yok mu aranizda kaynanasi iyi olan :)))

leylam123

Ey GônüL, Ses Etm£, BeKL£
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
776
6
46
- Yurtdışı

cok merak ediyorum forumda hep kaynanalarla alakali sikayetler okuyorum
verilen cevaplar hep ayni mesafeli ol yuz goz olma vs vs
peki hic mi iyi kaynana yok hepsi mi kotu

cok merak ediyorum forumda hep kaynanalarla alakali sikayetler okuyorum
verilen cevaplar hep ayni mesafeli ol yuz goz olma vs vs
peki hic mi iyi kaynana yok hepsi mi kotu

benimkisi çok iyidir ama nede olsa kendi anamız gibi olmuyor maalesef...illaki bi eksik var...

evet herkes mesafeli ol diyor demi.ama benim kayınvalidem oğlundan önce düşünür beni.çok severiz birbirimizi:)

Aaa Olmaz mı? Ben Çok Severim. Çok İyi Niyeti Bir Kadındır.. Evlatlarının Hep Mutluluğunu ve İyi Olmalarını İster..:nazar:

Ben de varim.Benim annem de melek gibidir maasallah:nazar: Böyle insanlarda kaldi mi artik canim dedirten cinstendir hem de.Allah ona uzun ömürler versin

tabii ki iyi k.valideler de vardır ama bana göre iyi kavramı göreceli bir kavram.bir de birazda size bağlı.eğer herşeyi dert edinin,alıngan ve yanlış anlamalara müsait biriyseniz karşıdakinin iyiliğini görmezsiniz.benim k.validem iyi biridir.gerçi geçmişte bana karşı çok haksızlıklar yaptı hatta düğünümüz de bile sayesinde yüzüm gülmedi ve 3 yıl konuşmadım onunla.ama sonra baktım yaptıklarının farkında,hatalarını anlamış ve yakınlaşmaya çalışıyor bende uzattım elimi.kendimi geri çekmedim.önemli olan farkına varmasıydı..şimdi 6 yıllık evliyim,ikiz oğullarım var ve anne olduktan sonra daha iyi anlıyorum onu.çok sıkı-fıkı bir ilişkimiz yok zaten canayakın bir kadın değildir.mesafeli ama iyi bir ilişkimiz var.o bize karışmaz biz de ona.haftada bir konuşuruz,bazen o arar bazen ben.eşim zaten sürekli telde görüşür ailesiyle.uzak şehirlerde yaşıyoruz, sadece yazları gidebiliyoruz çocuklar küçük olduğu için.o da yılda bir kez bize gelir,10 gün kalır.sorunumuz yok ama biraz daha sıcak ve sevecen olmasını isterdim...

canım şimdi işin aslını konuşalım özünde bakarsan kayınvalide kötü biri değil. ama bana evlenirken çok çektirdi. zamanında eşi ve onun aileside ona çok çektirmiş. onların intikamımı yoksa ilk gelin olunca deneyimsizlik mi bilemedim. herşeye karıştı herşeye laf etti. tabii şimdi geri bakıyorumda bende de suç var. susarak fırsat verdim karşı çıkmadım hiç ama sonuçta kötü bir başlangıç yapmış olduk ve artık melek bile olsa onu sevmem mümkün değil. şuan mı kendii beni pek sever. ciddi mi bilmiyom. esmer güzeli gelinim diye falan över beni başkalarının yanında. ama ben mesafeyi koydum bir kee. pek aramam 2 ayda bir falan nasılsın diye telefon ederim. senede 4 kez falanda gider 3-5 gün kalırız işte. ama benim için o günler bitmek bilmez :))) kendisini sevmem ve beni seviyormuş hareketleri doğru bile olsa şuan çok itici geliyor. baştan yapmayacaktın...

şuan dileğim diğer oğlunu yeni evlendirdi aman o gelini ile çok iyi olsun Allah mutluluğunu bozmasın beni de mümkünse unutup hiç aramasın:52::52::52:
ay ne zaman arasa bir iki gıcık laf bulup sokuşturuyo. şimdide kiloma taktı ben sanki farkında değilim. ee uğraşıyom işte vermeye sen kendine bak sana yaaaaaa.
oğluşu dünyanın en yakışıklı erkeğide sanki biz çirkin kalıyoz. ay gene kendimi tutamadım ama ne yapayım öyle doluyum ki aklıma geldikçe sinir oluyom kadınaaaa

Benim kayınvalidemde çok iyidir bana karşı, beni çok sever ,aynı şekilde bende onu çok severim,tabi ki insanın kendi annesinin yerini tutmuyor ama kayınvalidemide çok severim.Kayınvalidenizle olan ilişkilerde bunu annem yapsaydı kızarmıydım diye düşünün eğer kızmam diyorsanız sorun yok, kızarım diyorsanız düzgün dille söyleyin,evlilikte kendi anenizle nasıl görüşüyorsanız yada davranıyorsanız kayınvalidenizle o şekilde olmak önemli bence ayrım yapmamak ,sonuçta oda eşinizin annesi tabiki anne gibi olması mümkün değil anneinizin yanındaki gibi rahat olup,istediğinizi yapamayabilirsiniz ama en azından kayınvalideyle vakit öyle daha güzel geçer.allah herkese benimki gibi iyi bir kayınvalide nasip etsin her anlamda beni oğlundan daha çok düşünür bana iş yaptırmamamk için elinden geleni yapar,kendine krem,parfüm vs alırsa banada alır ,darısı diğer arakadaşlarımın başına inşallah...

Benimkide çok iyiydi. Son zamanlar alzhimer hastası çok şeyi hatırlamıyordu. Yoga Academyden ona sifalanma Cd'si aldım. Biraz faydasını gördü. Senelerce ben seviyorum diye aynı yemekleri yaptı. Arada faullu laflar ederdi ama kim etmiyor ki... Takmadım hiç.

forumda kizlarin cogu kaynanalardan sikayetci cok karisiyor vs vs diye cogumuzun kaynanasi ilk zamanlarda bu tarz tavirlarda bulunmustur dimi ???
bence kotu diye tabir edilen kaynanalari ofkemize kapilmadan uyarmaliyiz herseyin basi tatli dil degilmi ???
aceba bizler nasil kaynana olacaz :)))

Ben kaynana bile denmesini hoş bulmuyorum o derece memnunum annemden. Kendi annemden farkı yok. Çoook iyi bir kayınvalidem var. Arkadaş gibiyiz. Kızı yok iki oğlu var, kızları gibi oldum. Nazar değmesin. Çok seviyorum annemi de babamı da.

Ben:6:
Kayınvalidem iyidir,ama bende iyiyim:49:
Konuşur dertleşir dışarı çıkarız.Ufak tefek şeyleri büyütmez göz ardı ederiz.Hayat o kadar kısa ki ne diye onu kendimi oğlunu üzeyimki
.

Benim kayınvalidem de çok iyidir...Bir görümcem var,kendi kızından ayırt etmez,hatta ondan bile çok düşer üstüme..Melek gibidir,nazar değmesin...Ama bende iyiyimdir,asla kırmamışımdır...E herşey karşılıklı tabi,o böyle sevgi dolu olmasa bende soğuk olurdum ister istemez..

Nişanımdan düğünüme kadar,ben şunu istiyorum dememişimdir ama oda zaten dedirtecek fırsat vermemiştir,çok çokk ince düşüncelidir,herşeyimin en iyisini en güzelini almıştır yapmıştır...Her aradığımda mutlaka hayır duasını alırım.Ağzından şu ana kadar asla ismimi tek olarak duymamışımdır,adım Ayşe ise,Ayşe demez Ayşem der,hep tatlı diliyle güleryüzüyle karşılamıştır,ama herkese karşıda öyledir,oynamaz yani...

Allah ondan razı olsun.İnşaallah onun kızına da,bana verilen değeri verirler,kıymetini bilirler...

Benim kayınvalidem de çok iyidir...Bir görümcem var,kendi kızından ayırt etmez,hatta ondan bile çok düşer üstüme..Melek gibidir,nazar değmesin...Ama bende iyiyimdir,asla kırmamışımdır...E herşey karşılıklı tabi,o böyle sevgi dolu olmasa bende soğuk olurdum ister istemez..

Nişanımdan düğünüme kadar,ben şunu istiyorum dememişimdir ama oda zaten dedirtecek fırsat vermemiştir,çok çokk ince düşüncelidir,herşeyimin en iyisini en güzelini almıştır yapmıştır...Her aradığımda mutlaka hayır duasını alırım.Ağzından şu ana kadar asla ismimi tek olarak duymamışımdır,adım Ayşe ise,Ayşe demez Ayşem der,hep tatlı diliyle güleryüzüyle karşılamıştır,ama herkese karşıda öyledir,oynamaz yani...

Allah ondan razı olsun.İnşaallah onun kızına da,bana verilen değeri verirler,kıymetini bilirler...

Benim kaynanamda ilk baslarda cok iyiyidi benimle, sonra hersey degisti ... artik ona telefon dahi acmiyorum ... hayatimdan sildim diyebilirim

kizlar bir melek kaynanada bende var.. wallahi cok seviyorum binlerce kez sukurler olsun kaynanamdan kaynbabamdan kayinlarim ve eltilerimden:nazar::nazar: gorumcem yok ama olmasini isterdim dogrusu..

forumda kaynanalar hakinda hep bi kotu yazilar var onlar icin uzuluyorum keske herkes iyi niyetli olsa. bu bos dunyada birbirimizi kirmasak ama iste herkes bir degil:50:

ben kaynanama karsida azla mesafeli degilim icimden geldigi gibiyim oda ayni sekilde ve kaynanamin samimiyetindende eminim:nazar::nazar::nazar:

Back
X