Yok mu kismet baht acicak bi seyler acaba ?

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Biraz once instada gezinirken Kerimcan efendinin aylik 25 bin Turk Lirasina kiraladigi eve baktim bön bön!
Sonra durdum bu çocuk bu parayi nasil kazaniyor, para kazanmak bu kadar kolaysa ben aptal miyim ?
Ne kadar tirmalarsam tirmalayim neden olmuyor bazi seyler derken buldum kendimi ..
Herkesin pat diye ulasabilecegi seylere benim uzun uzun ugrasmam gerekiyor,bu her daim boyle olmustur .
Ya da her sey duzgun giderken artik bir isin sonuna gelmisken pat diye bozulur ve isim yarim kalir .
Bu sonuna kadar getirdigim islerin en sonunda bir sebeple bozulmasindan ve ellerimin bos kalmasindan yıldım artik !
Maneviyattan vuracak olanlar olabilir
Evet elimde kitap,obur elimde tesbih,kafamda seccade de degil ama kimsenin malinda,namusunda,huzurunda,isinde gozum yok !
Sadece bende bosa kurek cekmek istemiyorum .
Bende ugrasip ugrasip bosa kurek cekmek istemiyorum .
Istiyorum ki emek verdiklerim bana geri donsun
Bazen biri bana lanet etmis gibi hissediyorum ,sanki hic mutlu olma,butun her seyin yarim kalsin,kursaginda oturup kalsin,herkes kosarken merdivenleri sen oyle sap gibi kal..
Hep arkadan izle,agla agla icin ciksin demis...
Hani diyorsunuz ya bazen "ah ettim tutar mi ?"
Galiba biri bana etmis tutmus !
Neyi tutsam elimde kaliyor.
Neye baslasam yarim
Tam gulecekken ,kafamin ustune dusuyorum..
Kalkiyorum yeniden ama cok yoruldum artik..
Icimi dokmek istedim.
Bugun biraz uzgunum galiba
Tesekkur ederim .

Ben de gecen Özcan Deniz in bölüm başına 120 bin lira aldığını okudum bir yerden. 120 bin ne demek ya. Gerçekten hiç anlamıyorum biz eşek gibi çalışıyoruz üç kuruşun hesabını yapiyoruz insanlar bizim bir aylık paramizla bir akşam yemeği yiyor. Her şey çok adaletsiz.

Essek gibi nasil calisiliyorsa oyle calisiyorum.
Bedenim degil ama beynimi cikarip bi koseye yatiracak kadar yoruluyor kafam..
Aslinda kimsenin parasiyla isim yok ama
Ben emeklerimin bosa cikmasindan,
Islerimin yarim kalmadindan yoruldum .
Herkes 10 kazansin her konuda sadece para degil sadece
Ama bende yarim kalmayayim istiyorum

Başarmak icin ne yaptın
En büyük uğraşın neydi
Aynı konumda olanlardan farkın ne

Amaç kariyer mi
Zengin olmak mı

Seni başarısızlığa götüren ne
Belki de o iş sana göre değil

Herkes bu yollardan geçiyor başarı zaten bu aşamada ortaya çıkıyor

Ekmek aslanın midesinde çünkü

Bazen olmayınca olmuyor. En iyisi sahip olduğun hayatı sevmek. Yoksa gerçekten hayat eziyet olur. Ya da farklı şeylere yönelin dicem ama çok para kazandıran işler, yetenek, zeka, güzellik gerektiriyor. Bu da herkeste yok. Ya da vardır ama cesaret gerekir.

Erkek egemenliginin yogun oldugu bir sektorde calisiyorum .Bulundugum iste bu sehirde tas catlasa 4 kadin var .
Yeterince donanimim ve tecrubem var bu konuda .
Ama herkesin kosturarak para kazandigi ortamda ben surekli tirmaliyorum.
Amac verdigim emegin karsiligini alabilmek .

Issiz degilim ben .
Sadece 8_5 bir isim yok .
Cok para degil kastim ,
Emeklerimin bosa gittigini hissetmek .

Kerimcanın eski halini görünce cidden ben emeğine çabasına saygı duydum:) Ben yüzünün orjinali böyle sanmıştım ama :) Adam bu günlere gelebilmek yüzüyle para kazanmak için büyük çaba vermiş gerçekten. Mutlu görünüyor bize ama tabiki içini bilemeyiz kimsenin.

Şehir değişikliği düşündün mü
Donanımlı birisin o zaman baska yerlere geçiş yapmalısın
Körelmemek adına

Isim burda .
Baska bi yere gitmem mumkun degil
Membasinin oldugu yerdeyim
Sorması ayıp maaşın ne
Hak ettiğini alıyor Musun?

Özelde çoğu işin giriş çıkışı sıkıntılı
Maaşın iyi
Ve membasının olduğu yerse işini sevmek zorundasın
Mutlu olmak adına

Maasla calismiyorum ama gelirim
Bazen 7000 iken
Bazen hic ,
Bazen 3000 iken
Bazen 700 dolar olabiliyor .
Turk parasi degil ..
Satis _pazarlama isi bu ..
Kastim genelde para degil zaten
Sikintim her isimin yarim kalmasi ,tam ok derken bi aksilik cikmasi
Ugrasip ugrasip yarim kalmasi .

Çaba vermis derken
Ne yapmis bu cocuk ?
Estetik mi olmus ?
Manken mi degil
Dj olabilmek icin egitim var mi yok
Universite okumus mu yok .
Ne yapmis hakikaten bu ve emsalleri ?

Kerimcan durmaz özelinde söylemiyorum bu söylediğimi hiç takip etmedim çok eğlenceli bulanlar var belki gerçekten yeteneklidir. Ama medyada görüp vasıfsız olduğuna inandığım yine de iyi paralar kazanan insanlar için ben şunu düşünüyorum. Medya maymunu olmak kolay bir iş değil. Teflon gibi olacaksın eleştiriler üzerinden yağ gibi kayıp gidecek bir kere. Deli gibi kötülensen, zekandan yeteneklerine, giyim kuşamına zevkine bir ton eleştiri gelse bile ' hahaha yine çok eğleniyorum ve ne kadar da mükemmelim 'modunda olacaksın. Gerçekten her insanın yapabileceği birşey değil bu.

Kerimcan bir ornek aslinda .
Kolay yasayan insanlara bir emsal .
Kerimcan olma hevesim yok
Istedigim benim isim niye hep yarim kaliyor yahu
Bi kismetsizlik,bir lanetlenme,bir aksilik,bir manyaklik cikiyo sonunda .
Ama her isim boyle yani

witch hunt merhaba..

Insanlar doğası gereği doyumsuzdur. Maddiyatta 1 varken 2 isteriz. 2 olur 3 isteriz. Kazancımız arttıkça yaşam standartımız da artar. Maaş da öyle. Hep daha fazlasını isteriz ve hiçbir çalışan, hakettiğini kazandığını düşünmez yani hep hakettiğinden daha az kazandığını düşünür. Psikolojik olarak hep kıyaslanmaya itiliyoruz. Hep daha fazlasına sahip olanları görüyoruz ve halimize şükretmeyi bilmiyoruz. Etraftaki insanlarla kıyaslamayın kendinizi. Bu işin sonu yok çünkü. Sağlığınız yerinde mi, huzurunuz yerinde mi? Bence herşeyden önenlisi bu ikisi. Ve tabi ki şükretmeyi bilmek. Hayatınızı gözden geçirin ve hayatınızın iyi yanlarının da farkına varın

Bu zamanda şöhret olmak, çok para kazanmak artık çok kolay. Vine çek, bilmem kaç bin k takipçi kas bir dizi bir dilm teklifi geliyor zaten. Önemli olan o paraların gerçekten hakedilip hakedilmediği bence. Güzelsen başrolde alırsın her şeyide görürsün ama değilsen yan roller falan. Normal insanlar içinde gerçekten hilesiz hurdasız iş yapıyorsan yoluna taş koyan çok olur. Bunun ah almakla ilgisi var mı bilmiyorum. Bazen olmayınca olmaz. Önemli olan eldekilerle mutlu olabilmek mutlu olmak için daha fazlasını beklememek...

Kerimcan bir ornek aslinda .
Kolay yasayan insanlara bir emsal .
Kerimcan olma hevesim yok
Istedigim benim isim niye hep yarim kaliyor yahu
Bi kismetsizlik,bir lanetlenme,bir aksilik,bir manyaklik cikiyo sonunda .
Ama her isim boyle yani

Bana böyle düğümlü müğümlü kısmet açma şeysi yapmışlardı bir sınavı bi türlü geçemeyince öğrenip özelden tarifini vereyim mi sana?

Mesela bir sinava giricem sonunda mulakat var,kesin elenirim .
Ya da bir ise ilmek ilmek devam ederim hah tam oldu hadi diyorum pat is bozuluyor .
Para biriktirmeye baslayim aninda bir ihtiyac icin bozulur .
Ise girerim 1 ay sonra bi sorun cikar .
Is yeri kurar esim batar
Bi ise baslariz 100 liraya aldigimiz sey 1000 liraya cikar .
Yani kastim neye elimi atsam kurumasi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…