- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo vardı valla.yemin ederim.Çekilmiştir kesin,hiç olmayan kişiler nasıl cekilecekse artık. Sallamaya devam et sen.
Ne demek cnm tabiki burada olacağız.bizler senin gibi zorda olanlar için burdayiz zatenYazdığın için sağol.
Hı hı.Yoo vardı valla.yemin ederim.
Sandığım kadar kaliteli değilmiş bu kişiler.ben kendimi kandırıyormuşm.saçma tipleri de saymıyorum zaten.
bu kız ya büyük trol ya da ağır psikolojik vaka. ama dediğim gibi ikincisiyse zaten erkekler anlıyordur yani. bir erkek kızın karakterine tarzına göre yaklaşır. özetle kız nasılsa erkek ona göre yaklaşır.Butun hastane hayalin ne oldu o da mi suya dustuah ferhans sabah sabah icim parcalandi senin bu kalite anlayisina.
Olmaz birşeyyy türkiye nüfusunda erkek cok bulursun birini her zamanHepsi çekildi biraz hayatımdan.üstelik sandığım kadar da kaliteli değillermiş.
Çok zeki birisiniz.çok doğru.derdim ilişki yaşamak değil ki.sadece bir kadın olarak alternatiflerimin olduğunu hissetmek istiyorum.mâlum herkesin de dilinde türkiye cinsel açlığın afrikasıymış ya güya.Hayatınızda biri varken sevgili arayışında olmanız çok saçma. Sevgilinizi sevmiyorsunuz demek ki. Bazı denk geldiğim yorumlarınızda kıskançlık ve kıyaslama vardı. Bence sorununuzun temeli bu olabilir. Kendinizi sevmiyorsunuz. Önce siz kendinizle barışın, biraz özgüven kazanın. Sonra akışına bırakın. Arayış içine girmeyin. Yalnızlığınızı gidermek için illa bir sevgiliye ihtiyacınız yok. Arkadaşlarınız, aileniz yok mu?
Hayatınızda biri varken sevgili arayışında olmanız çok saçma. Sevgilinizi sevmiyorsunuz demek ki. Bazı denk geldiğim yorumlarınızda kıskançlık ve kıyaslama vardı. Bence sorununuzun temeli bu olabilir. Kendinizi sevmiyorsunuz. Önce siz kendinizle barışın, biraz özgüven kazanın. Sonra akışına bırakın. Arayış içine girmeyin. Yalnızlığınızı gidermek için illa bir sevgiliye ihtiyacınız yok. Arkadaşlarınız, aileniz yok mu?
inanmıyorum taciz edilenleri mi kıskanıyordun? ayrıca Eskişehir o kadar da kozmopolit bir şehir değil kurtlar sofrası gibi. Taciz edilmiyor oluşunun ezikliği ne ya. İlgi görmüyorsan yeterince güzel bir kadın değilsin demek ki. İtici geliyorsunBenim şanssızlığım bence eskişehir gibi bir yerde yaşamak oldu.eskiden internette, forumlarda kızlar kadınlar taciz edildiğini, haklarında dedikodu falan çıktığını anlatırdı.yıllarca bunların kıskançlığını yaşadım.doğuya geldim.meğer gerçekten dedikleri gibiymiş.eskişehirde çıplak da gezsen kimse sana dönüp bakmaz.dedikodu desen kelime anlamını bile bilmezler.yıllarca sanırım bunu ezikliği oturdu bende.hep bir kendini ispatlama çabası.
Herkesin alternatifi vardır. Dengini bulduğun sürece. Kaçık bile olsan kendin gibi bir kaçıkla mutlu olabilirsin. Ben sizin tam olarak ne istediğinizi anlamadım. Sizin derdiniz yalnızlıktan ziyade cinsel açlığınızı gidermek. Hem de öyle böyle değil. Tacize uğrayan kadınları kıskanan birini ilk defa duyuyorum. Ne diyelim, darısı size o zamanÇok zeki birisiniz.çok doğru.derdim ilişki yaşamak değil ki.sadece bir kadın olarak alternatiflerimin olduğunu hissetmek istiyorum.mâlum herkesin de dilinde türkiye cinsel açlığın afrikasıymış ya güya.
Aaa sen biseylerin eksikliğini hissettiğin için saçma sapan davraniyodun demekMerhaba hanımlar.uzun zamandır konu açmıyordum ama artık dayanamadım.biliyorum geçmiş konularıma atıflar yapılacak.yok sen şöyle değil miydin, böyle değil miydin ? Hangi ara değişti falan filan.ama yapacak birşey yok.1 senedir bir sevgilim var.gayet güzel gidiyor ama bu sevgilimden ayrılırsam ya da yarın öbür gün başka bir şehre falan gidersen nasıl sevgili bulacağım diye şimdiden dertleniyorum.eskaza bir sevgili buldum ama bu süre zarfında da kayda değer ne bir ilgi gösteren oldu ne de sevgili olmak isteyen.isteyenler de saçma sapan, bana uygun olmayan kişilerdi.bir kadın olarak yeterince ilgi görmediğimi düşünmek beni çok yaralıyor açıkçası.o derece ki gururumu bile ayaklar altına alıp bu başlığı açıyorum.yokluk psikolojisiyle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.kendimi salıyorum iyice, mütevazı olmaya çalışıyorum ama insan kendini sevmeden, kendine güvenmeden de yaşayamıyor.bir ara kısmetimin açıldığını sandım sonra yine eski tas eski hamam.neden herkes işinde gücünde neden kimse yüzüme bile bakmıyor.neden kimse tanışmak istemiyor.artık saçma sapan arkadaşlık uygulamalarıyla kendimi avutmaya çalışıyorum.yaş daha 30.bunun bir de 45'i 50'si var o zaman şans iyice düşecek.bu psikolojiyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum.sırf yalnız kalma korkusuyla ilişkimde taviz üstüne taviz vermek istemiyorum.çok zor durumdayım.
Kendisi aynen böyle biri. Bu aklıyla millete cinsellik topiğinde akıllar veriyor bir de...inanmıyorum taciz edilenleri mi kıskanıyordun? ayrıca Eskişehir o kadar da kozmopolit bir şehir değil kurtlar sofrası gibi. Taciz edilmiyor oluşunun ezikliği ne ya. İlgi görmüyorsan yeterince güzel bir kadın değilsin demek ki. İtici geliyorsun
Çok güzel anlatmışsın.Ferhanscim sende, icinde doldurmak icin can attigin ama bunu begenilip/arzulanmak olarak yanlis yorumlayarak yanlis isler yaptigin kocaman bir bosluk var.
Git bir terapiste gercek boslugunla yuzles, doldurmak icin alternatif methodlar bul. Bu sekilde kendine de bedenine de yazik edeceksin.
Eee ne yapacağız?inanmıyorum taciz edilenleri mi kıskanıyordun? ayrıca Eskişehir o kadar da kozmopolit bir şehir değil kurtlar sofrası gibi. Taciz edilmiyor oluşunun ezikliği ne ya. İlgi görmüyorsan yeterince güzel bir kadın değilsin demek ki. İtici geliyorsun