Yok olmayı istemek

Bernalaasl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
200
63
28
29
Nerden baslicagimi bilemiyorum kızlar 😔Hiçbir şeyim yolunda gitmiyo herşey üst üstte geliyo hayat çok anlamsız geliyor bana.istedigim hicbirsey olmuyor etrafımda hayAt devam ederken ben durmuş izliyorum senelerce
. Öyle gereksiz hissediyorum ki kendimi.bu dünyadan sessizce yok olmak istiyorum böyle biri hiç olmamış gibi ne taziyem kurulsun ne adım anilsin ailem bile hatırlamasn beni.

Neden böyle hissediyorsunuz? Durduk yere mi yoksa kötü bir takım olaylar mı yaşadınız?

Sömüren bı aileden kaçtım sömüren bı kocaya düştüm sonra boşandım şimdi tekrar aynı döngü sorumluluğun çok fazla çok yoruldum artık

Sömüren bı aileden kaçtım sömüren bı kocaya düştüm sonra boşandım şimdi tekrar aynı döngü sorumluluğun çok fazla çok yoruldum artık
Bu durumu bir uzmanla konuşup sizi tüketen insanlardan tamamen uzaklaşsanız keşke. Çok umutsuz konuşmuşsunuz ama her zaman bir çıkar yol vardır diye düşünüyorum.

İşin kötüsü uzaklasamiyorum dip dibeyiz küçük bı yerde yaşıyorum ayrı ev tutamıyorum nöbetten çıkıyorm uyuyacak sessiz ortamım bile yok. İşim yogun ailem kalablaik yani hiç mi sessizlik huzur yasamicam diye sormuyorum çünkü imkansız ailemi kabullenmeliyim onu da yapamıyorum koca evindeykende herşeyi mi karisirlardi

Yani öyle bı aile ki bebek gibiymisim davranıyorlar herseyime onlar karar veriyo.ozgur değilim özgürlük için evlilik yaptım babama benzeyen Parama düşman bı adamla evlendim kırmak istemiyorum onları anne baba hak veriyorum ama tükettiler beni baş kaldırınca da benden kötüsü yok

Işiniz var anladığım kadarıyla.Kimseyle aynı evi paylaşmak zorunda değilsiniz.Tayin isteyin başka bir yere gidin ayrı ev tutun ve istediğiniz hayati yaşayın.

Boşanma kararımu bile onlar aldı belki bana biraksalardi ben yine bosanirdim ama benim kararım olurdu. Bazen boşanmak isteyen kadınlara engel oluyorum bu memlekete boşanmayın baba evi çok zor diyip ikna etmeye çalışıyor m düşünün o cehhenemi arıyorum bazen. Boşandım yasimi tutamadı m annemi telkin etmeye çalıştım hep o benden daha kötüydü yani boşanma acımı bile yaşayamadım yine sorumlulugim var ben annemi sakinlestirdim hastane hastane gezdirdim. Boşandım evet benim hayatım alt üst oldu ama annem kendi başına gelmiş gibi acısını benim açımdan fazla tuttu destek olacağına daha beter onun acısını da ben telkin ettim

Boşanma kararımu bile onlar aldı belki bana biraksalardi ben yine bosanirdim ama benim kararım olurdu. Bazen boşanmak isteyen kadınlara engel oluyorum bu memlekete boşanmayın baba evi çok zor diyip ikna etmeye çalışıyor m düşünün o cehhenemi arıyorum bazen. Boşandım yasimi tutamadı m annemi telkin etmeye çalıştım hep o benden daha kötüydü yani boşanma acımı bile yaşayamadım yine sorumlulugim var ben annemi sakinlestirdim hastane hastane gezdirdim. Boşandım evet benim hayatım alt üst oldu ama annem kendi başına gelmiş gibi acısını benim açımdan fazla tuttu destek olacağına daha beter onun acısını da ben telkin ettim

bıraksaydıniz annenizi kocası ilgilensin. birileri sizden daha güçsüz duruyo diye güçlü olmak zorunda değilsiniz ki.

hayatınızın iplerini elinize almazsanız daha da beter olur biliyorsunuz.
maaşın yarısıni altın hesabına atarak başlayın.
kamuda çalışıyorsanız şehir merkezine ya da başka bi ile tayin isteyin.

ama mutlaka aniden çıkıp gitme durumuna karşı hayata başlayacak para olsun cebinizde

Maddi imkanım var ama ailemi bilmiyorsunuz kendilerini ne kadar çok sevdiğimi biliyorlar gidersen seni atarız nüfustan diyorlar bekle bı kısmetin çıksın gelinlikle çıkaralım seni evden. Millette başı boş sanmasın seni bosanmissin gençsin herkes bı laf söyler ayrı eve gidince

Maddi imkanım var ama ailemi bilmiyorsunuz kendilerini ne kadar çok sevdiğimi biliyorlar gidersen seni atarız nüfustan diyorlar bekle bı kısmetin çıksın gelinlikle çıkaralım seni evden. Millette başı boş sanmasın seni bosanmissin gençsin herkes bı laf söyler ayrı eve gidince

o zaman devam edin böyle ne diyelim
herkesin ailesi olgun anlayisli ideal değil. çoğumuz savaşarak kazandık şu anki durumumuzu.

peki bizi dinlemeyecekseniz niye konu açtınız?

Bu laflari ailemden duysam bi ömür konusmam zaten onlar geri özür dileyene kadar otomatikman. Sen fazla naifsin. Cik ayri eve sacmalama. Rahat et su hayatta biraz. Illa birilerinin boyundurlugunda mi yasican. Kim ne derse desin. Parasi olup da bosanip baba evine donmem nedir alaskina. Hangi devirdeyiz.

Bosanmak zaten travmatik bir olay. Bu durumda sizin yanınızda olunmasi gerekirdi. Her durumda anne ya da baba diye büyükler haklı olmuyor. Bunu içten içe siz de bilip yine izin veriyorsunuz bence bu duruma. Kesinlikle ayrı yaşamalı ve tek başına bir kadın olarak hayata devam etmelisiniz. Anladığım kadarıyla çocuğunuz yok. Yeni bir aile kurup yeniden mutlu olabilirsiniz. Bu kadar melankolik olursanız o kişi sizi bulamaz. Bulsa da sonu yine aynı olur...

Bunu yazdınız aklıma bir dostum geldi. Aynı durumu yaşadı ve çareyi şehir değiştirmekte buldu. Gitti küçük bir şehirde iş buldu ve hayatını yeniden kurdu. Şu an o kadar mutlu ki, ne isterse ona göre yaşıyor. Hatta yeni birisiyle tanıştı ve gayet mutlular. Bu kadar vazgeçen bir insan bence bunu denemeli.

Nerden baslicagimi bilemiyorum kızlar 😔Hiçbir şeyim yolunda gitmiyo herşey üst üstte geliyo hayat çok anlamsız geliyor bana.istedigim hicbirsey olmuyor etrafımda hayAt devam ederken ben durmuş izliyorum senelerce
. Öyle gereksiz hissediyorum ki kendimi.bu dünyadan sessizce yok olmak istiyorum böyle biri hiç olmamış gibi ne taziyem kurulsun ne adım anilsin ailem bile hatırlamasn beni.
Çok fazla genç böyle hissediyor. Söyleyebileceğim tek şey bugünlerin geçeceği, bunu kendine hatırlat ara ara.

Seninle birebir aynı durumdayım arkadaşım Sana sayfalarca yazabilirim inan ama gücüm yok güç felan bırakmadılar . Evlilikte para olarak kullanildim ailede nerde iş var ölüm hastalik bakım var tek başıma üzerime bırakıldı tukettiler beni .b oşanır bosanmaz şehir değiştirdim işimi de taşıdım herkesten uzaklaştım telelfonlara bile bakmıyorum çoğu zaman.kurtulusun şehir degistirmek .gitmezsen onlar için kalsan bile seneler sonra duyacağın şeyler söyle ; kalmasaydin yapmasaydin basami kalkiyorsun....ardına bakmadan çek git küçük bir dünya kur kendine sade nezih huzurlu ...ileriki zamanlarda hayatına biride girer inşallah güzelce yasarsin

demek kı kendınızde degıstırmenız gereken yonlerınız var
bekarken aılem evlıyken kocam ayrıldım yıne aılem hayatımı yonetıyor dıyorsunuz
sız kendı hayatınızı kendınız yonetırsenız baskası yonetemez zaten

Back
X