Yok yoook bu görümceleri ben öldürmeden rahat edemeyeceğiz !!!!

İşte onlar bunu anlayacak kadar kapasiteye sahip değiller... öyle laf sokuyorlar ki !!! Hatta parmak hesabı yaptı ya ! :2: İnşallah sana benzemez dedi aptal... nedenmiş dedim " bıyyy sen çirkinsen ay gızzz ! " diyor. Dayanamadım yapıştırdım lafı " Senin 8 yıl yapamadığını 8 haftada yaptım mı? yaptım gerisi faso fiso dedimm ! " :14:

Anlamadım ?

Onun 8 yılda yapamadığı neydi ? Umarım çocuk değildir.

Zira öyleyse sizinde onlardan pek farkınız yok.. Çocuğu da yaratan Allah siz değilsiniz, bu kadar böbürlenmeyin o nasip etmeden hiç birşey olmaz :34:

Ben olsam hatunları tiiiye alırdım..
laf sokardım inceden sonrada yolcu eder eşimle detaylı konuşur izah eder görüşmek istemediğimi söylerdim..
Olmuyorsa zorlamanın alemi yok..
Belliki ipler kopmuş sizde, büyükler olaylara dahil olunca ufacık şey dallanıp budaklanıyo..
Onların yaptığı saçmalik patavatsız cahillik sizin yaptığınız öfkeyle kalkıp zararla oturmak..
Aile içi sorun yaşandın mı bir kere sizin evliliğinizde yolunda gitmeyecek bilmelisiniz..

Son düzenleme:

Anlamadım ?

Onun 8 yılda yapamadığı neydi ? Umarım çocuk değildir.

Zira öyleyse sizinde onlardan pek farkınız yok.. Çocuğu da yaratan Allah siz değilsiniz, bu kadar böbürlenmeyin o nasip etmeden hiç birşey olmaz :34:

kesinlikle katılıyorum. bu laf nasıl bir laftır ALLAH aşkına. bellıkı görümcelerin hadsiz terbiyesiz tamam sende ona göre davranırsın. ama bak ben çoçuk yaptım sen yapamadın demek ne demek :53:... o çoçuğu sen yapmadın ALLAH istedi ve verdi... bebek sahıbı olmak ısteyıp olamayanların hissettıklerı duyguları biraz düşünseydınız keşke...nasıl ağır bir laftır bu

Anneniz dibine kdr haklı bir harakette bulunmuş. Evladına laf söyleyen bir annenin yapacağı şeyi yapmış.
Yalnız görümcenize söylediniz laf içler acısı. Rabbimin gücüne giderde sizi bu lafınızdan dolayı cezalandırmaz işallah.
Ama Allah verdiğiyle şükretmeyi istediği kdr vermediğiyle şükretmeyi de ister bizlerden.
Sağ salim bebeğinize kavuşmanızı dilerim ve bence sonuna kdr haklı olsanızda bu lafınız için bir özür borçlusunuz.

Görümceleriniz patavatsız belkide,hatalılar.Ama anneniz daha da hatalı,eve geleni kovmuş.Anneniz de onlara aynı dilden karşılık vermiş,aynı konuma düşmüş.Evden kovma yerine güzel bir cevapla kovmaktan beter ederdim.

Katiliyorum. Anneniz cocukmussunuz gibi davranmis. Bana biraz acik aramis gibi geldi. Niye cagirdiniz ki annenizi? Yazdiklarinizdan anladigima gore her tartismanizda anneniz de olaylara dahil olmus. Kayinvalideniz de gelse tamam ama annenizin gelmesini dogru bulmadim. Ya da aksam icin kabul etseydiniz esiniz de evde olurdu. Gorumceleriniz evet patavatsiz. Yaslari kac bilmiyorum ama yine de daha sakin cevaplarla alt edebilirdiniz. Simdi abimizin evinden annesi bizi kovdu olacak durum. Esiniz kardeslerinin huyunu suyunu biliyor mutlaka. Onun muhatap olmasi gerekir. Hamileliginizle ilgili nispet yapmayin ne olur ne olmaz. (Allah esirgesin korusun).

Esinizin kardeslerini silip atmasi imkansiz. Mutlaka gorusulecek, gidilip gelinecek. Siz evinize almazsiniz ama kayinvalidenizde orada burada falan karsilasacaksiniz. Keske annenizi karistirmadan cozseydiniz. Esimin hatirina sizinle muhatap oluyorum, onun disinda merhaba merhabayiz diye hissettirseydiniz. Bugunden ibaret degil bu iliskiler. Bir ömür gecireceksiniz esinizle, evlilikle.

Siddet, madde bagimliligi, aldatma, kumar oynama... gibi durumlarda tabi ki ailemize gidip siginacagiz. Ama bu kaynana, gorumce sorunlarinda veya kari koca tartismalarinda ailemizi karistirmadan hareket etmeliyiz diye dusunuyorum. Anne baba veya kardeslerle olan, olabilecek sorunlarda denge kurmasi gereken kimin ailesiyse O'dur bana göre.

Hakliyken haksiz duruma düsmeyin.

katiliyorum. Anneniz cocukmussunuz gibi davranmis. Bana biraz acik aramis gibi geldi. Niye cagirdiniz ki annenizi? Yazdiklarinizdan anladigima gore her tartismanizda anneniz de olaylara dahil olmus. Kayinvalideniz de gelse tamam ama annenizin gelmesini dogru bulmadim. Ya da aksam icin kabul etseydiniz esiniz de evde olurdu. Gorumceleriniz evet patavatsiz. Yaslari kac bilmiyorum ama yine de daha sakin cevaplarla alt edebilirdiniz. Simdi abimizin evinden annesi bizi kovdu olacak durum. Esiniz kardeslerinin huyunu suyunu biliyor mutlaka. Onun muhatap olmasi gerekir. Hamileliginizle ilgili nispet yapmayin ne olur ne olmaz. (allah esirgesin korusun).

Esinizin kardeslerini silip atmasi imkansiz. Mutlaka gorusulecek, gidilip gelinecek. Siz evinize almazsiniz ama kayinvalidenizde orada burada falan karsilasacaksiniz. Keske annenizi karistirmadan cozseydiniz. Esimin hatirina sizinle muhatap oluyorum, onun disinda merhaba merhabayiz diye hissettirseydiniz. Bugunden ibaret degil bu iliskiler. Bir ömür gecireceksiniz esinizle, evlilikle.

Siddet, madde bagimliligi, aldatma, kumar oynama... Gibi durumlarda tabi ki ailemize gidip siginacagiz. Ama bu kaynana, gorumce sorunlarinda veya kari koca tartismalarinda ailemizi karistirmadan hareket etmeliyiz diye dusunuyorum. Anne baba veya kardeslerle olan, olabilecek sorunlarda denge kurmasi gereken kimin ailesiyse o'dur bana göre.

Hakliyken haksiz duruma düsmeyin.

onlar gunduz tercih etmiş konu sahıbının anlattıgına gore..
Aslında o da demek istermiş akşam gelin dıye de..
Bu defa da yanlış anlaşılmaktan korkmuş sanırım..
Ama onların da abisi evdeyken gelmek istemediklerini gunduz gelmek istediklerini dusunursek
onlar da cok masum sayılmaz..
Sanırım abisinin tepkisini bildiklerinden oyle tercıh etmışler..
Yanı abımın yanında yapmayalım da gormesın gibi ..
ayrıca konu sahıbı hamile..hani hazırlık için annesını çağırmış olabilir yardım etsın dıye..
ben bunda bırşey goremedım...
Ayy ne bılyım yaaa..
Hakikaten erkeklerin cozmesı gerekıyor bu tur seyleri...
Ama anne de sessiz kalamaz yaa boyle seylere..ben sanmıyorum..

Son düzenleme:
Kızlar evvela ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim... Kiminiz haklı bulacaksınız kiminiz haksız... Bu çok doğal kimseye laf etmeye de hakkım yok Allah razı olsun.. Yazdığıma göre yoruma da açığım... " 8 yılda yapamadığını" derken büyük görümcem 8 yılda 3 kere kendi isteği ile hamile kalıp ardından kürtaj yaptıran bir bayan. Ona göre çocuk boşa masraf! henüz zamanı değil kendisi de şu an 10 yıllık evli. Evet belki kabalık ettim ama anlayın beni de lütfen:43: çok üstüme geliyorlar...

Dün akşama gelecek olursak... Eşim geldi ve önce bana kızdı: " neden gelsinler dedin ben onları silmiştim" dedi. Sonra ne olduğunu sordu. Anlattım o sıra da kayınbabam aradı " yarın sabaha uçakla geliyoruz (bugün)" dedi. tamam dedik. eşim annemi aradı annem olduğu gibi anlattı. "oğlum ben kızımı senin ablanlar ezsin diye vermedim" dedi. konuştular işte. Sonra eşim ablasını aradı. ve çok ağır konuştu :43: bu sırada benim kasıklarıma sürekli kramplar giriyor. ağlamaktan gözlerim şişmiş durumda. telefonu kapattık ve bana dedi bir daha ne olursa olsun asla ağzını ama onlar ablam ama biliyoruz nasıl insan oldukları kesinlikle muhattap olmayacaksın dedi. kime ne ne vakit yaptığımızdan dedi. ve bugün....

öğlen saat 1 gibi kayınbabamlar geldi hoşbeş tebrik derken kayınbabam karşısına aldı : " yavrum hayırlı uğurlu olsun rabbim mübarek kılsın.kızlarım adına ben özür dilerim.sen affet" dedi. şimdi müsaden olursa ben arayacağım onları gerekeni diyeceğim dedi. bende gereken açıklamayı yaptım.ara anneni gelsinler dedi. aradık saat 4 gibi annemle babam geldi. annem sadece kusura bakmayın sizide yerinizden ettik dedi. neyse velhasıl kelam görümceler geldi. büyük bir yaş döküyor gözünden inanamazsınız ya! bir sürü yalan söyledi. " bizi çağırdı bir lokma ekmek vermeden daha evime gelmeyin gelseniz derim hırsızlık yaptı " bilmem ne neler uydurdu. kayınpederim deri nurgül daha sus yeter . kocasına dedi al karını git. annem hiç bişe demedi.onlar defolup gitti kayınvalidem annemden özür diledi.benden özür diledi.bir daha asla evine gelemeyecekler ne bayramda ne seyranda dedi. tatlıya bağlandımı bilmiyorum. bildiğim tek şey şu ben kimse ile kötü olmak istemiyorum.bebeğim eşimle mutlu olmak istiyorum:49:

Burda ilk defa birine yorum yapicam cunku dayanamadim.kim ne demis beni ilgilendirmez ama bi uyari gondermek istedim.demissinki senin 8senede yapamadigini bilmem kac ayda yaptim demissin.canm benm onu sen yapmadin rabbim verdi.eger o kadinin cocugu olmuyosa yapamadigindan degil.rabbim zamanini bildigindendir.o boyle sınanıyosa sende baska biseyden sinanirsinki ki diyorum cunku hamilesin.cocugu olmayanlari hor goremezsin.hamile kalabilmek icin neler cekenlrr var.bende dahil.kac sene ugrasanlar.ölümü dusunenler var yaaa

Bende bu konuda sana kızanlardanım.
Demekki neymiş iyice dinlemeden tepki vermemek gerekirmiş.
:26:

3Kürtaj mı...3 bebek ...Ve 3 zavallı sabi minik nefese son verdirilmesi...
Hemde.keyfi yere.Yazık acıdım gerçektende.
Adam olaymışta korunmayı öğreneymiş.
Korunmayı öğrenemeiş ama kürtajı pekala öğrenmiş amma.

Burda sonuna kadar haklısın .
Senin 8 yılda yapamadığını ben yaptım diyemi lafın tam oturmuş.

Çocuk masraf demekki...
Onun olduğu kürtajların masrafını öbür dünyada nasıl karşılayacak bakalım.

Burda ilk defa birine yorum yapicam cunku dayanamadim.kim ne demis beni ilgilendirmez ama bi uyari gondermek istedim.demissinki senin 8senede yapamadigini bilmem kac ayda yaptim demissin.canm benm onu sen yapmadin rabbim verdi.eger o kadinin cocugu olmuyosa yapamadigindan degil.rabbim zamanini bildigindendir.o boyle sınanıyosa sende baska biseyden sinanirsinki ki diyorum cunku hamilesin.cocugu olmayanlari hor goremezsin.hamile kalabilmek icin neler cekenlrr var.bende dahil.kac sene ugrasanlar.ölümü dusunenler var yaaa

Yalnız üstte ki yorumu dikkatli okumamışsınız.

Görümcesi 8 yılda 3 defa kendi isteğiyle kürtaj yaptırmış. Hamile kalamama, çocuk özlemiyle yanma durumu yok..

Yalnız üstte ki yorumu dikkatli okumamışsınız.

Görümcesi 8 yılda 3 defa kendi isteğiyle kürtaj yaptırmış. Hamile kalamama, çocuk özlemiyle yanma durumu yok..

bana o açıklama garip geldi.söylediğine göre görümce çocuk istemiyorsa 8 yılda senin yapamadığını 8 haftada ben yaptım demenin mantığı var mı:26:

Kızlar evvela ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim... Kiminiz haklı bulacaksınız kiminiz haksız... Bu çok doğal kimseye laf etmeye de hakkım yok Allah razı olsun.. Yazdığıma göre yoruma da açığım... " 8 yılda yapamadığını" derken büyük görümcem 8 yılda 3 kere kendi isteği ile hamile kalıp ardından kürtaj yaptıran bir bayan. Ona göre çocuk boşa masraf! henüz zamanı değil kendisi de şu an 10 yıllık evli. Evet belki kabalık ettim ama anlayın beni de lütfen:43: çok üstüme geliyorlar...

Dün akşama gelecek olursak... Eşim geldi ve önce bana kızdı: " neden gelsinler dedin ben onları silmiştim" dedi. Sonra ne olduğunu sordu. Anlattım o sıra da kayınbabam aradı " yarın sabaha uçakla geliyoruz (bugün)" dedi. tamam dedik. eşim annemi aradı annem olduğu gibi anlattı. "oğlum ben kızımı senin ablanlar ezsin diye vermedim" dedi. konuştular işte. Sonra eşim ablasını aradı. ve çok ağır konuştu :43: bu sırada benim kasıklarıma sürekli kramplar giriyor. ağlamaktan gözlerim şişmiş durumda. telefonu kapattık ve bana dedi bir daha ne olursa olsun asla ağzını ama onlar ablam ama biliyoruz nasıl insan oldukları kesinlikle muhattap olmayacaksın dedi. kime ne ne vakit yaptığımızdan dedi. ve bugün....

öğlen saat 1 gibi kayınbabamlar geldi hoşbeş tebrik derken kayınbabam karşısına aldı : " yavrum hayırlı uğurlu olsun rabbim mübarek kılsın.kızlarım adına ben özür dilerim.sen affet" dedi. şimdi müsaden olursa ben arayacağım onları gerekeni diyeceğim dedi. bende gereken açıklamayı yaptım.ara anneni gelsinler dedi. aradık saat 4 gibi annemle babam geldi. annem sadece kusura bakmayın sizide yerinizden ettik dedi. neyse velhasıl kelam görümceler geldi. büyük bir yaş döküyor gözünden inanamazsınız ya! bir sürü yalan söyledi. " bizi çağırdı bir lokma ekmek vermeden daha evime gelmeyin gelseniz derim hırsızlık yaptı " bilmem ne neler uydurdu. kayınpederim deri nurgül daha sus yeter . kocasına dedi al karını git. annem hiç bişe demedi.onlar defolup gitti kayınvalidem annemden özür diledi.benden özür diledi.bir daha asla evine gelemeyecekler ne bayramda ne seyranda dedi. tatlıya bağlandımı bilmiyorum. bildiğim tek şey şu ben kimse ile kötü olmak istemiyorum.bebeğim eşimle mutlu olmak istiyorum:49:

kayinbaban kayinvaliden nekadar adaletli dürüstlermis esinde senin yaninda ne mutlu
görümcelerin almis herkesten payini gitmisler, ohhh ne güzel olmus :D

bida yanina yaklasmayi birak telefon bile etmeye cesaret edemezler

Allah razı olsun kocam da annesi de babası da çok çok çok iyi insanlar. Kızlar neyi anlayamadınız anlamadım bende. Elbette çocuğu olmayan birini öyle birşey demem bana ne yapmış olursa olsun demem. Ama bu kendi isteğiyle yapıp sonra öldürenlerden. Neyse şimdilik sorun çözüldü sayılır. Bugün aradılar ama açmadım

sokma bıdaha kapından bu şuursuzları....
yaratıklar.... benım uyuz oldugum gorumcem bana buyu yapmaya calışıcak, kocam evden kovacak bende daha uzerınden cok bı sure bıle gecmeden onların gelmesını kabul edıcem...
alma kızım bıdaha sunalrı eve... ıyhhhh bu ne laaa...

Canım senin bu görümcelerinin akli dengesimi bozuk nedir ya
tamam 2. evliliğin olabilir eşin herşeyinle kabul etmiş tabi sende onu evlenmişsiniz onlara ne oluyor affedersin ama sanki kuman gibiler :47:
şimdi birşeyler diyeceğim ama neyse banlanmak istemiyorum sadece böylelerini ALLAH nasıl biliyorsa öyle yapsın diyeceğim

sokma bıdaha kapından bu şuursuzları....
yaratıklar.... benım uyuz oldugum gorumcem bana buyu yapmaya calışıcak, kocam evden kovacak bende daha uzerınden cok bı sure bıle gecmeden onların gelmesını kabul edıcem...
alma kızım bıdaha sunalrı eve... ıyhhhh bu ne laaa...

yok yok daha almam canım zaten:19:

bak ne kadar şanslısın hepsi senin yanında olmuş ,,kendi kızlarını savunmamaışlarr,,genelde kızların ne yaparlarsa yapsuınlar,,kızlarını savunup gelini suçlarlar,,kıymetini bill,,bidada görüşme bak zaten eşinde istemiomumuşş,,bebeğini eşini düşün..mutlu olmaya bak..

şanslıymışsın vesselam,Allah bır yerden almış(görümce )ama dıger ayndan vermiş sana
benim görümce deli,anası babası ondan deli:19:

annene gelınce,iyi yapmış agzına saglık elıne saglık,cahılle ugraşmak zor,kendılerını üste cıkınca nımetten sayıyorlar.

Canım senin bu görümcelerinin akli dengesimi bozuk nedir ya
tamam 2. evliliğin olabilir eşin herşeyinle kabul etmiş tabi sende onu evlenmişsiniz onlara ne oluyor affedersin ama sanki kuman gibiler :47:
şimdi birşeyler diyeceğim ama neyse banlanmak istemiyorum sadece böylelerini ALLAH nasıl biliyorsa öyle yapsın diyeceğim

Çok şükür canım onlar olmasa hiçbir sorunumuz yok.. ve artık olmayacaklar inşaallah ...

bak ne kadar şanslısın hepsi senin yanında olmuş ,,kendi kızlarını savunmamaışlarr,,genelde kızların ne yaparlarsa yapsuınlar,,kızlarını savunup gelini suçlarlar,,kıymetini bill,,bidada görüşme bak zaten eşinde istemiomumuşş,,bebeğini eşini düşün..mutlu olmaya bak..

Yok canım Allah için şimdiye dek bir kere dahi kırılmadım sağolsunlar.. Kızlarının nasıl cadaloz olduğunu biliyorlar ondan böyleler...

şanslıymışsın vesselam,Allah bır yerden almış(görümce )ama dıger ayndan vermiş sana
benim görümce deli,anası babası ondan deli:19:

annene gelınce,iyi yapmış agzına saglık elıne saglık,cahılle ugraşmak zor,kendılerını üste cıkınca nımetten sayıyorlar.

Evet bacılık kocam ve ailesi on numara görümceler olmasa :1: kiii artık yoklar :1:

Back
X