• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok olmak

zynppsikoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
34
5
86
35
Kendimi öldürmek istiyorum. Obsesyon ve anksiyete ileri derecede var bende. Kendimi bildim bileli böyleyim ben.ilkokula başladığım günden beri hayatımı yapılması gereken bir ödevmiş gibi geçiriyorum. 25 yaşındayım geriye dönüp baktığımda aklımda kalan tek ailevi anı liseye kadar babamdan yediğim dayaklar ve annemin sorunlarımı görmezden gelmeleri Ve abime yapılan çifte standart.Daha az önce annemin de katkısıyla sinir krizi geçirirken babam bu saatte ses çıkarmama sitem etmek için odama geldi çeşitli öfke gösterileriyle .Özür dilerim dedim ben de odayı falan dağıtmasın diye. Üniversiteyi bitirip döndüm eski saçma sapan hayatıma kaldığım yerden devam .zamanında nasılki takıntılarımı önemsemediler hala öyleler. Canımın yanmasından korkmasam aşırı derecede yok olmayı istiyorum .

Hayat yasamaya değer önce hayata bakış açını değiştirmelisin aynı yaştayız daha çok gençsin Allah yardımcınız olsun,,,

o evden uzaklaşabilecek birşey olsa keşke. evlenmeye hazır olsan evlen diyecektim ama onada hazır değilsin. izin verselerde bir arkadaşınla eve çıksan.

Niye döndunuz kı? çalısın kendı hayatınızı kazanın bir doktora da tedavi olun artık herseyın caresı var.

çalışıyor musunuz?
bi iş bulun ve ayrı eve çıkın eğer işiniz yoksa..

Back
X