- Konu Sahibi azeri_gelini
Selam canlar bildiğiniz üzere iki manyak ötesi ultra çılgın görümcem vardı! bir sürü olaydan sonra eşim kapılarımızı kapattı ikisine de.. geçen süreçte hamd olsun bir sıkıntı yaşamadık hatta ben artık hamiş bir gelinim 

buraya kadar herşey güzel.. hamile olduğumu söylemiş kayınvalidem gidin özür dileyin demiş. tamam bende kabul ettim gelsinler dedim. dün akşam aradılar sana geleceğiz diye.anneme de dedim sende yanımda ol diye.neyse sabah hazırlık yaptım ettim.bu arada midemde nasıl bulanıyor ama yine de dedim misafirdir ayıp olmasın.annemde geldi el elde yaptık hazırlığımızı saat 12 olmadan geldiler. neyse hoşbeş büyük olan ne dese beğenirsiniz?????????? BABANIN EVİNDEN Mİ GETİRDİN BUNU BU NE HIZ !!!!!!!!!!!!!!!
RESMEN DELİRDİM YAAA BU NEBİÇİM BİR SÖZDÜR!!!!!!!!! Annem dayanamadı açtı ağzını.. hemen defolun gidin dedi yeter atık nedir bu ya ayıptır dedi. onları kovdu! evet resmen pılısını pırtısını verdi ellerine kovdu. hemen kocamın babasını aradı. dedi eğer bir daha bunlar kızım hakkında tek kelime ederse olacaklardan mesul değiliz. sonra eşimi aradı o geldi anlattı olanları tabi ben salya sümük ağlıyorum. 1 saat önce falan kayınpederim aradı özür diledi bayrama gelip bu olayı halledeceğim dedi. resmen sinirlerim bozuldu ya ne istiyor bunlar benden :2: