Yok olmak istiyorum

Simdi ya soyle olsaydi, ya boyle olsaydi diye ne Kadar kotu sey var seytan aklima sokuyor.tovbe getiriyom, ayetel kürsü okuyom duruyom

kızım koltukta uyuyakalmıştı ,eşime kızı yatağına yatır dedim ,o da gitmiş benim yatağa yatırmış ,1 saat sonra bir çığlık kızım yataktan düşmüş ,dudağı şişmiş anında balon gibi ,dişi kanıyor ,ağzından kanlar akıyor ,o telaşla neresi kanadı ne oldu anlayamadım elini yüzünü yıkayınca çıktı meydana ,eşime ettiğim lafların haddi hesabı yok ,sen yaptın senin yüzünden oldu ,yazıklar olsun sana ne biçim babasın sen ,ben sana yatağına yatır dedim diye bir ton laf ,hem ağlıyorum hem bağırıyorum ..ama noldu geçtiii gitti ,eşim bana kinli mi hayır ,
çocuktur bu allah beterinden saklasın ,olmuş işte üzme kendini ..unutur gidersiniz ,bişeycik olmaz ..

hayır onu demedim.

diğer insanlardan, sizi arayıp nasihat verenlerden bahsediyorum...

Tatlim benim 6 kaynim bir gorumcem var
4 kaynim ve kayinvalidem ayni binada oturuyor
Muhtemelen esim anneye dedi, ordan yayildi
Yada esim yanindaki kardesine soyledi ikisi Ortak Is yapiyor suan
Kaynimda karisina dedi sanirim

ben de başlığı okuyunca bir aldatılma hikayesi olduğundan korktum neyse ki değilmiş. Allah büyük dert vermesin

Aldatilmak Canimi yakmaz, beni istemeyenin ardindan neden aglayim
Suan hayattaki tek onceligim cocuklarim.onlar evlenip meslege Atilana kadarda boyle kalacak en azindan bunu istiyorum

Ben kafayi yerdim oyle kanar icinde gorunce.esim benden 12 yas buyuk gecte Baba oldu o nedenle cocuklarina korkunc duskun
Ikizlerimde bu yaramaz minisimde tüp bebek

Aldatilmak Canimi yakmaz, beni istemeyenin ardindan neden aglayim
Suan hayattaki tek onceligim cocuklarim.onlar evlenip meslege Atilana kadarda boyle kalacak en azindan bunu istiyorum

CANIM yaaa cok cok gecmis olsuuun cabucak iylessin meleyiiiin

Tatlim benim 6 kaynim bir gorumcem var
4 kaynim ve kayinvalidem ayni binada oturuyor
Muhtemelen esim anneye dedi, ordan yayildi
Yada esim yanindaki kardesine soyledi ikisi Ortak Is yapiyor suan
Kaynimda karisina dedi sanirim

ele gün doğmuş gibi. insan teselli eder ya günahtır.

lütfen üzülmeyin silin göz yaşınızı siz annesiniz herkesten babasından bile daha çok korursunuz onu.

kendinize hiç yok olmak istiyorum demeyin haksızlık etmeyin size ihtiyacı var evlatlarınızın.

kaybettiğiniz bebeğinize de çok üzüldüm Rabbim yarcımcınız olsun.

Rabbim kimseyi evlat acisiyla denemesin.biz bukadarina dayanamoruz

Ben kafayi yerdim oyle kanar icinde gorunce.esim benden 12 yas buyuk gecte Baba oldu o nedenle cocuklarina korkunc duskun
Ikizlerimde bu yaramaz minisimde tüp bebek

elbette hepimiz çocuklarımıza düşkünüz de yani kaza bu ,seninle arasını bozacak kadar da büyük bir olay değil ,bir iki söylenecek sonra durulacak elbet ,ayrıca maddi durumlarınızı bilemem elbet ama 3 çocukla çalışmak çok ta zordur ,evde durup onlara bakmak eşinizin dediği gibi daha sağlıklı olmazmıydı ..:26:

Seni gorunce daha bir delirdi goz yaslarim benim mnigime babasi Esmer sekerim der bak teyzesi Kara bocegime

Gecmis olsun Allah beterinden saklasin.
Hepimizin cocugu duse kalka buyuyuyor hemen suclamak yada durundan vazifemi cikarmak lazim.
Esinizin ki biraz bahane olmus sanki.
Okulda evde kreste parkta her turlu kaza olabiliyor
Kendinizi suclamayin, umarim hemen duzelir minik elleri

Tatlim Ben uzun yillar kayinvalidemle oturdum. Bakti.ben sinif ogretmeniim, esim Doktor.3 yilda calismadim.bir rahatsizlik gecirdim.sonrasi esim ise basla cevreye gir yoksa toparlanamayan dedi.bu yil basladim yeniden.ben kanser tedavisi gordum.ama bugun bitirdim bu calisma isini.kazanm paranin 10 katini verecekmis ya

geçmiş olsun.
eşiniz o an uzakta olmanın ve görememenin verdiği duyguyla size bağırmıştır. sanmıyorum ki gerçek fikri olsun. sadece siniri yatışınca konuşacağına sinirliyken kızmış..

ayrıca siz ev hanımı da olsaydınız bu olay olabilirdi ve eşiniz de bu sefer evde olduğun halde bir çocuğa bakamadın diyebilirdi.

bu yüzden üzerinizden o vicdanı atın.. herşeyden önce insanız ve portatif çocuk değil bu başına hiçbirşey gelmeden büyüsün.

hangimiz düşüp dizimizi kanatmadık,kolumuzu kırmadık,elimizi yakmadık ki..

o nasihat verenlerin sözleri de bir kulaktan girip diğerinden çıksın...

yavrunuza çok çok geçmiş olsun...
siz daha dün haksız yere benim anneliği sorguluyodunuz.. beni hiç tanımadan.. o kadar üzüldüm ki...
eşinizin de size annelikle ilgili şeyler söylemesi, sorgulaması sizi ne kadar üzdü, ne kadar zorunuza gitti değil mi...
tekrar geçmiş olsun...

Seni gorunce daha bir delirdi goz yaslarim benim mnigime babasi Esmer sekerim der bak teyzesi Kara bocegimeEki Görüntüle 850880

:) dünya güzeli bir kız... Rabbim bağışlasın size.

nazara gelmiştir kesin yutkunamadım ne olur ağlamayın artık çok üzüldüm bende

öpün koklayın onu sürekli, anne kokusu öpüşü dindirir acısını. babası çok düşkün ona belli onunda canı yanmıştır kızgınlığı ondandır

Allah dermansız dert vermesin bakın doktorda bir şey yok demiş. Babasına nazlanmıştır yanına gelsin diye ağlamıştır daha çok.

benim yerimede öpün lütfen

CANIM yaaa cok cok gecmis olsuuun cabucak iylessin meleyiiiin

Cok cok tesekkür ederim hepinize.iyiki varsiniz sakinlestim biraz.
Lüften hakkinizi helal edin.rabbim hepinizin derdine derman olsun surda beni sakinlestirdiniz ya....

Dileklerin icin samimiyetin icin cok cok tesekkür ederim

Arkadaslar cok cok sagolun
Ben cocuklara yemek hazirliyacam kendinizede ocuklarinizada iyi bakin

öncelikle çok geçmiş olsun
olan olmuş sonuçta çocuk bu kaç çocuğun başına günde neler geliyor Allah bilir
bazen ne kadar dikkat etse de anneler gözünün önünden ayırmasa bile olacağı varsa oluyor
tabi annesiniz insan üzülmez mi üzülür
babalar çocuk konusunda çok hassas olabiliyorlar eminim yanlışlıkla ağzından çıkmıştır eşinizin öyle demek istememiştir
çalışan annelerin çocuklarının başına hiçbişey mi gelmiyor sanki ablamın çocukları kendi büyüttüğü halde ne kazalar atlattı küçükken ama maşallah sapasağlamlar şimdi
eşinizle öfkesi geçince konuşur anlaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…