Yok olmuyor sanırım

prya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
21
7
37
Yine ben yine ben öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum sevdikleriyle ailesiyle musmutlu bayramlar... Açmıştım buraya bir konu erkek arkadaşımla ilgili. Aramadim yazmadım iki gündür hiç birşey olmamış gibi aradı iyi bayramlar hayatım.. Bayram izninin iki gününu iki saatlik uzagim da geçirdi o iki gün beni aramadan yanında erkek arkadaşım var aramadim aramak da istemedim triplerinden dolayi dedi.. insan sevdiğini görür öyle gider direk ailenin yanına gitsem anlarım dedim nankorsun sen dedi gelim diye sordum sana ee param yok dedin be adam.. benim yanimda olmadigina gore yaninda gormeden gitmek istemedigin buri vardi yaninda demek ki dedim sana öyle küfürler ederim ki küfür etmedik kimseyi bırakmam bende senin yanında biri olduğunu düşünüyorum o zaman bende sana inanmıyorum zorla küfür istiyorsun dedi.. soruyorum kızlar herkes sevgilisi ile tartismaz mi haklı da olsa haksız da küfürler hep girer mi araya.. Gönül almak için ugrasmak yerine yeter ya diyip kestirilip atılır mi.. Artık aramak istemiyorum seni dedi beni parmağında oynatmak istiyorsun.. Çok şey istemiyorum ki ben aradığım da yanımda arkadaşım var deyip kapatmak çok mu zor sadece 2 dk yemek yiyoruz surdayiz ilgilenemedim demek çok mu zor? Evlenelim diyor bana , böyle bi gün iki gün ortadan kaybolup sadece kendisi musait olursa arayıp sorup hiç birşey olmamış gibi davranmamı istiyor benim ne yapayım kızlar ben çok mu beklentilerim acaba yada gerçekten o mu aşık değil bana?

ilişki laçkalaşmış tahammül kalmamış sevgide azalmış gibi sanki. yada heves mi azalmış diyim. biraz can çekişiyorsunuz gibi geldi bana. böyle durumlarda herkes iki şeyden birini seçiyor. ya alışkanlıktan dolayı kaybetmek istemeyip acaba ciddi bir adım atarsak düzelmr mi diye evlenmeye çalışıyor yada hiçbir şey fark etmeyeceğini anlayıp ayrılıyor.

Çok anlamak istedim ama anlayamadım. İzinli olmasına rağmen ve yakınınızdayken sizi görmeye mi gelmedi?

Tam olarak sorunu anlayamamış olsam da bu arkadaştan bir cacık olmayacağını anladım. Böyle ufak ufak oyunlarla işi ilişkiden çok çekişmeye, hırsa çeviriyorlar. Sonra Sizin gibi kafası karışık insanlar ben sana emek verdim diyerek beş para etmez adamlara kafayı takıyor. Bu aşk değil ki, kazanma hırsı.

Kadınlarda içgüdüsel olarak karşısındaki düşkün, yoldan çıkmış, inatçı, sinirli heriflerli yontup adam etme istediği var. Pek çoğumuz karşımızdaki insanı olduğu gibi kabul etmiyoruz, değiştirmeye çalışıyoruz. Bu insan belli ki Size uygun değil, adam etmeye çalışarak kendinizi gençliğinizi harcamayın lütfen

Çok anlamak istedim ama anlayamadım. İzinli olmasına rağmen ve yakınınızdayken sizi görmeye mi gelmedi?

Tam olarak sorunu anlayamamış olsam da bu arkadaştan bir cacık olmayacağını anladım. Böyle ufak ufak oyunlarla işi ilişkiden çok çekişmeye, hırsa çeviriyorlar. Sonra Sizin gibi kafası karışık insanlar ben sana emek verdim diyerek beş para etmez adamlara kafayı takıyor. Bu aşk değil ki, kazanma hırsı.

Kadınlarda içgüdüsel olarak karşısındaki düşkün, yoldan çıkmış, inatçı, sinirli heriflerli yontup adam etme istediği var. Pek çoğumuz karşımızdaki insanı olduğu gibi kabul etmiyoruz, değiştirmeye çalışıyoruz. Bu insan belli ki Size uygun değil, adam etmeye çalışarak kendinizi gençliğinizi harcamayın lütfen

Evet bayramdan iki gün önce yeni çarşamba günü izne çıktı. Dün akşam ailesinin yanına gitti o iki günlük zaman diliminde bi erkek arkadaşı ile gezmiş çok dirdirci olduğum için aramak istememis. . aslında bizim sorunumuz sizin yazdiklariniz gibi gelmemesi değil probleminiz. Derdimi anlatmaya çalışıyorum dirdirci yada trip atıyor oluyorum. Konuşmaya çalıştıkca ya fırça yiyorum yada küfürle ayrılmakla daha iyisini bul o zaman gibi cümlelerle karsilasiyorumm. Biraz uzun yazdım dediğiniz gibi sadece kafam karışık ve bu karışıklık doğru bir karar vermemi engelliyor sanırım :KK43:

Evet bayramdan iki gün önce yeni çarşamba günü izne çıktı. Dün akşam ailesinin yanına gitti o iki günlük zaman diliminde bi erkek arkadaşı ile gezmiş çok dirdirci olduğum için aramak istememis. . aslında bizim sorunumuz sizin yazdiklariniz gibi gelmemesi değil probleminiz. Derdimi anlatmaya çalışıyorum dirdirci yada trip atıyor oluyorum. Konuşmaya çalıştıkca ya fırça yiyorum yada küfürle ayrılmakla daha iyisini bul o zaman gibi cümlelerle karsilasiyorumm. Biraz uzun yazdım dediğiniz gibi sadece kafam karışık ve bu karışıklık doğru bir karar vermemi engelliyor sanırım :KK43:

Anladım. Üzülme diyeceğim ama boş bir laf olacak. İletişim kurma özürlü bir adama neyi ne kadar anlatabilirsin ki? Yolunu bulmuş: dırdırcısın. Peki sence öyle misin? Yani biraz öz eleştiri iyi olabilir belki. İkiniz de bir adım geri atarsanız belki daha iyi anlaşırsınız. Yine de ben su gibi akıp gitmeyen ilişkileri zorlama taraftarı değilim. Bu tarz işler erkeğin acımasızca çekip gitmesiyle bitiyor malesef.

Şunu düşün, eğer o gün sana erkek arkadaşlarıyla takılacağını söylese ne derdin? Bana cevap vermek zorunda değilsin, kendine dürüst olman yeter. Trip atıp gerginlik mi yaratırdın yoksa normal mi karşılardın?

Anladım. Üzülme diyeceğim ama boş bir laf olacak. İletişim kurma özürlü bir adama neyi ne kadar anlatabilirsin ki? Yolunu bulmuş: dırdırcısın. Peki sence öyle misin? Yani biraz öz eleştiri iyi olabilir belki. İkiniz de bir adım geri atarsanız belki daha iyi anlaşırsınız. Yine de ben su gibi akıp gitmeyen ilişkileri zorlama taraftarı değilim. Bu tarz işler erkeğin acımasızca çekip gitmesiyle bitiyor malesef.

Şunu düşün, eğer o gün sana erkek arkadaşlarıyla takılacağını söylese ne derdin? Bana cevap vermek zorunda değilsin, kendine dürüst olman yeter. Trip atıp gerginlik mi yaratırdın yoksa normal mi karşılardın?
Genelde bir yere gideceği zaman söylediğin de tamam dikkat et kendine arada seslenirim yada yatarken yazarım diyorum.. Yani ben ortalıktan kayboldugum zaman (gerçi merak etmez) üste çıkmak icin yine kızar... Yani sorun gitmesi de biraz da güvensiz olduğum için sadece aradığım da ulaşmak istiyorum yada ilk.musait zamanda bakamadım teline arayamadim demesini istiyorum.. bu ona parmağında oynatmak istiyorsun diye bakıyor tabi bilemiyorum sizce çok mu abartılı birseyler istiyorum karsimdakinden?

önceki konunuzu da okudum da ne olursa olsun size küfür etmesini dırdırınıza bağlayamaz öylesiniz diye demiyorum ama velev ki öylesiniz gene de küfür edemez. kendinize saygınız varsa deyin noluyoruz .ayrıca görmek isteyen adam ne şartla olursa olsun gelir görür ,gördüğünüz gibi arkadaşıyla takılmayı tercih etmiş .siz abartmıyorsunuz siz bi ilişkide olması gereken şeyleri istiyorsunuz .ama o kendisi istediğinde gelecek kendisi istediğinde arayacak bu böyle olacak hep tabi siz değiştirmezsniz iyi bayramlar bu arada :)

Genelde bir yere gideceği zaman söylediğin de tamam dikkat et kendine arada seslenirim yada yatarken yazarım diyorum.. Yani ben ortalıktan kayboldugum zaman (gerçi merak etmez) üste çıkmak icin yine kızar... Yani sorun gitmesi de biraz da güvensiz olduğum için sadece aradığım da ulaşmak istiyorum yada ilk.musait zamanda bakamadım teline arayamadim demesini istiyorum.. bu ona parmağında oynatmak istiyorsun diye bakıyor tabi bilemiyorum sizce çok mu abartılı birseyler istiyorum karsimdakinden?

Bence istemiyorsun ama bunlar içten gelerek yapılması gereken şeyler. Karşıdakinin içinden gelmiyorsa bu istediklerin ona göre "çok".

Saygi yoksa gerisinin önemi yoktur benim için.
Ayrilmalisin. Seni bağlayan ne var ki? Esin değil, çocuklarının babasi değil.
Size boyle davranmasina izin vermeyin. Velev ki konunuzda haksiz olun, küfür edemez!

X