Yok mu kitaplar hakkında konuşcak yarışcak kitap aşıgı birileri

oyaebrar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
53
0
46
Gaziantep
:36:arkadaşlar ben kitaplara resmen aşığım çok okuyorum ama arkadaşlarla bu konuda hem konuşup hemde yarışa yarışpa okumak istıyorum yok mu kimsecikle?:5:

yılmaz özdilin yeni çıkan kitabını herkese öneririm... alın okuyun =) isim şehir hayvan .. :16:

hızlı hızlı okumaaa. elimden bırakamayıp 1 günde okuyup bitirdiğim romanlar vardı, şimdi hepsini unuttum :D

Ben de felsefe kitapları severim
Onun dışında polisiye/gerilim/korku romanları okurum,Agatha Christie hastasıyım
Aşk romanları okumam sevmem ...
Biz kitap meraklıları bu topikteyiz seni de bekleriz o zaman :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani.html
Her ay okuduğumuz kitaplar hakkında kısa bi yorum yaparak tanıtıyoruz ve ayın en çok kitap okuyanlarını seçiyoruz ...

Bu arada şimdi farkettim,konu yanlış yerde.

Son düzenleme:
Kitap severim:51:
Ama neyi tartışacağız onu anlamadım:1:
Kitap falan önereceksek,
Kış bahçesi, Bin Muhteşem Güneş (şiddetle), Bab-ı Esrar, Ayşe Kulin Veda, Umut, Kristin Hannah - Ateşböceği yolu, Ahmet Ümit - İstanbul Hatırası, Piraye ve daha nice kitap önerebilirim...
Belli bi kitap türü sevmem ama sanırım kişisel gelişim kitaplarından çok sıkılıyorum.
Şu an Elif Şafak AŞK'ı okuyorum. Pek sarmadığı için bırakmıştım çünkü konusu BAB-I ESRARla aynı ve bence BAB-I ESRAR daha akıcıydı. Şimdi yeniden başladım iyi gidiyor şimdilik.

bi ara bende fena sarmıştım bu kitaplara..

Birini bitirmeden ötekine sarılıyordum..

İşi gücü bırakmıştım artık acaba nolcak, noluyoo, eee nasıl yaniii böyle mi oldu gibi sabırsız sabrsızz merakla sayfaları ardı ardına sıralıyordum..

Öncelikle ELİF ŞAFAĞIN "AŞK" ına aşık oldummm can damarımdan vurdu benii..

daha sonraa

CANAN TAN= yüreğim seni çok sevdi..

derkenn kitabın akışı beni çok etkiledii düştüm CANAN TAN peşine nerde kitabı ben ordayım..

CANAN TAN=En son yürekler ölür ile tanıştımm.. tekrar sürüklendimm..

CANAN TAN=Piraye...

Doymadım doyamadım..

CANAN TAN = İz..

(kadının anlatımı acayip etkileyici okumadığım bi kaç kitabı daha var kışın devam edicem)
En son da
SİNAN AKYÜZ=Aşk meclisini okudum..

vee yaz geldi geleli elime almadım daha kitap.. ama kış geliyo oğlum okula başlıcak bolca boş vaktim olucak kitap reyonlarınaa devamm

Son düzenleme:
Back
X