• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok mu kizlar ?.

gunpir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.427
793
178
Merhaba KK bayanlari.yaklasik 1 aydir bebeğim sebebi ile evdeyim ve bu zaman icinde KK yi takip ediyorum.bir aydir ruhum darldi ( zaten lohusa depresyon undan cikmis değilim) herkes benim esim şöyle yapti facebook a bakti, yok aldatti yok bosaniyoruz yok öyle yok boyle .KV sunu dedi elti dedikodu yapti gorumcem bizde kaldi zart zurt .gerçekten içim daraldi .simdi soruyorum yokmu benim esim bitanedir diyen sevgili değil farkindaysaniz evli hatta çocuklu bayanlara soruyorum ( bence çocukta evlilik hayatini ve erkeklerin davranislari etkileyen bir etmen çünkü)

Burada okuduklarım beni de etkiliyor canım hatta evlilik öncesi uzun flört edip de evlenince aldatılanlar yada sorun yaşayıp ayrılanlar beni çok etkiliyor.Bazen de şükrediyorum ne biliyim karışık işte:110: Benim eşim karakterden kurtarıyor heralde,bu işler karakterde bitiyor.

İlk yorum konu sahibinden gelsin.
Benim eEsim öyledir efendim .
*özel günleri unutmaz
*ev işlerinde acayip derecede yardimcidir hatta mutfakta harikalar yaratir,
*Aileme söz söylemez ( ki bilirim ona ters gelen bisuru davranislari var ancak bende onun ailesi hakkında agzimi acmam)
* butcesel mevzularda aybasinda oturup gelir gider yapar ilimizde ayagimizi yorganimiza göre uzatiriz.
* ilişkisel yönde zorlamaz keyfimi dikkate alir ruhumu okşar.
* arada küçük suprizler yapar.özellikle su lohusa bunalimli günlerinde .
* bir sikintim olduğunda anlar beni rahatlatmaya calisir .

Himmm dusundumde ben bunlari ona karsi yapıyor muyum acaba? Yani sorsak o benim için ne derdi merak ettim simdi

TE="CeYz, post: 36607287, member: 386356"]İlk yorumu ben yaptım ama:KK47:

:KK70:[/QUOTE]
Oyle Olmus vallahi

Allah nazarlardan saklasın eşimden de, ailesinden de çok memnunum. Eşim duyarlı, düşünceli bir adamdır. Son derece sevgi ve saygı doludur. Ailesi de bir kez olsun kırmadı, üzmedi. İlk tanıştığımız günden beri hep kendi kızları gibi davrandı. Var yani :)))

İlk zamanlar okuduklarımdan etkileniyordum ben de. Artık bir derdim var köşesinin fonksiyonunun idrakına vardım.
Eşim yardımsever ve ilgilidir Allah'a şükür. Ben burada şükür eden taraf olduğum için pek konu açmadım. Eşimle ilgili çocuk sahibi olma konusu açtım sadece.
Benim sınavım başka dersten demek ki. :KK64:

Kayınvalidem de çok iyi bir insandır. Cahil biri değil. Düşünce yapımız yakındır. Jenerasyon farkı olsa da uyumlu insanlarız sonuçta.
Allah bozmasın ben kendimi çok şanslı görüyorum.

Burası bdv bölümü burada dert var sıkıntı var cici eşler yok malesef .
Siz şimdi böyle yazdınız diye ne yorumlar gelir izleyin görün:))

Merhaba KK bayanlari.yaklasik 1 aydir bebeğim sebebi ile evdeyim ve bu zaman icinde KK yi takip ediyorum.bir aydir ruhum darldi ( zaten lohusa depresyon undan cikmis değilim) herkes benim esim şöyle yapti facebook a bakti, yok aldatti yok bosaniyoruz yok öyle yok boyle .KV sunu dedi elti dedikodu yapti gorumcem bizde kaldi zart zurt .gerçekten içim daraldi .simdi soruyorum yokmu benim esim bitanedir diyen sevgili değil farkindaysaniz evli hatta çocuklu bayanlara soruyorum ( bence çocukta evlilik hayatini ve erkeklerin davranislari etkileyen bir etmen çünkü)

ben çok mutluyum diye konu açılmaz ki BDV'ye.
burada tabiki dertler sorunlar var.

İste benim derdinde bu mutlu birilerinin varligin haberdar olmak istiyorum:KK54:

E var da derdi olmayan yazmaz ki buraya. Kocasıyla iyi anlaşan biri neden gelip benim kocam şöyle böyle diye yazsın ki?

Benim kayınvalidem var ya bir tanedir bir ! Annemle yan yana gelsinler, anam bir kaynatıyorlar ki sormayın.. :KK70: Dalga geçmiyorum, valla ciddiyim ..:nazar:

Benim kayınvalidem var ya bir tanedir bir ! Annemle yan yana gelsinler, anam bir kaynatıyorlar ki sormayın.. :KK70: Dalga geçmiyorum, valla ciddiyim ..:nazar:
benim annemle kaynanam da öyleydi.annemdeysek annem de yapar pişirir yerdik.kaynanamdaysak,kaynanam da yapar pişirir yerdik.haaa yapar pişirirdik,sözün gelişi,2 tarafta da ben yapar pişiririm,onlar laflarlardı,ne güzel günlerdi,özlemişim:KK66:

benim annemle kaynanam da öyleydi.annemdeysek annem de yapar pişirir yerdik.kaynanamdaysak,kaynanam da yapar pişirir yerdik.haaa yapar pişirirdik,sözün gelişi,2 tarafta da ben yapar pişiririm,onlar laflarlardı,ne güzel günlerdi,özlemişim:KK66:
Böyle olmak bence daha güzel.Ben böyle görünce , inan çok mutlu oluyorum..
Bu gerçi sadece bu ilişkiler de değil, her ilişkide böyle olsa ne kavga çıkar ne gürültü..
Ama hayat işte, yine de ufak tefek sorunlarla karşılaştırsa da bizi, huzurun kazanması için elimizden geleni yapmamız şart.. =)

Adı üstünde BDV bölümü, millet buraya derdini yazıyor çözüm bulunsun diye - bak bak ne olaylar var şükredelim demek için değil. Konunuzu geyik bölümüne açarsanız burdakilerede saygısızlık etmemiş olursunuz.

Böyle olmak bence daha güzel.Ben böyle görünce , inan çok mutlu oluyorum..
Bu gerçi sadece bu ilişkiler de değil, her ilişkide böyle olsa ne kavga çıkar ne gürültü..
Ama hayat işte, yine de ufak tefek sorunlarla karşılaştırsa da bizi, huzurun kazanması için elimizden geleni yapmamız şart.. =)
aynen öyle canım.bizim o gruba birde gelinimizin annesi katılırdı.cümbür cemaat vakit geçirirdik.şu anda bakıyorumda herkes ailelerden uzak,tek yaşama gayretinde.böyle böyle aileler arasında kopukluklar oluyor:KK43:

aynen öyle canım.bizim o gruba birde gelinimizin annesi katılırdı.cümbür cemaat vakit geçirirdik.şu anda bakıyorumda herkes ailelerden uzak,tek yaşama gayretinde.böyle böyle aileler arasında kopukluklar oluyor:KK43:
Oooooo muhabbetin dibine ne vurmuşlardır onlar.. =D
Şartlar işte.. :KK43:

Back
X