• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok yok ben evde kaldim

evlenmeyi destekliyorsun yani :9: millan yapma :9: evde kaldınızda de olsun tam .ben evlenmenin sevmekle olacağına inanıyorum çok seversin olur. yoksa olmasın bence :)

haa kışı kendı evlenmek ıstemıyordur bak ozaman olur..

hayat ona güzel valla ozaman..

ama evlenecem dıye kastırıyosan,gözünü bıraz acacan,krıterı dusurecen,bırını paket etcen..

saka bı yana alnında yazılı zaten kımınle evlenecegın..ne yapsa boş..bıgun bulcak elbet onu

Benim de üniversite biteli 3 yıl oldu, yaş 25.. Dediğin gibi facete falan her gün bir arkadaşımın sözü, nişanı, düğünü, doğumu var. İnsan elbette özeniyor bazen ama hayırlısı deyip geçiyorum ben.. Çevremde falanca bile evlendi sende bir şey yok deyip duruyorlar, moralini bozuyorlar insanın.. Tamamen toplum baskısı oluşuyor sanki evde kalmışız gibi.. Benim 2 seneden önce evlenmemin de mümkünü yok, erkek arkadaşımın son senesi üniversitede.. Annem bile sürekli ne zaman evleneceksin de ne zaman doğum yapacaksın, 30unda mı doğuracaksın diyor. :50:

hayırlısı olsun bence tikkacım ben de senden 1 yas büyüğüm.

haa kışı kendı evlenmek ıstemıyordur bak ozaman olur..

hayat ona güzel valla ozaman..

ama evlenecem dıye kastırıyosan,gözünü bıraz acacan,krıterı dusurecen,bırını paket etcen..

saka bı yana alnında yazılı zaten kımınle evlenecegın..ne yapsa boş..bıgun bulcak elbet onu

rte gibi kızlar fazla kurcalamayın diyorsun bulunca evlenin :9:

şaka bir yana illa evlenecekse haklısın..

Eskiler çok ufak evlenmiş tabi o yüzden bizim yaşlar onlara evde kalmış gibi geliyor, bence biz normaliz dimi norwe? Normaliz biz normal..

evet zaten üni bitince insan iş miş derken 24 e geliyor..tabi kariyer yapmayanlar için geç olabilir

ya chess bu zoraki evlilikten hayır mı gelir allah aşkına yapmayın.

zoraki değil ki canım taraflar kendi istekleriyle tanışıyorlar devam ederler etmezler bence evliliklerde bu yöntem daha güzel, çünkü ortak arkadaş iki tarafıda tanıyor, anlaşıp anlaşmıcaklarını kestirebiliyor

zoraki değil ki canım taraflar kendi istekleriyle tanışıyorlar devam ederler etmezler bence evliliklerde bu yöntem daha güzel, çünkü ortak arkadaş iki tarafıda tanıyor, anlaşıp anlaşmıcaklarını kestirebiliyor

tabi illa evleneceğim diye tutturan insan için bu daha mantıklı haklısın. ama ben hayatı akışına bırakmayı ve izlemeyi doğru bulmuşumdur hep...

bence dediğim yöntemin bi iyi tarafı da zaten taraflar evlenmek niyetinde oluyor, çıkayım bakayım gezeyim tozayım değil, bir çıkar sohbet eder insanlar, sadece arkadaş olarak bağlılık yok söz vermek yok hayal kırıklığı yok, zaten ilk buluşmada anlaşılır kafana göre mi değil mi. değilse tekrar dönemez. Öyleyse tekrar buluşur daha derin tanımaya çalışır
ortak arkadaşta kendini sorumlu hissedeceğinden tarafları abidik gubudik birileriyle tanıştırmaz
hayat artık çok hızlı ve öyle romantik spontane gelişen aşklar pek yok, olursada yanıltıcı olabiliyor evlilik için, aşkın gözü kördür misali, sonra kendine gelince ben kiminle evliyim böyle diye şok geçiriyor insanlar

Son düzenleme:
ben böyle oturdugu yerde sosyal çevresini genişletmeden evlenemiyorum diyenleri anlamıyorum yani , ben sevgilimle mesela bilgisayar kursunda tanıştım, koca bulmak için kurs kurs gezin demıycem ama sosyal cevre yapın yani onu anlatmaya çalışıyorum :) ozman karsınıza çok kişi cıkar birde tabi nasip bu işler..

26 yaşında evde kaldığınızı düşünmek, çok entersan doğrusu:44:

Ayrıca ''evde kalmak'' ne kadar kötü bir tabir. Nedense yaşı geçmiş erkekler için böyle bir tabir kullanılmıyor

Son düzenleme:
31 yaşında yeni evlenmiş ve gerçekten mutlu ve sorunsuz evliliği olan biriyim ve sana tek tavsiyem hiç dert etme ve Bugünlerin tadını çıkart. Gez toz Eğlen tatil yap içinde hiçbişey kalmasın. Yasin daha çok genç ve evlilik önünde sonunda olacak. Ama özgür günler çok güzel inan bana. Bak ben de dert ettim Bekarken ve şimdi o günlerin yeterince tadını çıkaramadıgim için çok pişmanım. Ki ben gezdim tozdumda ama daha içimde kalanlar var ;) Evlilik 30 dan sonra olmalı kesinlikle. Insan özgürlüğünü doya doya yaşamalı.

Nasil üzülüyorum artık anlatamam yüzüm hep düşük. 26 yasindayim universiteyi 4 sene once bitirdim inanirmisiniz okuldaki arkadaslarimdan bekar kimsw kalmadi :( hamile olan doguran hem.kariyer hem bebek sahibi olan. Cicili bicili evlerinin dekorlarini ve son zamanlarda moda olan hazirladiklari sofralarini sosyal medyada paylasip beni ortadan ikiye catlatan. Bunlari gectim artik benden kucukler dahil butun kalan arkadaslarimin tek.sohbeti evlilik hazirligi.. Siteler dergilee gelinlik modelleri.. Ben ne zaman evlencem ooof off offf heves gidioki bi yastan sonra :( onlar gibi heycanli olmak istiyorum ama tabi eksik hayatimda koca aday adayim bile yok.. ölem ya ben :(

ben ne yapayım:) 32 yaşındayım sevgilim var ama bırak evlenmeyi ne olduğumuz belli değil.. yakın arkadaşlarımın hepsi evlendi, çocukları bile var.. benden 6 yaş küçük iki kuzenim nişan hazırlığı yapıyor :D bizimkilerin bir yüzüme demedikleri kaldı, sen evde kaldın diye.. ben artık gelinlik bakmayı ev eşyası bakmayı bile bıraktım :D

ben de 26 yasindayim, 4 senedir de çalışıyorum, benim de tüm arkadaşlarım nişanlı ya da evli. bakıyorum da saçma sapan tiplerle evleniyorlar. yani tabi ki kimsenin tipine laf etmem ama kıza bakıyorsun güzel, evlendiğine bakıyorsun saçlar dökülmüş koca bir göbek... belli ki aşıklar. 2-3 seneye aşk bitince ne olacak acaba diye düşünüyorum. öyle olacağına olmasın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gel beraber ölek bacım
ben de yaş 33
hatta bugün doğum günüm
bugün 33 oldum

Bacım doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşın sağlık ,aşk ,para ,evlilik,karnına bir bebiş getirsin inşallah.Hem sen küçüksün daha:) seneye bu zaman bebişini haber edersin inşallahhhh.

Bacım doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşın sağlık ,aşk ,para ,evlilik,karnına bir bebiş getirsin inşallah.Hem sen küçüksün daha:) seneye bu zaman bebişini haber edersin inşallahhhh.

kıyamam
sen de daha gençsin şekerim
seneler önce çalıştığım yerde 43 yaşında bir ablamız vardı hiç evlenmemiş
43 yaşında aşkını buldu evlendi çok mutlu oldu
şu anda 50küsür yaşında kendileri emekliliğin keyfini egede sürüyorlar
önemli olan geç de olsa gerçekten değecek bişey olması
herhalde sen de sırf evlenmek için evlenseydin şu anda evliydin
sen de bu ablamız gibi hayatının aşkını bulursun inşallah

Back
X