Allah başka dert vermesinde gerçekten usandım. 7-8 yıldır çekiyorum. Ergenliğe girdiğimden beri şiddetli geniz akıntısı ciltte kaşıntı en ufak bir temasta sanki saattlerce kaşımışım gibi çizik çizik oluyordu cildim. Yolculuk işkence gibi kulakta basınç kaşıntı. Son iki yıldırda artan geniz akıntısı ve sürekli akan burun ve yaşaran gözler. Saatlerce uyusumda geçmeyen yorgunluk.Yutkunmak bile işkence sessiz ortamda. Okadar zorlanıyorumki nasıl anlatsam sesli yutkunuyorum. Gitmiyor boğazımdaki şey. Üniversitedeyim geçen sene ailemin yanında bir doktora gidip alerji testi yaptırdım ve polen, ev tozu, mantar karışımı, kedi köpek tüyü, yumurta ya alerjim çıktı. İlaçların işe yaramadığını bü yüzden okuduğum şehirde bir doktorla görüşerek uzun süren aşı tedavisi yaptırmam gerektiğini söyledi. Bende çok umutlandım bu sefer bu dertlerden kurtulurum diye ama okuduğum şehirde gittiğim alerji doktoru 2 den fazla alerjim olduğu için alerji aşısının uygun olmadığını söyledi. Şuan için iki ilaç verdi. Aynı anda iki antihistainik kullanıyorum. Acayip uyku yapıyor derslere zaten bu illet hastalık yüzünden tam konsantre olamazken şimdi iyice koptum. Hiç birşey anlamıyorum. Bu ilaçlarda şikayetlerimi ancak yüzde 30 azalttı ama geniz akıntısına nafile hiç işe yaramıyorlar. Ne olur arkadaşlar bu hastalığı çekipte düzelen varmı? İyileşmek istiyorum. Herşeyin çaresi var. Ama bulamadım bir türlü. Ne olur yardım edin
(