Yine ben yine ben öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum sevdikleriyle ailesiyle musmutlu bayramlar... Açmıştım buraya bir konu erkek arkadaşımla ilgili. Aramadim yazmadım iki gündür hiç birşey olmamış gibi aradı iyi bayramlar hayatım.. Bayram izninin iki gününu iki saatlik uzagim da geçirdi o iki gün beni aramadan yanında erkek arkadaşım var aramadim aramak da istemedim triplerinden dolayi dedi.. insan sevdiğini görür öyle gider direk ailenin yanına gitsem anlarım dedim nankorsun sen dedi gelim diye sordum sana ee param yok dedin be adam.. benim yanimda olmadigina gore yaninda gormeden gitmek istemedigin buri vardi yaninda demek ki dedim sana öyle küfürler ederim ki küfür etmedik kimseyi bırakmam bende senin yanında biri olduğunu düşünüyorum o zaman bende sana inanmıyorum zorla küfür istiyorsun dedi.. soruyorum kızlar herkes sevgilisi ile tartismaz mi haklı da olsa haksız da küfürler hep girer mi araya.. Gönül almak için ugrasmak yerine yeter ya diyip kestirilip atılır mi.. Artık aramak istemiyorum seni dedi beni parmağında oynatmak istiyorsun.. Çok şey istemiyorum ki ben aradığım da yanımda arkadaşım var deyip kapatmak çok mu zor sadece 2 dk yemek yiyoruz surdayiz ilgilenemedim demek çok mu zor? Evlenelim diyor bana , böyle bi gün iki gün ortadan kaybolup sadece kendisi musait olursa arayıp sorup hiç birşey olmamış gibi davranmamı istiyor benim ne yapayım kızlar ben çok mu beklentilerim acaba yada gerçekten o mu aşık değil bana?