Yok mu bir akıl verecek, bende kalmadı da

Craftsgln

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
189
82
13
Hanımlar var mı hiç hayatımda kötü şeyler yaşadım hiç bilmediğim bir şehire gidip yeni hayat kurdum diyen. Bir önceki konumda eşimden şiddet gördüğümü ve yalnız başıma markete bile göndermediğini yazmıştım. Kaçarak evlenince baba evine dönmeye yüzüm yok. Ha kabul eder mi babam evet eder ama küçüklüğümden beri annemi döver normal bir insan olmayınca geri dönünce beni de aynı şekilde karşılayacak.Gitsem çalıştırmaz kendi ayaklarımın üzerinde duramam. Ben istiyorum ki 2 bin TL param var gideyim iş bulayım diyorum. Biliyorum az bir miktar fakat 21yaşımdayım ve işim olsun bir yandan da okuyayım istiyorum. Yani size sorum varmı ben herşeyi herkesi geride bıraktım başka şehire yerleştim hayat kurdum diyen Şimdiden teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için.

Hanımlar var mı hiç hayatımda kötü şeyler yaşadım hiç bilmediğim bir şehire gidip yeni hayat kurdum diyen. Bir önceki konumda eşimden şiddet gördüğümü ve yalnız başıma markete bile göndermediğini yazmıştım. Kaçarak evlenince baba evine dönmeye yüzüm yok. Ha kabul eder mi babam evet eder ama küçüklüğümden beri annemi döver normal bir insan olmayınca geri dönünce beni de aynı şekilde karşılayacak.Gitsem çalıştırmaz kendi ayaklarımın üzerinde duramam. Ben istiyorum ki 2 bin TL param var gideyim iş bulayım diyorum. Biliyorum az bir miktar fakat 21yaşımdayım ve işim olsun bir yandan da okuyayım istiyorum. Yani size sorum varmı ben herşeyi herkesi geride bıraktım başka şehire yerleştim hayat kurdum diyen Şimdiden teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için.
2 bın cok cok az. Buyuk sehre gidemezsin bıle. Ama şunu yapabilirsin. Suan bulunduğun yerde bir ıse girip isini ayarlayıp. Kurumsal bir is mesela. O sayede isin Baska sehırde ki subesıne gidersin. Az daha birikim yaparsın.yatacak yer kıra esya hersey para .

Ben sımdı gir yazdım da markete bile yollama demıs sın. Ayrılık nasıl olcak. Kacamazsın ya yanından. Biraz zor Allah kolaylık versın

Ben sımdı gir yazdım da markete bile yollama demıs sın. Ayrılık nasıl olcak. Kacamazsın ya yanından. Biraz zor Allah kolaylık versın
Yok aslında tuhaftır ki hem zorla tesettüre soktu evde zorla tutuyor beni ama boşanalım desem gitsem bunu da istiyor bende anlamadım

başına iş alacaksın dikkat et, sonra babanın dayaklarını aramayasın...

Eşiniz sizi sevmiyor mu artık yani ailenizden kaçmak için mi evlendiniz bu adamı tanıyor muydunuz daha önce merak ettim :(

Eşiniz sizi sevmiyor mu artık yani ailenizden kaçmak için mi evlendiniz bu adamı tanıyor muydunuz daha önce merak ettim :KK43:
Evet aslında hem seviyorduk hem de aileme katlanamıyordum. Fakat yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Seviyor beni ama zorla tesettürlüyüm tek başıma hiç bir yere göndermiyor.

başına iş alacaksın dikkat et, sonra babanın dayaklarını aramayasın...

Ne demek babanın dayaklarını aramayasın ya. Siz bir kadın olarak hemcinsinize böyle yaklaşıyorsanız başkaları ne yapsın. Ayıp bi kere. Kız bi hata yapmış kaçmış ama daha 21 yaşında. Doğru yolu gösterin veya git babanın dayağını ye daha iyi modunda konuşmayın susun.

Back
X