Yok mu bir akıl verecek, bende kalmadı da

Evet aslında hem seviyorduk hem de aileme katlanamıyordum. Fakat yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Seviyor beni ama zorla tesettürlüyüm tek başıma hiç bir yere göndermiyor.
Eşiniz kaç yaşında yani düzeltmeye ugrassaniz şiddet uyguluyor mu mesela psikolojik olsun bedensel olsun?

Cebimde sadece 500 dolar para, pasaportum ve ucak biletimle birak baska Sehri, baska ulkede yeni hayat kurdum kendime... Hem de devlet memuru olmama ragmen tek kalemde onu da silip atarak... Deli cesaretiydi benimki... Geldigim yerde ne bir arkadasim ne bir akraba hic Kimseyi tanimayarak geldim... Istifa edip geldim... Ufacik bir terslikte geri donmek zorunda kalsam, artik memuriyet hayatimda bitmisti... Pisman degilim.. Iyi ki yapmisim diyorum... Insan mutsuz oldugu yerde kalmamali... Ancak benim size tavsiyem, ilk etapta Kadin Siginma Evi ile olaya baslamaniz... En azindan devlet korumasi altinda olursunuz ve biriktirdiginiz para da cebinizde kalir... Hem ordaki insanlarla da tanisip yeni arkadasliklar edinip farkli hikayelerden dersler alirsiniz... Ufak tefek bir is bulup biraz daha birikim yaptiktan sonra universite sinavlarina hazirlanin... Ama bunlari yaparken bir anda degil en az 2 yillik bir surece yayin... ( Tabi bilmiyorum kadin siginma evi en fazla ne kadar kalmaniza izin verir... Bunlari iyice arastirin lutfen )... Evet Ben baska bir ulkede Hayat kurdum... Ama bunlari yaparken 21 yasinda degildim... O yuzden en az 2 yilinizi devlet korumasi altinda gecirmenizi oneriyorum... Ama yolunuzdan asla ve asla donmeyin... Hepimiz hayata 1 defa geliyoruz... Mutlu olacaginiz hayati yasayin lutfen... Yolunuz acik olsun....

Hanımlar var mı hiç hayatımda kötü şeyler yaşadım hiç bilmediğim bir şehire gidip yeni hayat kurdum diyen. Bir önceki konumda eşimden şiddet gördüğümü ve yalnız başıma markete bile göndermediğini yazmıştım. Kaçarak evlenince baba evine dönmeye yüzüm yok. Ha kabul eder mi babam evet eder ama küçüklüğümden beri annemi döver normal bir insan olmayınca geri dönünce beni de aynı şekilde karşılayacak.Gitsem çalıştırmaz kendi ayaklarımın üzerinde duramam. Ben istiyorum ki 2 bin TL param var gideyim iş bulayım diyorum. Biliyorum az bir miktar fakat 21yaşımdayım ve işim olsun bir yandan da okuyayım istiyorum. Yani size sorum varmı ben herşeyi herkesi geride bıraktım başka şehire yerleştim hayat kurdum diyen Şimdiden teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için.
Gidecegin sehirde once is bul ankaradan bulacaksan f ile baslayan sosyalmedyada kubilay atici is ilanlari grubuna katil orda herkes alacagi elemanin vasiflarini falan yazarak is ilani yayinliyor isini bul isine yakin apart tut esyali oluyor ve uygun fiyatlilari da var kiyafetlerini alir gdersin kazandigini savurma ki kendine bir hayat kurabilesin

Hanımlar var mı hiç hayatımda kötü şeyler yaşadım hiç bilmediğim bir şehire gidip yeni hayat kurdum diyen. Bir önceki konumda eşimden şiddet gördüğümü ve yalnız başıma markete bile göndermediğini yazmıştım. Kaçarak evlenince baba evine dönmeye yüzüm yok. Ha kabul eder mi babam evet eder ama küçüklüğümden beri annemi döver normal bir insan olmayınca geri dönünce beni de aynı şekilde karşılayacak.Gitsem çalıştırmaz kendi ayaklarımın üzerinde duramam. Ben istiyorum ki 2 bin TL param var gideyim iş bulayım diyorum. Biliyorum az bir miktar fakat 21yaşımdayım ve işim olsun bir yandan da okuyayım istiyorum. Yani size sorum varmı ben herşeyi herkesi geride bıraktım başka şehire yerleştim hayat kurdum diyen Şimdiden teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için.
Ayrılıp kadın sığınma evine gidin ve iş bulun sonra duzeninizi kurup oradan ayrılın

Devletin kadın sığınma evlerinde en fazla 6 ay kalabilirsin ve sanırım iş bulmana da yardım ediyorlar...
Mor çatının sığınma evleri ise daha konforlu ve daha uzun süreli kalma imkanı varmış...

Yazmadan gecemedim tatlım. öncelikle evladin var mi merak ettim. Yaşın neler başaracak durumda bir farkında olsan. Pırıl pırıl bir hayat kurarsın kendine. Ayrı şehirde yalnız yasamana ailen musade edecek mi yoksa sen habersiz gitmeyi mi düşünüyorsun? Okuma ne önemli şey. Hele ki ailenin bir kız evladı varsa öncelik kendi ayaklarının üzerinde durmasını sağlamak olmalıdır. Sosyal hizmetlerden destek alabilirsin. Artık eş dövmek diye birşey yok. Bu baban için de geçerli şikayet edip rapor aldığınızda is bitiyor.
Çocuğum yok. Ben biraz daha para biriktirip boşanma davası açıp başka bir şehire yerleşmeyi düşünüyorum. Evet ailemden de uzağa gideceğim. Şöyle ki kaçarak evlenince geri baba evine dönmeye yüzüm yok.

Yaşınız çok genç su an tek başınıza hayat kurmanız çok zor mesleginiz yok bi süre daha eşinizle kalıp sınava hazirlanmaniz öncelikle düzgün bi iş bulmak ayaklarınızın üstünde durup öyle ayrilmaniz daha mantıklı.

Back
X