Cebimde sadece 500 dolar para, pasaportum ve ucak biletimle birak baska Sehri, baska ulkede yeni hayat kurdum kendime... Hem de devlet memuru olmama ragmen tek kalemde onu da silip atarak... Deli cesaretiydi benimki... Geldigim yerde ne bir arkadasim ne bir akraba hic Kimseyi tanimayarak geldim... Istifa edip geldim... Ufacik bir terslikte geri donmek zorunda kalsam, artik memuriyet hayatimda bitmisti... Pisman degilim.. Iyi ki yapmisim diyorum... Insan mutsuz oldugu yerde kalmamali... Ancak benim size tavsiyem, ilk etapta Kadin Siginma Evi ile olaya baslamaniz... En azindan devlet korumasi altinda olursunuz ve biriktirdiginiz para da cebinizde kalir... Hem ordaki insanlarla da tanisip yeni arkadasliklar edinip farkli hikayelerden dersler alirsiniz... Ufak tefek bir is bulup biraz daha birikim yaptiktan sonra universite sinavlarina hazirlanin... Ama bunlari yaparken bir anda degil en az 2 yillik bir surece yayin... ( Tabi bilmiyorum kadin siginma evi en fazla ne kadar kalmaniza izin verir... Bunlari iyice arastirin lutfen )... Evet Ben baska bir ulkede Hayat kurdum... Ama bunlari yaparken 21 yasinda degildim... O yuzden en az 2 yilinizi devlet korumasi altinda gecirmenizi oneriyorum... Ama yolunuzdan asla ve asla donmeyin... Hepimiz hayata 1 defa geliyoruz... Mutlu olacaginiz hayati yasayin lutfen... Yolunuz acik olsun....