Sağolun Allah razı olsun.Sizin için gebelik aslında sürpriz olmamış, birkaç aydır istediğinizi belirtmişsiniz. Sanırım kayınvalidenizin hastalığı ile denk gelmesi tedirgin etti sizi. Böyle bir denk gelişi de siz bilemezdiniz , o yüzden içiniz rahat olsun.
Kayınvalideniz için çok geçmiş olsun.
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.
Birkaç aydır istediğinize Göre korunmamissiniz . Neden şok oluyorsunuz anlamadım önce bildirim mi geliyor herkeseGünaydın hanımlar ;
33 yaşında , 13 ve 8 yaşında iki çocuk annesiyim. 3 yıldır kayınvalidem(63 yaşında) bizimle yaşıyor.
Dün öğrendik ki kayınvalidemin pankreasında büyük bir kitle var ve baya da riskli bir yerde.
İyi huylu değil malesef CA seviyeleri fırlamış , 4 yıl önce de yumurtalık kanseriydi uzun bir tedavi süreciyle atlatmıştı.Tekrar nüksetmiş.
Pazartesi PET taramasına girecek. Hakkımızda hayırlısı.
Ve ben bugün ne öğrendim?
HAMİLEYİM!
Birkaç aydır istiyorduk eşimle 3. bebeği ama hal böyleyken nasıl olacak ?
Şok içindeyim...
Ne düşüneceğimi şaşırdım. Desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var
Bayılıyorsunuz her durumda her olayda bi laf sokma telaşına düşmeyeBirkaç aydır istediğinize Göre korunmamissiniz . Neden şok oluyorsunuz anlamadım önce bildirim mi geliyor herkeseAllah analı babalı büyütsun .
Güzel dileklerinize teşekkür ederim.Gelecek olana sağlıklı ömürler dilerim.
Kayınvalidenize de tez şifalar.
iyi düşünün iyi olsun.
Zoru çağırmayın .
Rabbim işinizi kolay eylesin.
Şu anda en çok morala ihtiyacınız var.
eşiniz tek çocuk mu ?
Ya Allah aşkına yazdığın metinde ki çelişkilere bak eşimle aylardır çocuk istiyorduk ve hamile kaldığımi öğrendim ay ben şok demişsin . Yani normal sağlıklı bir insanda olması gereken bu zaten . Dua edin kayınvalidem iyi olsun evladım saglikli gelsin diye şok olmaya gerek yok kiBayılıyorsunuz her durumda her olayda bi laf sokma telaşına düşmeye
Evet korunmuyordum , benim şaşkınlığım hastalık ve gebelik aynı ana denk gelmesine...
Peki şokumu geri alıyorum:)Ya Allah aşkına yazdığın metinde ki çelişkilere bak eşimle aylardır çocuk istiyorduk ve hamile kaldığımi öğrendim ay ben şok demişsin . Yani normal sağlıklı bir insanda olması gereken bu zaten . Dua edin kayınvalidem iyi olsun evladım saglikli gelsin diye şok olmaya gerek yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?