Ona girdim yetmiş aldım ama hiç bir yer gelmedi.Liseliler icin kpss sinavi oluyor ona hazirlansaniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona girdim yetmiş aldım ama hiç bir yer gelmedi.Liseliler icin kpss sinavi oluyor ona hazirlansaniz?
70puanla saglik memuru gibi yerlere atanma oluyormus. Bir az daha calissaniz gelecek sefer daha iyi puan toplasaniz? Ya da liseliler icin polislik sinavi da oluyor ona da baksaniz?Ona girdim yetmiş aldım ama hiç bir yer gelmedi.
ah canim benim yaa Allah kolaylik versinHanımlar var mı hiç hayatımda kötü şeyler yaşadım hiç bilmediğim bir şehire gidip yeni hayat kurdum diyen. Bir önceki konumda eşimden şiddet gördüğümü ve yalnız başıma markete bile göndermediğini yazmıştım. Kaçarak evlenince baba evine dönmeye yüzüm yok. Ha kabul eder mi babam evet eder ama küçüklüğümden beri annemi döver normal bir insan olmayınca geri dönünce beni de aynı şekilde karşılayacak.Gitsem çalıştırmaz kendi ayaklarımın üzerinde duramam. Ben istiyorum ki 2 bin TL param var gideyim iş bulayım diyorum. Biliyorum az bir miktar fakat 21yaşımdayım ve işim olsun bir yandan da okuyayım istiyorum. Yani size sorum varmı ben herşeyi herkesi geride bıraktım başka şehire yerleştim hayat kurdum diyen Şimdiden teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için.
infaz koruma icin artik 70 de yetmiyo ki tatlim benim esim de infaz koruma memuru ama malesef 70 puanla torpille bile cok zorInfaz koruma memurlugu da olur en az 70 puan istiyor atanma icin
Hayat cok zorinfaz koruma icin artik 70 de yetmiyo ki tatlim benim esim de infaz koruma memuru ama malesef 70 puanla torpille bile cok zor![]()
Yok hayır boşanmadık.eşim uzman çavuşiçin eğitime gidecek gelecek daha sonra ben ondan bilezik almasını istemiştim onu alınca giderim herhalde. Ya da bir aile terapistine gitmek istiyorum hayırlısı olsunah canim benim yaa Allah kolaylik versinbulundugun yerde ise girmen daha mantikli sanki.. ya da yatili hasta bakici bebek bakici varsa da
ah canim benim yaa Allah kolaylik versinesinle akibetin ne peki bosandiniz mi.. bulundugun sehirde işe girmen daha mantikli sanki.. arkadaslarin dedigi gibi yatili bakicilik da olabilir neden olmasin.. halk egitim merkezlerinde cocuk gelisimi ve ozel egitim gibi kurs veriyolar ve meb onayli sertifika oldugu icin is bulma imkanin da yuksek oluyo bi arastir istersen
anladim canim benim.. yuva cok zor kuruluyo ama cok kolay yikilabiliyo ne yazik ki.. son care bosanma olana kadar dene bakalim her seyi.. olmuyosa siddet de varsa yapcak bisey yok hakkinda hayirlisi olsunYok hayır boşanmadık.eşim uzman çavuşiçin eğitime gidecek gelecek daha sonra ben ondan bilezik almasını istemiştim onu alınca giderim herhalde. Ya da bir aile terapistine gitmek istiyorum hayırlısı olsun
KAdım sığınma evine gitsenHanımlar var mı hiç hayatımda kötü şeyler yaşadım hiç bilmediğim bir şehire gidip yeni hayat kurdum diyen. Bir önceki konumda eşimden şiddet gördüğümü ve yalnız başıma markete bile göndermediğini yazmıştım. Kaçarak evlenince baba evine dönmeye yüzüm yok. Ha kabul eder mi babam evet eder ama küçüklüğümden beri annemi döver normal bir insan olmayınca geri dönünce beni de aynı şekilde karşılayacak.Gitsem çalıştırmaz kendi ayaklarımın üzerinde duramam. Ben istiyorum ki 2 bin TL param var gideyim iş bulayım diyorum. Biliyorum az bir miktar fakat 21yaşımdayım ve işim olsun bir yandan da okuyayım istiyorum. Yani size sorum varmı ben herşeyi herkesi geride bıraktım başka şehire yerleştim hayat kurdum diyen Şimdiden teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için.
Kaçtı yerde burdan iyi değilmiş kurtuluş çare olarak görmüş keyfinden kaçmamıştırBunları kaçmadan önce düşünecektin
Şimdi aşk meşk diyorlar dünya bitiyor
Hanı akıl hani mantık ? Yok
İşte çare değilmişKaçtı yerde burdan iyi değilmiş kurtuluş çare olarak görmüş keyfinden kaçmamıştır
2 bin lira ile başka şehirde yalnız yaşamak hem okul hem iş hem yanlızlık....kurtlar sofrasını geçti artık çiyan yılan dolu her yer yağmurdan kaçarken doluya tutulmada.yokmu başka bi yolu bununHanımlar var mı hiç hayatımda kötü şeyler yaşadım hiç bilmediğim bir şehire gidip yeni hayat kurdum diyen. Bir önceki konumda eşimden şiddet gördüğümü ve yalnız başıma markete bile göndermediğini yazmıştım. Kaçarak evlenince baba evine dönmeye yüzüm yok. Ha kabul eder mi babam evet eder ama küçüklüğümden beri annemi döver normal bir insan olmayınca geri dönünce beni de aynı şekilde karşılayacak.Gitsem çalıştırmaz kendi ayaklarımın üzerinde duramam. Ben istiyorum ki 2 bin TL param var gideyim iş bulayım diyorum. Biliyorum az bir miktar fakat 21yaşımdayım ve işim olsun bir yandan da okuyayım istiyorum. Yani size sorum varmı ben herşeyi herkesi geride bıraktım başka şehire yerleştim hayat kurdum diyen Şimdiden teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için.
Yazmadan gecemedim tatlım. öncelikle evladin var mi merak ettim. Yaşın neler başaracak durumda bir farkında olsan. Pırıl pırıl bir hayat kurarsın kendine. Ayrı şehirde yalnız yasamana ailen musade edecek mi yoksa sen habersiz gitmeyi mi düşünüyorsun? Okuma ne önemli şey. Hele ki ailenin bir kız evladı varsa öncelik kendi ayaklarının üzerinde durmasını sağlamak olmalıdır. Sosyal hizmetlerden destek alabilirsin. Artık eş dövmek diye birşey yok. Bu baban için de geçerli şikayet edip rapor aldığınızda is bitiyor.Hanımlar var mı hiç hayatımda kötü şeyler yaşadım hiç bilmediğim bir şehire gidip yeni hayat kurdum diyen. Bir önceki konumda eşimden şiddet gördüğümü ve yalnız başıma markete bile göndermediğini yazmıştım. Kaçarak evlenince baba evine dönmeye yüzüm yok. Ha kabul eder mi babam evet eder ama küçüklüğümden beri annemi döver normal bir insan olmayınca geri dönünce beni de aynı şekilde karşılayacak.Gitsem çalıştırmaz kendi ayaklarımın üzerinde duramam. Ben istiyorum ki 2 bin TL param var gideyim iş bulayım diyorum. Biliyorum az bir miktar fakat 21yaşımdayım ve işim olsun bir yandan da okuyayım istiyorum. Yani size sorum varmı ben herşeyi herkesi geride bıraktım başka şehire yerleştim hayat kurdum diyen Şimdiden teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için.