sanki bunları diyenlerin çocukları hiç kazaya uğramadan mı büyümüş yada çocuklarını bırak kendilerinin başına hiç mi bir kaza gelmemiş.
Hayırda şerde Allahtandır. Böyle bir durumda geçmiş olsun yapacağımız birşey var mı diye sorarsın zaten kahrolan anneye böyle şeyler söylememek lazım.Siz çalışmasaydınızda,başka bir şey giymiş olsaydınızda, kapıyı bacayı kapatmış pür dikkat çocuğunuza bakıyor olsaydınız da o kaza o saatte o çocuğun başına gelecekti bunu kimse engel olamaz.
hayır onu demedim.
diğer insanlardan, sizi arayıp nasihat verenlerden bahsediyorum...
ben de başlığı okuyunca bir aldatılma hikayesi olduğundan korktum neyse ki değilmiş. Allah büyük dert vermesin
kızım koltukta uyuyakalmıştı ,eşime kızı yatağına yatır dedim ,o da gitmiş benim yatağa yatırmış ,1 saat sonra bir çığlık kızım yataktan düşmüş ,dudağı şişmiş anında balon gibi ,dişi kanıyor ,ağzından kanlar akıyor ,o telaşla neresi kanadı ne oldu anlayamadım elini yüzünü yıkayınca çıktı meydana ,eşime ettiğim lafların haddi hesabı yok ,sen yaptın senin yüzünden oldu ,yazıklar olsun sana ne biçim babasın sen ,ben sana yatağına yatır dedim diye bir ton laf ,hem ağlıyorum hem bağırıyorum ..ama noldu geçtiii gitti ,eşim bana kinli mi hayır ,
çocuktur bu allah beterinden saklasın ,olmuş işte üzme kendini ..unutur gidersiniz ,bişeycik olmaz ..
Aldatilmak Canimi yakmaz, beni istemeyenin ardindan neden aglayim
Suan hayattaki tek onceligim cocuklarim.onlar evlenip meslege Atilana kadarda boyle kalacak en azindan bunu istiyorum
Tatlim benim 6 kaynim bir gorumcem var
4 kaynim ve kayinvalidem ayni binada oturuyor
Muhtemelen esim anneye dedi, ordan yayildi
Yada esim yanindaki kardesine soyledi ikisi Ortak Is yapiyor suan
Kaynimda karisina dedi sanirim
Ben kafayi yerdim oyle kanar icinde gorunce.esim benden 12 yas buyuk gecte Baba oldu o nedenle cocuklarina korkunc duskun
Ikizlerimde bu yaramaz minisimde tüp bebek
ele gün doğmuş gibi. insan teselli eder ya günahtır.
lütfen üzülmeyin silin göz yaşınızı siz annesiniz herkesten babasından bile daha çok korursunuz onu.
kendinize hiç yok olmak istiyorum demeyin haksızlık etmeyin size ihtiyacı var evlatlarınızın.
kaybettiğiniz bebeğinize de çok üzüldüm Rabbim yarcımcınız olsun.
elbette hepimiz çocuklarımıza düşkünüz de yani kaza bu ,seninle arasını bozacak kadar da büyük bir olay değil ,bir iki söylenecek sonra durulacak elbet ,ayrıca maddi durumlarınızı bilemem elbet ama 3 çocukla çalışmak çok ta zordur ,evde durup onlara bakmak eşinizin dediği gibi daha sağlıklı olmazmıydı ..:26:
Seni gorunce daha bir delirdi goz yaslarim benim mnigime babasi Esmer sekerim der bak teyzesi Kara bocegimeEki Görüntüle 850880
CANIM yaaa cok cok gecmis olsuuun cabucak iylessin meleyiiiin
Gecmis olsun Allah beterinden saklasin.
Hepimizin cocugu duse kalka buyuyuyor hemen suclamak yada durundan vazifemi cikarmak lazim.
Esinizin ki biraz bahane olmus sanki.
Okulda evde kreste parkta her turlu kaza olabiliyor
Kendinizi suclamayin, umarim hemen duzelir minik elleri
:) dünya güzeli bir kız... Rabbim bağışlasın size.
nazara gelmiştir kesinyutkunamadım ne olur ağlamayın artık çok üzüldüm bende
öpün koklayın onu sürekli, anne kokusu öpüşü dindirir acısını. babası çok düşkün ona belli onunda canı yanmıştır kızgınlığı ondandır
Allah dermansız dert vermesin bakın doktorda bir şey yok demiş. Babasına nazlanmıştır yanına gelsin diye ağlamıştır daha çok.
benim yerimede öpün lütfen
Dileklerin icin samimiyetin icin cok cok tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?