• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok yok ben evde kaldim

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
Nasil üzülüyorum artık anlatamam yüzüm hep düşük. 26 yasindayim universiteyi 4 sene once bitirdim inanirmisiniz okuldaki arkadaslarimdan bekar kimsw kalmadi :( hamile olan doguran hem.kariyer hem bebek sahibi olan. Cicili bicili evlerinin dekorlarini ve son zamanlarda moda olan hazirladiklari sofralarini sosyal medyada paylasip beni ortadan ikiye catlatan. Bunlari gectim artik benden kucukler dahil butun kalan arkadaslarimin tek.sohbeti evlilik hazirligi.. Siteler dergilee gelinlik modelleri.. Ben ne zaman evlencem ooof off offf heves gidioki bi yastan sonra :( onlar gibi heycanli olmak istiyorum ama tabi eksik hayatimda koca aday adayim bile yok.. ölem ya ben :(

Sen dur once ben oliyim o zaman..yas 31 olcak 2aya.....bana abla diyenler nisanlanip evelniyor artik..orta yerimden catlayasim geliyor valla...bide sosyal paylasim aglari yok mu???boyunca cocuklari var yasitlarimin bende aday bile yok...dur ben bi olup geliyim en iyisi ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil üzülüyorum artık anlatamam yüzüm hep düşük. 26 yasindayim universiteyi 4 sene once bitirdim inanirmisiniz okuldaki arkadaslarimdan bekar kimsw kalmadi :( hamile olan doguran hem.kariyer hem bebek sahibi olan. Cicili bicili evlerinin dekorlarini ve son zamanlarda moda olan hazirladiklari sofralarini sosyal medyada paylasip beni ortadan ikiye catlatan. Bunlari gectim artik benden kucukler dahil butun kalan arkadaslarimin tek.sohbeti evlilik hazirligi.. Siteler dergilee gelinlik modelleri.. Ben ne zaman evlencem ooof off offf heves gidioki bi yastan sonra :( onlar gibi heycanli olmak istiyorum ama tabi eksik hayatimda koca aday adayim bile yok.. ölem ya ben :(

Yıl 2014 evde kalmak mı kalmış
Yaşın da daha genç 35 olsan dert yansan anlıcam da daha 26 sın
Bekarlık şans iyi değerlendir

26 yaş nedir ki? Ben 29 yaşımda evlendim o zaman bile erken mi diye düşünüyordum?
Evde kalmak falan yok artık hayatını yaşamaya bak farklı şehirleri gez toz. Kısmetin seni bulur zamanı gelince. :34:

hayır yanı bn anlamıyorum bu evlı ınsanların sankı cok guzel cok ozenılecek bsymıs gbı evlılık reklamı yapmasını.br tek bn mı hoslanmyrm nedr anlamadm.bn de evlym anneym ustelk cok da gencm ama evlenen ınsanları bazen anlamadgm oluyor.toplumda br evlenme baskısı var.hrks evlenır ve cocuk yapar.cocuk yapacaksan evlen tmm ama onun dısında evlılıkte cok da matah ya da farklı bısey yok.bır ınsanla hayatnızı ve kısılıklernzı dengede tutmaya calısıyrsnz.cnku senelerce brlkte olmk hakıkaten zor ve fazlasıyla abartlı br romantızm bna kalırsa.br yerden snra hayat arkadası oluyrsnz.illa kı ask bıtıyor.bekarlıgnzn tadnı cıkarın.gezın eglenın.evlenınce dısarı cıkmak ıcn bıle konusacagnz bılgı verecgnz br ınsan olacak.cocuk olunca yptgnz hersey sıl bastan olacak.ozenmeyın bu kdr.akısına bırakn.

ay valla derdin dermansız canım..yazık ya nasıl beyne sokmuşlar evliliği insanlar bu yüzden saçma sapan evlilikler yapıp mutsuz oluyorlar.

spontane sevgili bekleme bence, ortak arkadaş vasıtasıyla tanışmaları dene, ilk bi kaç tanıştığınla evleneceksin diye bişey yok, tanıştıkça illaki kafalarınızın uyuştuğu biri çıkar

Son düzenleme:
spontane sevgili bekleme bence, ortak arkadaş vasıtasıyla tanışmaları dene, ilk bi kaç tanıştığınla evleneceksin diye bişey yok, tanıştıkça illaki kafalarınızın uyuştuğu biri çıkar

ya chess bu zoraki evlilikten hayır mı gelir allah aşkına yapmayın.

eğer bu durum canını çok sıkıyorsa, ailen falan tanıdıkların sana uygun birini düşünemezler mi? görüşürsünüz edersiniz falan..?

ya chess bu zoraki evlilikten hayır mı gelir allah aşkına yapmayın.

ondan sonra kapı kapı apartmandakı komsu teyzelere oturmaya gıden kızlara döner..

mantık evlılıgını destekliyorum sırf bu yüzden:)

ondan sonra kapı kapı apartmandakı komsu teyzelere oturmaya gıden kızlara döner..

mantık evlılıgını destekliyorum sırf bu yüzden:)

valla bilmiyorum millan o hale döneceği kesin. açıkcası sırf evde kaldım diye kimse evlenmesin hem kendine hem kocaya hem bebelere yazık :19:

Aynen katılıyorum. Madem evlenmek istiyorsun sen harekete geç belki kalbinin ısınacağı birini bulursun belli mi olur? :)

valla bilmiyorum millan o hale döneceği kesin. açıkcası sırf evde kaldım diye kimse evlenmesin hem kendine hem kocaya hem bebelere yazık :19:

zamanla sever..ıyı huylu bırı olsun yeter..ömür yalnız geçmez hadı evladım benı dınleyın,evlenmeyen kalmasın..

haaa bekar kız arkadaşların vardır,ömur boyu onlarda evlenmıyecektır,tutarsınız bı ev altın kızlar gıbı yasarsınız..

bende o hayata ımrenırım bak sımdı..ne makara olur..

İyiki diyorum kk ile evlendikten sonra tanismisim. 29 yasinda evlendim hic de bir gun olsun evde kalmisim gibi hissetmedim. Ama burda bu kadar bahsedilince evde kalmisim da haberim yokmus diyorum. Anne olmak icin biraz gecikmek disinda hic bir negatif yonu yok. Onun da Allah hayirlisini versin zaten.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sen 26ymışsın, ben de 30 oluyorum artık:ssz: daha biraz önce facebokta yeni doğum yapmış bir akrabamızın resmini gördüm, aynı yaştayız..:31:

bilmiyorum ki kısmetimiz nerde..

zamanla sever..ıyı huylu bırı olsun yeter..ömür yalnız geçmez hadı evladım benı dınleyın,evlenmeyen kalmasın..

haaa bekar kız arkadaşların vardır,ömur boyu onlarda evlenmıyecektır,tutarsınız bı ev altın kızlar gıbı yasarsınız..

bende o hayata ımrenırım bak sımdı..ne makara olur..

evlenmeyi destekliyorsun yani :9: millan yapma :9: evde kaldınızda de olsun tam .ben evlenmenin sevmekle olacağına inanıyorum çok seversin olur. yoksa olmasın bence :)

Son düzenleme:
Benim de üniversite biteli 3 yıl oldu, yaş 25.. Dediğin gibi facete falan her gün bir arkadaşımın sözü, nişanı, düğünü, doğumu var. İnsan elbette özeniyor bazen ama hayırlısı deyip geçiyorum ben.. Çevremde falanca bile evlendi sende bir şey yok deyip duruyorlar, moralini bozuyorlar insanın.. Tamamen toplum baskısı oluşuyor sanki evde kalmışız gibi.. Benim 2 seneden önce evlenmemin de mümkünü yok, erkek arkadaşımın son senesi üniversitede.. Annem bile sürekli ne zaman evleneceksin de ne zaman doğum yapacaksın, 30unda mı doğuracaksın diyor. :50:

Back
X