Yok olmayı istemek

Çok zor uykuya dalyorum uyanicnada eski kocam aklima geliyo bak diyorum kötü adam bile yoluna baktı asla aile kahrı çekmedi sense böyle ortada kaldın sevmediğin ailene geri döndün asla boşanmayı kabullenemiyorim eve gelmek istemiyorm

Maddi imkanım var ama ailemi bilmiyorsunuz kendilerini ne kadar çok sevdiğimi biliyorlar gidersen seni atarız nüfustan diyorlar bekle bı kısmetin çıksın gelinlikle çıkaralım seni evden. Millette başı boş sanmasın seni bosanmissin gençsin herkes bı laf söyler ayrı eve gidince
Merak etme ya atmazlar nüfustan müfustan. Kime taşıtacaklar sonra kendilerini?

Maddi imkanım var ama ailemi bilmiyorsunuz kendilerini ne kadar çok sevdiğimi biliyorlar gidersen seni atarız nüfustan diyorlar bekle bı kısmetin çıksın gelinlikle çıkaralım seni evden. Millette başı boş sanmasın seni bosanmissin gençsin herkes bı laf söyler ayrı eve gidince
Off aman Allah'ım ya, yeter gına geldi artık böyle evladının hayatına müdahale etmek isteyen ailelerden. Önce siz kabullenin, büyüdünüz, yetişkinsiniz, ne yapmak istediğinize karar verin ve yapın. Farklı ev, tayin vs.... İyi düşünün ve sağlam kararlar alın, sonra ailenizle konuşun. Ben böyle iyi değilim, kendimi iyi hissetmiyorum, gittikçe kötü oluyor deyin. Çok alınacaklar, kızacaklar, küsecekler belki ama kabullenecekler. Tercih sizin, hayırlısı.

Yani öyle bı aile ki bebek gibiymisim davranıyorlar herseyime onlar karar veriyo.ozgur değilim özgürlük için evlilik yaptım babama benzeyen Parama düşman bı adamla evlendim kırmak istemiyorum onları anne baba hak veriyorum ama tükettiler beni baş kaldırınca da benden kötüsü yok
Bebek gibi ailenin karışmasi bende de var :KK43: hatta en büyük sorunum diyebilirim,en yakın arkadaşımda da var aynı sorun. piskolojik destek almadan düzeleceğini sanmıyorum kendi adıma da sizin adınıza da...
Kararlarınızı sizin adınıza veriyorlar. Öyle Zor ki ve dayanılmaz hale geliyor bu durum. Ne kadar süre evli kaldınız ? Çocuğunuz var mı? Boşanma konusunda da karisilar tabi , en ufak kararları veren bu konuya da el atmaz mı, ben boşanırken de babam neler neler dedi, izin vermiyordu, hattta annemle beni işten alacaklarmis, öyle korkuyordum ki devlet memuruyum, başka sehirdeydim, boşanmak zaten tramwa ve ailemin tepkisi korkunçtu. Aslında tabi ki annem babam beni çok seviyor,sizi de seviyorlar ama işte böyle disiplin edeceklerini düşünüyorlar.bizim iyiliğimiz için, toplumdan çekindikleri için ama asla onaylamiyorum ve kızgınlığım yıllardır içimde çığ gibi büyüyor 😥😓😢

Anne baba olmaya ehliyet benzeri bir şey getirilmeli cidden. Siz de çok sinmişsiniz. :(

Bebek gibi ailenin karışmasi bende de var :KK43: hatta en büyük sorunum diyebilirim,en yakın arkadaşımda da var aynı sorun. piskolojik destek almadan düzeleceğini sanmıyorum kendi adıma da sizin adınıza da...
Kararlarınızı sizin adınıza veriyorlar. Öyle Zor ki ve dayanılmaz hale geliyor bu durum. Ne kadar süre evli kaldınız ? Çocuğunuz var mı? Boşanma konusunda da karisilar tabi , en ufak kararları veren bu konuya da el atmaz mı, ben boşanırken de babam neler neler dedi, izin vermiyordu, hattta annemle beni işten alacaklarmis, öyle korkuyordum ki devlet memuruyum, başka sehirdeydim, boşanmak zaten tramwa ve ailemin tepkisi korkunçtu. Aslında tabi ki annem babam beni çok seviyor,sizi de seviyorlar ama işte böyle disiplin edeceklerini düşünüyorlar.bizim iyiliğimiz için, toplumdan çekindikleri için ama asla onaylamiyorum ve kızgınlığım yıllardır içimde çığ gibi büyüyor 😥😓😢
Benim gibi olanları görünce içim birazda rahatliyo çocuğum yok bir yıl evli kaldım . Ya boşandım ben bir yıl boyunca şehirlerarası araba kullanırdım karismazlardi niye çünkü evli kocası var . Şimdi tekrar karisiyorlar o kadar ağrıma gidiyo ki sanki hapisten izinli çıkıyor m paraya gelince kocana veriyorsun bizede ver hesabına getiriyorlar beni parasız kimse sevmiyecek mi

Hani okuyun kızlar elinizde mesleginiz olsun derler ya ben etimle kemiğimle mesleğimden nefret ettim annem gibi ev hanimi olmak istiyor m bı geliri yok karisani da yok kocam olacak pislik para vermeyince aynı yatağa girmezdi benimle böyle bı travma yaşadım ve o maaştan nefret ettim

Üniversite sınavına girseniz. Başka bi şehri kazansaniz. Sağlık bakanlığınin bu şekilde tayini oluyor. Okul bitince de donebiliyorsunuz memleketinize.

Ya da kurumunuzdan yakın illere görevlendirme tayini isteseniz. Ailenize mecburi tayin gibi söyleme şansınız olacak bu iki yolla. Yahut becayis araştırın ama bunu yine mecburi görev değişikliği gibi söyleyin.

Doğu'da yasiyodunuz yanlış hatırlamıyorsam. İşiniz zor Allah yardımcınız olsun. O evde durdukça daha fazla bozulacak psikolojiniz. Elinizdeki tek şansınız mesleğiniz. Bunu değerlendirerek uzaklasabilirsiniz. Lutfen çözüm odaklı düşünün artık. Allah her derdin dermanini vermiş. Derman için çıkın yola.

Benim gibi olanları görünce içim birazda rahatliyo çocuğum yok bir yıl evli kaldım . Ya boşandım ben bir yıl boyunca şehirlerarası araba kullanırdım karismazlardi niye çünkü evli kocası var . Şimdi tekrar karisiyorlar o kadar ağrıma gidiyo ki sanki hapisten izinli çıkıyor m paraya gelince kocana veriyorsun bizede ver hesabına getiriyorlar beni parasız kimse sevmiyecek mi
Çok iyi anlıyorum, yalnız parami almaya çalışmadi ailem hiç. Evliyken başka şehirde bana da karışmıyorlardi, ama ayrılınca sanki namussuzluk yapicam.

Çok iyi anlıyorum, yalnız parami almaya çalışmadi ailem hiç. Evliyken başka şehirde bana da karışmıyorlardi, ama ayrılınca sanki namussuzluk yapicam.
Yok ya Etimle kemiğimle nefret ettim ben paramdan kaderimde hep Parama göz koyan erkekler olacak .bundan sonra da en büyük korkum ikinci eşimde paragöz olacak. Benim kalbim çok iyi ama kimse ona bakmiyo arabama Parama bkaiyor eski kocamda evlenmeden önce maaşımı arabamı konuşuyormuş iş yerinde. Kendimi ona sakladım tüm hayallerimi para için yıktı

Nerden baslicagimi bilemiyorum kızlar 😔Hiçbir şeyim yolunda gitmiyo herşey üst üstte geliyo hayat çok anlamsız geliyor bana.istedigim hicbirsey olmuyor etrafımda hayAt devam ederken ben durmuş izliyorum senelerce
. Öyle gereksiz hissediyorum ki kendimi.bu dünyadan sessizce yok olmak istiyorum böyle biri hiç olmamış gibi ne taziyem kurulsun ne adım anilsin ailem bile hatırlamasn beni.
Bol bol dua et canım benim böyle düşünmemeye çalış umutsuz olma

Bol bol dua et canım benim böyle düşünmemeye çalış umutsuz olma
Dua ediyorum canım ama dualarım sanki kendime beddua karsidakilere dua. Beni mahvedenler mallarına mal katılar tekrar hayatlarına devam ettiler ama ben yok oldum bittim ya kendimi temizliğe verdim ellerim yara olana kadar temizlik yapıyorum hırsımi temizlikten çıkarıyormm . Ailemden kurtulmak için korkuyorum ilk cikanla evleneyim

Dua ediyorum canım ama dualarım sanki kendime beddua karsidakilere dua. Beni mahvedenler mallarına mal katılar tekrar hayatlarına devam ettiler ama ben yok oldum bittim ya kendimi temizliğe verdim ellerim yara olana kadar temizlik yapıyorum hırsımi temizlikten çıkarıyormm . Ailemden kurtulmak için korkuyorum ilk cikanla evleneyim
Allah yardımcın olsun canım benim yine de sen umutlu ol

Allah yardımcın olsun canım benim yine de sen umutlu ol
Umut mu artık inanın kalmadı bende derman o kadar yoruldum ki. Bı gün bı patlicam ama o günde öleceğim gün olacak diye düşünüyorum. İnsan boşanır rahat eder ben boşandım aynı şeyleri burda da yaşıyorum. Herkesin çocuğu olsun kocası olsun yuvası olsun ama benim olmasın niye çünkü hak etmiyor m

Yok ya Etimle kemiğimle nefret ettim ben paramdan kaderimde hep Parama göz koyan erkekler olacak .bundan sonra da en büyük korkum ikinci eşimde paragöz olacak. Benim kalbim çok iyi ama kimse ona bakmiyo arabama Parama bkaiyor eski kocamda evlenmeden önce maaşımı arabamı konuşuyormuş iş yerinde. Kendimi ona sakladım tüm hayallerimi para için yıktı
Üzüluceksin ama geçicek bak, çocuğunuz olmamış iyki bu adamdan, yoksa görüşecektin mecbur , öyle düşünüp kötúyü çağırma, elinde diil biliyorum. Bak ben de evlendim mutlu oldum, inşaallah sen de mutlu olucan

Üzüluceksin ama geçicek bak, çocuğunuz olmamış iyki bu adamdan, yoksa görüşecektin mecbur , öyle düşünüp kötúyü çağırma, elinde diil biliyorum. Bak ben de evlendim mutlu oldum, inşaallah sen de mutlu olucan
İkinci evlilik mi

Bazen hepimizin hiç olmamışız, hiç bu dünyaya adım atmamışız gibi olmayı istediği dönemler olmuştur. Yaşadığınız şeyleri bilmiyorum ama size tek önerim özgürleşip kendinizi iyi hissedeceğiniz insanlarla bir arada olun.

Şuan 2 ncı evet
Rabbim çok mutlu etsin sizleri. Benim kismetimde yok boşandım ya bu memlekette bosanana hiç güzel bı gözle bakmıyor lar layık gördükleri çocuklu yada yaşlı. Memur olmamın güzel olmamın hiç bı avantajı yok. Bu da beni eksik hisetmeme sebep oluyor gözyaşım hiç kurumuyo.

Rabbim çok mutlu etsin sizleri. Benim kismetimde yok boşandım ya bu memlekette bosanana hiç güzel bı gözle bakmıyor lar layık gördükleri çocuklu yada yaşlı. Memur olmamın güzel olmamın hiç bı avantajı yok. Bu da beni eksik hisetmeme sebep oluyor gözyaşım hiç kurumuyo.
Amin , inşaallah başka şehirde çalışırsınız

Back
X