Ablam öncelikle sakın istifa etme. Kolay memur olunmuyor. Boşver bir manyak yüzünden işi bırakmak çok çok uç saçma sapan şeyler olursa mecburen yapılan, son son çare bişeydir. Ha özel sektör olsa o başka.
Sen bu kişiyi aslaaa umursama. Dergide adın mı geçmemiş, o kim ki onun ne dediğini takacaksın? Etiket mi yapmamış? Ay kaba etimin kenarı bakışı at ve etrafa gülücükler saç. Ona inat herkesle iyi geçin sevdir kendini. Daha başarılı ol delirsin sinirden. O kadar umursamaz gözük ve iş harici konuşma ki kendini bir böcek falan sansın. Tamamen dikkat çekmek için yapmış ruh hastası. Çok var böyle. Benden de durduk yere rahatsız olanlar oluyor yaptığım şey bu yazdıklarımdır. Umursamaz gözüküp inadına başarılı olur ve sadece iş konuşur iş dışında asla konuşmazdım.
Bana da zamanında yatay mobbing yaptı salağın biri, erkek. Kendi kendine triplere girdi konuşmuyor etmiyor baktım eskiden molalarda benimle sohbet eden adam yüzüme bakmıyor falan. Afedersin de ay g.tüm yani. Neyse ben de farkettim bu durumu ama asla sormadım bana neden böyle davranıyorsun bir sorun mu var diye. Hep bekledi biliyorum ama inadına sormadım. Sonra diğer arkadaşlar farketmiş birisi bizi patronun yanında yüzleştirmek istedi iş konuşma bahanesi ile. Sizin sorununuz ne neden böylesiniz falan. Dedim bi sorun mu var, noldu ki?

Tuhaf olan ne, herkes gibi çalışıp gidiyoruz

bir bozuldu anlatamam. E dedi işte x ile eskiden iyiydiniz ama artık değilsiniz falan. Aaa öyle mi hiç farkında değilim, nolmuş ki benim bi derdim yok dedim. Sonra onu sıkıştırdılar, afedersin b.k püsür bir iki bahane söyledi. Güldüm, canın sağolsun diyecek bişeyim yok zaten çok işim var benim, böyle şeylerin üstünde durmuyorum üzgünüm :) dedim. Daha da delirdi kendince. Sonra başka nedenden ayrıldım oradan ama en güzel cevap takmamak. Her yerde var bunlardan.