Yok mu bir akıl verecek, bende kalmadı da

ah canim benim yaa Allah kolaylik versin :KK43: bulundugun yerde ise girmen daha mantikli sanki.. ya da yatili hasta bakici bebek bakici varsa da
Hanımlar var mı hiç hayatımda kötü şeyler yaşadım hiç bilmediğim bir şehire gidip yeni hayat kurdum diyen. Bir önceki konumda eşimden şiddet gördüğümü ve yalnız başıma markete bile göndermediğini yazmıştım. Kaçarak evlenince baba evine dönmeye yüzüm yok. Ha kabul eder mi babam evet eder ama küçüklüğümden beri annemi döver normal bir insan olmayınca geri dönünce beni de aynı şekilde karşılayacak.Gitsem çalıştırmaz kendi ayaklarımın üzerinde duramam. Ben istiyorum ki 2 bin TL param var gideyim iş bulayım diyorum. Biliyorum az bir miktar fakat 21yaşımdayım ve işim olsun bir yandan da okuyayım istiyorum. Yani size sorum varmı ben herşeyi herkesi geride bıraktım başka şehire yerleştim hayat kurdum diyen Şimdiden teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için.
ah canim benim yaa Allah kolaylik versin 😞 esinle akibetin ne peki bosandiniz mi.. bulundugun sehirde işe girmen daha mantikli sanki.. arkadaslarin dedigi gibi yatili bakicilik da olabilir neden olmasin.. halk egitim merkezlerinde cocuk gelisimi ve ozel egitim gibi kurs veriyolar ve meb onayli sertifika oldugu icin is bulma imkanin da yuksek oluyo bi arastir istersen

Kadın sığınma evine gidebilirsin. 2 bin lira bir haftalik pansiyon parası bu devirde. Kadın sığınma evi oryamlari duyduğum kadarıyla çok konforlu değilmiş ama en azından elin ekmek tutup para kazanıp yalnız yaşamaya başlayana kadar güvenli bir yerde olursun. Dikkat et lütfen cok gencsin. Ortalık mikrop dolu. Kimsesiz gencecik bi kadın hem.de küçücük yaşta kaçmış evlenmiş her seyden habersiz. Kurda kuşa yem.olursun dikkat et lütfen. Dedigim gibi bir sığınma evine yerleşip çalışır para kazanırsın sinavlara da girer belki dışardan okursun ama yavaş yavaş git. Ve dediğim gibi dikkatli ol. Alalh yardımcın olsun

Canım bence de en iyisi kadın sığınma evi. Hem orda bi süre güvende olursun,hem de sınav iş vs.. için yardımcı olurlar belki. Allah yar ve yardımcın olsun 😘

ah canim benim yaa Allah kolaylik versin :KK43: bulundugun yerde ise girmen daha mantikli sanki.. ya da yatili hasta bakici bebek bakici varsa da

ah canim benim yaa Allah kolaylik versin 😞 esinle akibetin ne peki bosandiniz mi.. bulundugun sehirde işe girmen daha mantikli sanki.. arkadaslarin dedigi gibi yatili bakicilik da olabilir neden olmasin.. halk egitim merkezlerinde cocuk gelisimi ve ozel egitim gibi kurs veriyolar ve meb onayli sertifika oldugu icin is bulma imkanin da yuksek oluyo bi arastir istersen
Yok hayır boşanmadık.eşim uzman çavuşiçin eğitime gidecek gelecek daha sonra ben ondan bilezik almasını istemiştim onu alınca giderim herhalde. Ya da bir aile terapistine gitmek istiyorum hayırlısı olsun

Yok hayır boşanmadık.eşim uzman çavuşiçin eğitime gidecek gelecek daha sonra ben ondan bilezik almasını istemiştim onu alınca giderim herhalde. Ya da bir aile terapistine gitmek istiyorum hayırlısı olsun
anladim canim benim.. yuva cok zor kuruluyo ama cok kolay yikilabiliyo ne yazik ki.. son care bosanma olana kadar dene bakalim her seyi.. olmuyosa siddet de varsa yapcak bisey yok hakkinda hayirlisi olsun 😞

Hanımlar var mı hiç hayatımda kötü şeyler yaşadım hiç bilmediğim bir şehire gidip yeni hayat kurdum diyen. Bir önceki konumda eşimden şiddet gördüğümü ve yalnız başıma markete bile göndermediğini yazmıştım. Kaçarak evlenince baba evine dönmeye yüzüm yok. Ha kabul eder mi babam evet eder ama küçüklüğümden beri annemi döver normal bir insan olmayınca geri dönünce beni de aynı şekilde karşılayacak.Gitsem çalıştırmaz kendi ayaklarımın üzerinde duramam. Ben istiyorum ki 2 bin TL param var gideyim iş bulayım diyorum. Biliyorum az bir miktar fakat 21yaşımdayım ve işim olsun bir yandan da okuyayım istiyorum. Yani size sorum varmı ben herşeyi herkesi geride bıraktım başka şehire yerleştim hayat kurdum diyen Şimdiden teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için.
KAdım sığınma evine gitsen
Orda iş bulmana yardımcı oluyolarmış duyduğum kadarıyla
Hemde yerleri gizliymiş söylemiyolarmış yani kimsede bulamaz seni
Ama biraz daha para biriktir öyle git bence

Kadın sığınma evine gidin hem kalır hem iş bulursunuz birikim yaparsınız sizi bir yere yerleştirirler

Bence ailenizin yanına dönmelisiniz.

Gidin ve orda yaşayın demiyorum. Kararınız kesinse meseleleri aynı anda çözmeye çalışmayın.

Hem eşinizden ayrılma. Hem iş bulma. Yeni hayat kurma. Hepsini bir anda çözmek zorunda değilsiniz.

Sırasıyla çözün. İlk önce ayrılın. Babanızın evine dönün. Sizi kabul edeceğini ancak iyi davranmayacağını söylediniz. Bu bile bir fırsat.

İlk sorunu çözdünüz. Eşinizden ayrıldınız.

Toparlanıp iş bulma kısmına geçin. Onu başardığınızda, çalışmanıza izin vermeyecekse, babanızın evinden ayrılır bahsettiğiniz planı uygularsınız.

Net şekilde anlatamadım ama herşeyi aynı anda çözmek zorunda değilsiniz.

Kadın sığınma evini tercih etmeyin derim. Sizi kabul edecek bir aileniz var. Daha orta yollu bir çözüm bulabilirsiniz.

Kaçtı yerde burdan iyi değilmiş kurtuluş çare olarak görmüş keyfinden kaçmamıştır
İşte çare değilmiş
Ucuz yoldan kaçışmış değil mi?
Oku çalış hayatına başka anlamlar yükle değil mi?
Hayır çoğumuz zoru seçmez
Konu sahibide seçimini en basiten yana kullanmış
Zoru seç çalış hayatına sen yön ver

2 bin lira ile başka şehirde yalnız yaşamak hem okul hem iş hem yanlızlık....kurtlar sofrasını geçti artık çiyan yılan dolu her yer yağmurdan kaçarken doluya tutulmada.yokmu başka bi yolu bunun

Yazmadan gecemedim tatlım. öncelikle evladin var mi merak ettim. Yaşın neler başaracak durumda bir farkında olsan. Pırıl pırıl bir hayat kurarsın kendine. Ayrı şehirde yalnız yasamana ailen musade edecek mi yoksa sen habersiz gitmeyi mi düşünüyorsun? Okuma ne önemli şey. Hele ki ailenin bir kız evladı varsa öncelik kendi ayaklarının üzerinde durmasını sağlamak olmalıdır. Sosyal hizmetlerden destek alabilirsin. Artık eş dövmek diye birşey yok. Bu baban için de geçerli şikayet edip rapor aldığınızda is bitiyor.

Back
X