Kızlar evvela ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim... Kiminiz haklı bulacaksınız kiminiz haksız... Bu çok doğal kimseye laf etmeye de hakkım yok Allah razı olsun.. Yazdığıma göre yoruma da açığım... " 8 yılda yapamadığını" derken büyük görümcem 8 yılda 3 kere kendi isteği ile hamile kalıp ardından kürtaj yaptıran bir bayan. Ona göre çocuk boşa masraf! henüz zamanı değil kendisi de şu an 10 yıllık evli. Evet belki kabalık ettim ama anlayın beni de lütfen

çok üstüme geliyorlar...
Dün akşama gelecek olursak... Eşim geldi ve önce bana kızdı: " neden gelsinler dedin ben onları silmiştim" dedi. Sonra ne olduğunu sordu. Anlattım o sıra da kayınbabam aradı " yarın sabaha uçakla geliyoruz (bugün)" dedi. tamam dedik. eşim annemi aradı annem olduğu gibi anlattı. "oğlum ben kızımı senin ablanlar ezsin diye vermedim" dedi. konuştular işte. Sonra eşim ablasını aradı. ve çok ağır konuştu

bu sırada benim kasıklarıma sürekli kramplar giriyor. ağlamaktan gözlerim şişmiş durumda. telefonu kapattık ve bana dedi bir daha ne olursa olsun asla ağzını ama onlar ablam ama biliyoruz nasıl insan oldukları kesinlikle muhattap olmayacaksın dedi. kime ne ne vakit yaptığımızdan dedi. ve bugün....
öğlen saat 1 gibi kayınbabamlar geldi hoşbeş tebrik derken kayınbabam karşısına aldı : " yavrum hayırlı uğurlu olsun rabbim mübarek kılsın.kızlarım adına ben özür dilerim.sen affet" dedi. şimdi müsaden olursa ben arayacağım onları gerekeni diyeceğim dedi. bende gereken açıklamayı yaptım.ara anneni gelsinler dedi. aradık saat 4 gibi annemle babam geldi. annem sadece kusura bakmayın sizide yerinizden ettik dedi. neyse velhasıl kelam görümceler geldi. büyük bir yaş döküyor gözünden inanamazsınız ya! bir sürü yalan söyledi. " bizi çağırdı bir lokma ekmek vermeden daha evime gelmeyin gelseniz derim hırsızlık yaptı " bilmem ne neler uydurdu. kayınpederim deri nurgül daha sus yeter . kocasına dedi al karını git. annem hiç bişe demedi.onlar defolup gitti kayınvalidem annemden özür diledi.benden özür diledi.bir daha asla evine gelemeyecekler ne bayramda ne seyranda dedi. tatlıya bağlandımı bilmiyorum. bildiğim tek şey şu ben kimse ile kötü olmak istemiyorum.bebeğim eşimle mutlu olmak istiyorum