- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ben de gecen Özcan Deniz in bölüm başına 120 bin lira aldığını okudum bir yerden. 120 bin ne demek ya. Gerçekten hiç anlamıyorum biz eşek gibi çalışıyoruz üç kuruşun hesabını yapiyoruz insanlar bizim bir aylık paramizla bir akşam yemeği yiyor. Her şey çok adaletsiz.
Başarmak icin ne yaptınBiraz once instada gezinirken Kerimcan efendinin aylik 25 bin Turk Lirasina kiraladigi eve baktim bön bön!
Sonra durdum bu çocuk bu parayi nasil kazaniyor, para kazanmak bu kadar kolaysa ben aptal miyim ?
Ne kadar tirmalarsam tirmalayim neden olmuyor bazi seyler derken buldum kendimi ..
Herkesin pat diye ulasabilecegi seylere benim uzun uzun ugrasmam gerekiyor,bu her daim boyle olmustur .
Ya da her sey duzgun giderken artik bir isin sonuna gelmisken pat diye bozulur ve isim yarim kalir .
Bu sonuna kadar getirdigim islerin en sonunda bir sebeple bozulmasindan ve ellerimin bos kalmasindan yıldım artik !
Maneviyattan vuracak olanlar olabilir
Evet elimde kitap,obur elimde tesbih,kafamda seccade de degil ama kimsenin malinda,namusunda,huzurunda,isinde gozum yok !
Sadece bende bosa kurek cekmek istemiyorum .
Bende ugrasip ugrasip bosa kurek cekmek istemiyorum .
Istiyorum ki emek verdiklerim bana geri donsun
Bazen biri bana lanet etmis gibi hissediyorum ,sanki hic mutlu olma,butun her seyin yarim kalsin,kursaginda oturup kalsin,herkes kosarken merdivenleri sen oyle sap gibi kal..
Hep arkadan izle,agla agla icin ciksin demis...
Hani diyorsunuz ya bazen "ah ettim tutar mi ?"
Galiba biri bana etmis tutmus !
Neyi tutsam elimde kaliyor.
Neye baslasam yarim
Tam gulecekken ,kafamin ustune dusuyorum..
Kalkiyorum yeniden ama cok yoruldum artik..
Icimi dokmek istedim.
Bugun biraz uzgunum galiba
Tesekkur ederim .
Başarmak icin ne yaptın
En büyük uğraşın neydi
Aynı konumda olanlardan farkın ne
Amaç kariyer mi
Zengin olmak mı
Seni başarısızlığa götüren ne
Belki de o iş sana göre değil
Herkes bu yollardan geçiyor başarı zaten bu aşamada ortaya çıkıyor
Ekmek aslanın midesinde çünkü
Bazen olmayınca olmuyor. En iyisi sahip olduğun hayatı sevmek. Yoksa gerçekten hayat eziyet olur. Ya da farklı şeylere yönelin dicem ama çok para kazandıran işler, yetenek, zeka, güzellik gerektiriyor. Bu da herkeste yok. Ya da vardır ama cesaret gerekir.
Şehir değişikliği düşündün müErkek egemenliginin yogun oldugu bir sektorde calisiyorum .Bulundugum iste bu sehirde tas catlasa 4 kadin var .
Yeterince donanimim ve tecrubem var bu konuda .
Ama herkesin kosturarak para kazandigi ortamda ben surekli tirmaliyorum.
Amac verdigim emegin karsiligini alabilmek .
Şehir değişikliği düşündün mü
Donanımlı birisin o zaman baska yerlere geçiş yapmalısın
Körelmemek adına
Sorması ayıp maaşın neIsim burda .
Baska bi yere gitmem mumkun degil
Membasinin oldugu yerdeyim
Sorması ayıp maaşın ne
Hak ettiğini alıyor Musun?
Özelde çoğu işin giriş çıkışı sıkıntılı
Maaşın iyi
Ve membasının olduğu yerse işini sevmek zorundasın
Mutlu olmak adına
Kerimcanın eski halini görünce cidden ben emeğine çabasına saygı duydum:) Ben yüzünün orjinali böyle sanmıştım ama :) Adam bu günlere gelebilmek yüzüyle para kazanmak için büyük çaba vermiş gerçekten. Mutlu görünüyor bize ama tabiki içini bilemeyiz kimsenin.
Kerimcan durmaz özelinde söylemiyorum bu söylediğimi hiç takip etmedim çok eğlenceli bulanlar var belki gerçekten yeteneklidir. Ama medyada görüp vasıfsız olduğuna inandığım yine de iyi paralar kazanan insanlar için ben şunu düşünüyorum. Medya maymunu olmak kolay bir iş değil. Teflon gibi olacaksın eleştiriler üzerinden yağ gibi kayıp gidecek bir kere. Deli gibi kötülensen, zekandan yeteneklerine, giyim kuşamına zevkine bir ton eleştiri gelse bile ' hahaha yine çok eğleniyorum ve ne kadar da mükemmelim 'modunda olacaksın. Gerçekten her insanın yapabileceği birşey değil bu.
Kerimcan bir ornek aslinda .
Kolay yasayan insanlara bir emsal .
Kerimcan olma hevesim yok
Istedigim benim isim niye hep yarim kaliyor yahu
Bi kismetsizlik,bir lanetlenme,bir aksilik,bir manyaklik cikiyo sonunda .
Ama her isim boyle yani
witch hunt merhaba..
Insanlar doğası gereği doyumsuzdur. Maddiyatta 1 varken 2 isteriz. 2 olur 3 isteriz. Kazancımız arttıkça yaşam standartımız da artar. Maaş da öyle. Hep daha fazlasını isteriz ve hiçbir çalışan, hakettiğini kazandığını düşünmez yani hep hakettiğinden daha az kazandığını düşünür. Psikolojik olarak hep kıyaslanmaya itiliyoruz. Hep daha fazlasına sahip olanları görüyoruz ve halimize şükretmeyi bilmiyoruz. Etraftaki insanlarla kıyaslamayın kendinizi. Bu işin sonu yok çünkü. Sağlığınız yerinde mi, huzurunuz yerinde mi? Bence herşeyden önenlisi bu ikisi. Ve tabi ki şükretmeyi bilmek. Hayatınızı gözden geçirin ve hayatınızın iyi yanlarının da farkına varın
kimsenin malinda,namusunda,huzurunda,isinde gozum yok !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?