Yok canım daha neler !

DeliHA35

... T Ü R K ...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
1.517
5.981
158
Günaydın hanımlar ;

33 yaşında , 13 ve 8 yaşında iki çocuk annesiyim. 3 yıldır kayınvalidem(63 yaşında) bizimle yaşıyor.

Dün öğrendik ki kayınvalidemin pankreasında büyük bir kitle var ve baya da riskli bir yerde.
İyi huylu değil malesef CA seviyeleri fırlamış , 4 yıl önce de yumurtalık kanseriydi uzun bir tedavi süreciyle atlatmıştı.Tekrar nüksetmiş.
Pazartesi PET taramasına girecek. Hakkımızda hayırlısı.

Ve ben bugün ne öğrendim?
HAMİLEYİM!
Birkaç aydır istiyorduk eşimle 3. bebeği ama hal böyleyken nasıl olacak ?

Şok içindeyim...

Ne düşüneceğimi şaşırdım. Desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var

Sizin için gebelik aslında sürpriz olmamış, birkaç aydır istediğinizi belirtmişsiniz. Sanırım kayınvalidenizin hastalığı ile denk gelmesi tedirgin etti sizi. Böyle bir denk gelişi de siz bilemezdiniz , o yüzden içiniz rahat olsun.
Kayınvalideniz için çok geçmiş olsun.
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.

Sağolun Allah razı olsun.

Birkaç aydır istediğinize Göre korunmamissiniz . Neden şok oluyorsunuz anlamadım önce bildirim mi geliyor herkese Allah analı babalı büyütsun .

Gelecek olana sağlıklı ömürler dilerim.

Kayınvalidenize de tez şifalar.

iyi düşünün iyi olsun.

Zoru çağırmayın .

Rabbim işinizi kolay eylesin.

Şu anda en çok morala ihtiyacınız var.

eşiniz tek çocuk mu ?

Birkaç aydır istediğinize Göre korunmamissiniz . Neden şok oluyorsunuz anlamadım önce bildirim mi geliyor herkese Allah analı babalı büyütsun .
Bayılıyorsunuz her durumda her olayda bi laf sokma telaşına düşmeye
Evet korunmuyordum , benim şaşkınlığım hastalık ve gebelik aynı ana denk gelmesine...

Güzel dileklerinize teşekkür ederim.
Eşim 2 kardeş. Ablası var
Diğerindeki gibi dönüşümlü halledeceğiz görümcemle

Yani denk gelmesi pek de abes değil bence, hayatta olabilecek şeyler bunlar.

Allah şifa ve kolaylık versin. Bebeğiniz de analı babalı büyüsün inşallah

Saglikla kucaga alin insallah. Allah kayinvalidenize acil sifalar versin. Tabi iki durumun ayni ana denk gelmesi süpriz olmus ama pozitif düsünün..bebek ikinizede güzel moral olur. Gerektigi yerde cevreden yardim almaya cekinmeyin ❤

Eğer imkanınız varsa eşinizin ablası maddi destek olsun size eve haftada 2-3 kez bi yardımcı alın.

yapacak bişey yok, hastalık da sağlık da allah'tan, doğum da ölüm de.
annemin anneannesi vefat ettiğinde annem kardeşime 3-4 aylık hamileydi.
acil şifa diliyorum.

3. Cocugu istediginize gore maddi durumunuzun iyi oldugunu dusunuyorum. Oncelikle saglikla alin kucaginiza. Bu surecte cok yorulacaginiz icin mutlaka bir yardimci tutun. Kayinvalidenizin ihtiyaclariyla ilgilenecek bi hemsire olabilir. Umarim atlatir. Acil sifalar diliyorum.

Bayılıyorsunuz her durumda her olayda bi laf sokma telaşına düşmeye
Evet korunmuyordum , benim şaşkınlığım hastalık ve gebelik aynı ana denk gelmesine...
Ya Allah aşkına yazdığın metinde ki çelişkilere bak eşimle aylardır çocuk istiyorduk ve hamile kaldığımi öğrendim ay ben şok demişsin . Yani normal sağlıklı bir insanda olması gereken bu zaten . Dua edin kayınvalidem iyi olsun evladım saglikli gelsin diye şok olmaya gerek yok ki

Peki şokumu geri alıyorum:)
Pardon kusura bakmayın , şokumla sizi gerdiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…