asla kullanamıyorum. Sırt ağrısı için de egzersizler var onları tavsiye ederim...

Kompedan da fln var mı görmedim açıkçası yeni inci markasını?

Evet ölçümü de tam bilmiyorum sanırım ya bol yada küçük alıyorum. Omuz ağrısı da var bunlara bi bakayım. Çokk teşekkür ederim

Evet ölçümü de tam bilmiyorum sanırım ya bol yada küçük alıyorum. Omuz ağrısı da var bunlara bi bakayım. Çokk teşekkür ederim
Rica ederim canım, ama bir iç çamaşırcıda ölçünü aldır.. Çamaşır konusu hassastır.. Birde örnek veriyim, mesela yeni inci makul fiyatlıdır, ama ev de giydiğin ile, dışarı çıktığın zamanki çamaşırını ayır..
Örneğin, dışarı çıkarken 85-D tak, evde 90 D, sebebi evde de toparlayıcı tak, yerçekimine karşı.. Dışarıda az sıkı..
Yada berlei alırsan dışarısı için berlei, evde yeni inci ama evdeki az gevşek olsunki çok daha fazla rahat hareket et..

Kesinlikle evde zaten boğuyor sıkı olanları çıkarmak istiyorum bi süre sonra. .dediklerinize bakıcam inşallah kurtulurum bu durumdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…