• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok yok ben evde kaldim

kıyamam
sen de daha gençsin şekerim
seneler önce çalıştığım yerde 43 yaşında bir ablamız vardı hiç evlenmemiş
43 yaşında aşkını buldu evlendi çok mutlu oldu
şu anda 50küsür yaşında kendileri emekliliğin keyfini egede sürüyorlar
önemli olan geç de olsa gerçekten değecek bişey olması
herhalde sen de sırf evlenmek için evlenseydin şu anda evliydin
sen de bu ablamız gibi hayatının aşkını bulursun inşallah

Inş bacım.Biran önce evlenirim, bebiste istiyorum Rabbimden.Allah ağzından duysun inşallah tez zamanda.

Nasil üzülüyorum artık anlatamam yüzüm hep düşük. 26 yasindayim universiteyi 4 sene once bitirdim inanirmisiniz okuldaki arkadaslarimdan bekar kimsw kalmadi :( hamile olan doguran hem.kariyer hem bebek sahibi olan. Cicili bicili evlerinin dekorlarini ve son zamanlarda moda olan hazirladiklari sofralarini sosyal medyada paylasip beni ortadan ikiye catlatan. Bunlari gectim artik benden kucukler dahil butun kalan arkadaslarimin tek.sohbeti evlilik hazirligi.. Siteler dergilee gelinlik modelleri.. Ben ne zaman evlencem ooof off offf heves gidioki bi yastan sonra :( onlar gibi heycanli olmak istiyorum ama tabi eksik hayatimda koca aday adayim bile yok.. ölem ya ben :(
Başlığı görünce dedim herhalde yaşı 30un çok üstünde...
Şu yazdıkların ne kadar depresif be kardeşim. Sen benim kardeşimle yaşıtsın üstelik onun sevgilisi var evlenmeyi düşündüğü bende aday adayı bile olmamasına rağmen hiç mi hiç takmıyorum. Yukarıda yazdığın gibi her gün bir arkadaşımın sosyal medyada nişan, düğün, eşiyle tatil, çocuğunun fotoğrafları gibi paylaşımlarını görüyorum beğeniyorum ve onlar adına mutlu oluyorum. Ama ah ah benim neden yok diye kahırlanmıyorum çünkü bu işler nasip kısmette varsa olur, istediğin kadar depresyona gir olmayınca olmuyor. En güzeli Rabbimden hayırlısını diliyorum deyip hayatını yaşamak. Sanki evlenince şimdikinden daha mu mutlu olacaksın? Mutluluğu bir erkeğe, evliliğe ya da bir insana/olaya bağlamamak lazım. Yalnızken de mutluysan, kendinle barışıksan zaten hayat keyifli ve güzeldir.
Yalnız yaşadığım için evimle vakit geçirmekten keyif alıyorum, evime ufak tefek yeni süsler alıp yaşam alanımı güzelleştirmeye çalışıyorum. Sen de kendin için, evin ya da odan için birşeyler yapmayı dene bence :34: Yeni bir elbise al, sevdiklerine hediyeler al, kurslara katıl, hobiler edin, takı yap, yemek yap, gez, eğlen, dolaş, yeni insanlar tanı, fotoğraf çek, resim yap, el işi ya da örgü gibi şeylerle uğraş, kitap oku, blog aç yazı yaz... vs. Ne mutlu üniversite okumuşsun bence hayatın tadını çıkar. Daha çok gençsin önünde inşallah koca bir ömür var, karşına ne insanlar çıkacak, belki beğenmeyeceksin sonra hayatının aşkını bulunca evlenirsin de çocuk da doğurursun.:49:
Bu arada başlıkta "evde kaldım" yazmışsın ya, bana bugüne kadar çok ima eden olmadı ama edildiğinde de dediğim şey şudur:
"Evde kalacağım tabii, sokakta yatacak halim yok":19::34::9:
Boşver kafaya böyle ufak şeyleri takma, hayat güzel, yeter ki sen keyif almak iste:16::16::16:

gel beraber ölek bacım
ben de yaş 33
hatta bugün doğum günüm
bugün 33 oldum
Samaracığım doğum günün kutlu olsun bacım Rabbim nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeyi nasip etsin:16::24::81::81::71::69::124::nazar:

Son düzenleme:
ahaha benide alın aranıza beraber atalım kendimizi bir yerlerden :D hep beraber ölek :D

bu arada 33. yaşında kutlu olsun, huzurlu evli mutlu çocuklu yaşlara inşallah :))

teşekkürler canım
kendimizi bir etipuf yığınının üstüne atalım
düşünce de onları yemeye başlayalım nasıl fikir ama

Başlığı görünce dedim herhalde yaşı 30un çok üstünde...
Şu yazdıkların ne kadar depresif be kardeşim. Sen benim kardeşimle yaşıtsın üstelik onun sevgilisi var evlenmeyi düşündüğü bende aday adayı bile olmamasına rağmen hiç mi hiç takmıyorum. Yukarıda yazdığın gibi her gün bir arkadaşımın sosyal medyada nişan, düğün, eşiyle tatil, çocuğunun fotoğrafları gibi paylaşımlarını görüyorum beğeniyorum ve onlar adına mutlu oluyorum. Ama ah ah benim neden yok diye kahırlanmıyorum çünkü bu işler nasip kısmette varsa olur, istediğin kadar depresyona gir olmayınca olmuyor. En güzeli Rabbimden hayırlısını diliyorum deyip hayatını yaşamak. Sanki evlenince şimdikinden daha mu mutlu olacaksın? Mutluluğu bir erkeğe, evliliğe ya da bir insana/olaya bağlamamak lazım. Yalnızken de mutluysan, kendinle barışıksan zaten hayat keyifli ve güzeldir.
Yalnız yaşadığım için evimle vakit geçirmekten keyif alıyorum, evime ufak tefek yeni süsler alıp yaşam alanımı güzelleştirmeye çalışıyorum. Sen de kendin için, evin ya da odan için birşeyler yapmayı dene bence :34: Yeni bir elbise al, sevdiklerine hediyeler al, kurslara katıl, hobiler edin, takı yap, yemek yap, gez, eğlen, dolaş, yeni insanlar tanı, fotoğraf çek, resim yap, el işi ya da örgü gibi şeylerle uğraş, kitap oku, blog aç yazı yaz... vs. Ne mutlu üniversite okumuşsun bence hayatın tadını çıkar. Daha çok gençsin önünde inşallah koca bir ömür var, karşına ne insanlar çıkacak, belki beğenmeyeceksin sonra hayatının aşkını bulunca evlenirsin de çocuk da doğurursun.:49:
Bu arada başlıkta "evde kaldım" yazmışsın ya, bana bugüne kadar çok ima eden olmadı ama edildiğinde de dediğim şey şudur:
"Evde kalacağım tabii, sokakta yatacak halim yok":19::34::9:
Boşver kafaya böyle ufak şeyleri takma, hayat güzel, yeter ki sen keyif almak iste:16::16::16:

Samaracığım doğum günün kutlu olsun bacım Rabbim nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeyi nasip etsin:16::24::81::81::71::69::124::nazar:

teşekkür ederim lily
görüşmeyeli nasılsın

ne münasebet ya?ben de 26 yaşındayım,üniv.mezunuyum vs. ve önümde gayet de uzuuun yıllar olduğunu düşünüyorum.
tamam ev dekorasyonu,nişanlık gelinlik falan bunlar çok sevimli şeyler de insanı depresyona sokup ben evde kaldım durumuna getirecek şeyler de değil asla.
sen bu evlilik muhabbetine çok fazla maruz kalmışsın.en kısa sürede çevreni ve ortamını değiştir.gez,toz yeni arkadaşlar edin..farklı ilgi alanlarına yönel..
hayattaki en büyük başarı evlilik değil :ssz::ssz:

yaşım geçecek, kimseyi sevip evlenemeyecgim diye düşünürken, 23 yasında aşık olarak evlendim, sıkıntılar yüzünden hep bekarlığımı özledim, kaç gece ağladım.. ve tam 1 yıl gectikten sonra boşanıyorum.. evlilik değilmiş mühim olan, o sosyal medyalarda palaşılan boy boy fotograflar da gerceğin aslı değilmiş her zaman, ki beni herkes çok mutlu bildi 1 sene.. hayırlı olanı dile ve duanı tam yap, Allah tan her seyi dile, ailesinin kaliteli olmsına kadar dua et..
ve, cok gencsin :)

AYNI benimde arkadaşlarımın geneli evli, tek başıma sanki 18 lik kızmışım gibi dolanıp duruyorum... birde işyerindeki kızlar sürekli bir görücü randevuya gitmeler felan.. bende o bile yok.. görücü nasıl birşey onu bile bilmiyorum...

herseyin hayirlisini isteyin kizlar.. sizin soylediginiz yastan kucugum ve yakinda bosanmis bi kadin olucam.. asla evlenemem sanarken asik oldum, cok mutlu olucaz sanarken nasil bsyin icine dustugumu anlamadim, ve sonunda bitiyor.. o yuzden nasilsa evlenecekseniz, bekarligin da guzelligini yasayin

Back
X