Başlığı görünce dedim herhalde yaşı 30un çok üstünde...
Şu yazdıkların ne kadar depresif be kardeşim. Sen benim kardeşimle yaşıtsın üstelik onun sevgilisi var evlenmeyi düşündüğü bende aday adayı bile olmamasına rağmen hiç mi hiç takmıyorum. Yukarıda yazdığın gibi her gün bir arkadaşımın sosyal medyada nişan, düğün, eşiyle tatil, çocuğunun fotoğrafları gibi paylaşımlarını görüyorum beğeniyorum ve onlar adına mutlu oluyorum. Ama ah ah benim neden yok diye kahırlanmıyorum çünkü bu işler nasip kısmette varsa olur, istediğin kadar depresyona gir olmayınca olmuyor. En güzeli Rabbimden hayırlısını diliyorum deyip hayatını yaşamak. Sanki evlenince şimdikinden daha mu mutlu olacaksın? Mutluluğu bir erkeğe, evliliğe ya da bir insana/olaya bağlamamak lazım. Yalnızken de mutluysan, kendinle barışıksan zaten hayat keyifli ve güzeldir.
Yalnız yaşadığım için evimle vakit geçirmekten keyif alıyorum, evime ufak tefek yeni süsler alıp yaşam alanımı güzelleştirmeye çalışıyorum. Sen de kendin için, evin ya da odan için birşeyler yapmayı dene bence

Yeni bir elbise al, sevdiklerine hediyeler al, kurslara katıl, hobiler edin, takı yap, yemek yap, gez, eğlen, dolaş, yeni insanlar tanı, fotoğraf çek, resim yap, el işi ya da örgü gibi şeylerle uğraş, kitap oku, blog aç yazı yaz... vs. Ne mutlu üniversite okumuşsun bence hayatın tadını çıkar. Daha çok gençsin önünde inşallah koca bir ömür var, karşına ne insanlar çıkacak, belki beğenmeyeceksin sonra hayatının aşkını bulunca evlenirsin de çocuk da doğurursun.

Bu arada başlıkta "evde kaldım" yazmışsın ya, bana bugüne kadar çok ima eden olmadı ama edildiğinde de dediğim şey şudur:
"Evde kalacağım tabii, sokakta yatacak halim yok"

Boşver kafaya böyle ufak şeyleri takma, hayat güzel, yeter ki sen keyif almak iste

Samaracığım doğum günün kutlu olsun bacım Rabbim nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeyi nasip etsin

:81::81:

:124: