Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlar.size bişey sorcam
bu mutlu olmanın,sevdiğinle yuva kurmanın,geçmişi unutmanın,huzurlu olmanın,kötü niyetli insanları uzaklaştırmanın, en önemlisi de doğru insanı bulmanın bi yolu yok mu.dua,dilek ne biliyim büyü falan
selam kızlar.size bişey sorcam
bu mutlu olmanın,sevdiğinle yuva kurmanın,geçmişi unutmanın,huzurlu olmanın,kötü niyetli insanları uzaklaştırmanın, en önemlisi de doğru insanı bulmanın bi yolu yok mu.dua,dilek ne biliyim büyü falan
Şu koca forumda çok çok mutlu olan, hiç derdi kederi pişmanlığı ahı olmayan tek bir kişi var mıdır acaba?
-Bence yoktur.
Bizler burda kaybediyoruz işte, her sıkıntımızda sanki bir tek biz dara düşüyoruz, herkes güllük gülistanlık ama bir tek bizim başımıza geliyor ne kadar berbat durum varsa...
Değil mi?
En güzeli; "Ben nelere sahibim" diye düşünebilmek, çok zor değil, elindekilerle mutlu olmaya çalışabilmek... Bu dünya herkes için imtihan yeri, herkes bir şekilde nasipleniyor dertten. Bütün kötü şeyleri ben yaşıyorum fikrinden bir sıyrılabilirsek, işte o zaman mutlu olabilmenin ilk adımını atmış oluruz.
Kötü insanları uzaklaştırmak istiyorsan irtibatını kesersin, "doğru insan" diye de bir kavram yoktur ayrıca. Sana ve yaşam tarzına uyumlu insan vardır ancak, onu da hayırlısıyla bulursun inşallah.
biliyorum görüyorum ve halime şükür ediyorum.ailem ve beni seven arkadaşlarım var çok şükür türkiyenin en iyi bankalarından birinde iş sahibiyim.ama korkuyorum.ben ne zaman herşey iyi dedim herşey altüst oluyo.
bende çok sıkıntı çektim maddi manevi daha yeni düze çıktım ya alışık olmadığım şeyler içerisindeyim(iyi arkadaşlar,gezmeler,maddi sıkıntıların bitmesi).bitmesin kötü olmasın tekrardan.zar zor toparlandım işte.bi de böyle evde yalnızken eskiler aklıma geliyo.bi ilaç olsa yada bi yöntem o günleri unuttursa..
Bir gün böyle dertleşiyoruz can dostlarımdan biriyle;sıralıyorum;-ben mutlu olmak istiyorum,içimi yakan yaşanmışlıkları unutmak istiyorum,canımı yakanların bedel ödemesini istiyorum,huzur-mutluluk istiyorum,ağlayacaksam yalnız mutluluktan olsun istiyorum vesaire vesaire...-Arkadaşım beni dakikalarca dinledi,yüzüme baktı baktı:''Cennet mi lan burası...''dedi
Şaka bir yana,gerçekten yok öyle bir dünya;kainatın ve insanın yaradılışına aykırı dertsizlik.Bir yerden yara kapanır,diğer yerden açılır;insan kainatın nasıl küçültülmüş modeli ise;kainattaki kıştan sonra bahar,geceden sonra sabah döngüsü de öyle gerçekleşir ve tam tersi.İniş-çıkış mantığı.
Dua evet,hiçbir zaman bırakılmamalı,ısrarla mutluluk ve huzur için edilmeli.Ama sorduğum büyü olayı asla.Dünyada maximum aralıksız güleceğin 40 sene için sonsuzluğunu yakmak matematiksel olarak mantıksız bir hesap olur.Dua et ve akışına bırak.Hepimiz için güzel olsun herşey...