ne yapacaksın kabul edeceksin artık bu durumu hatta şükür edeceksin. Kendinle yüzleşeceksin. Sevgilin varmış zaten gerekirse tayin olmayacaksın. Ya da en kötü millete sen musallat ol elbet biri dönerEee ne yapacağız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapacaksın kabul edeceksin artık bu durumu hatta şükür edeceksin. Kendinle yüzleşeceksin. Sevgilin varmış zaten gerekirse tayin olmayacaksın. Ya da en kötü millete sen musallat ol elbet biri dönerEee ne yapacağız?
Ne desem bilemedim şok oldum okuyuncaKendisi aynen böyle biri. Bu aklıyla millete cinsellik topiğinde akıllar veriyor bir de...
Heves ettiği adamlar karşı cinse merhaba diyemeyecek özgüvensizlikte, en savunmasız anlarında, rızasız yaklaşacak ve rahatsız edecek tipler. Ayni potansiyeli eminim ki köpeklere eşeklere de gösteriyorlardir.
İnsan kendine bir bakar. Bu normal mi der. Değilse kalkıp tedavi olur. Ama yok, tanıdık tanıyalı aynı.
Daha nasıl düşünceleri var bir duysanız. Ben unuttum. Belki jatırlayan üyeler vardır, yazmışlardır.Ne desem bilemedim şok oldum okuyunca
Sen Van'da değil mıydın?Benim şanssızlığım bence eskişehir gibi bir yerde yaşamak oldu.eskiden internette, forumlarda kızlar kadınlar taciz edildiğini, haklarında dedikodu falan çıktığını anlatırdı.yıllarca bunların kıskançlığını yaşadım.doğuya geldim.meğer gerçekten dedikleri gibiymiş.eskişehirde çıplak da gezsen kimse sana dönüp bakmaz.dedikodu desen kelime anlamını bile bilmezler.yıllarca sanırım bunu ezikliği oturdu bende.hep bir kendini ispatlama çabası.
Di mi? Hepsi kaliteli harika adamlardı ve birbirlerini biliyorlardı.Daha yeni bir sürü kaliteli partnerim var o yüzden evlenmeyi düşünmüyorum diyordun ne oldu da yokluk psikolojisine girdin? Çoğu yoruma gerçeği değil hayallerini yazıyorsun Ferhans. Yalan söylüyorsun yani.
Evli kadınlara öfkende bu korkularından işte. Artık yorumlara yalan yanlış şeyleri yazmayı bırak.
Niye kız Eskişehir 'dekiler aseksüel mi?Ayrılacağımı düşünmüyorum ama olursa ayrılırsam diye düşünüyorum tabi ki.eskiden eskişehirde yaşıyordum.oralarda kimse kadınlarla pek ilgilenmez.kozmopolit ve eğitimli bir yer.yani birini bulmak o kadar zor ki.neyse ki doğu şehrine atandım.buralarda yine oralara göre daha fazla ilişki peşinde olan erkek çıkıyor.ben anlamıyorum istanbul, eskişehir, ankara gibi kimsenin kimseye gözucuyla bile bakmadığı yerlerde insanlar nasıl sevgili buluyor ? Eskişehire dönsem ölene kadar sevgili bulamam.kafamı bu düşüncelerden uzak tutmaya çalışıyorum ama içten içe gerçekleri de biliyorum.
Yokluk psikolojisi diyorsunuzda, kadınların erkegi özellikle aradıgı kanısına nasıl vardınızMerhaba hanımlar.uzun zamandır konu açmıyordum ama artık dayanamadım.biliyorum geçmiş konularıma atıflar yapılacak.yok sen şöyle değil miydin, böyle değil miydin ? Hangi ara değişti falan filan.ama yapacak birşey yok.1 senedir bir sevgilim var.gayet güzel gidiyor ama bu sevgilimden ayrılırsam ya da yarın öbür gün başka bir şehre falan gidersen nasıl sevgili bulacağım diye şimdiden dertleniyorum.eskaza bir sevgili buldum ama bu süre zarfında da kayda değer ne bir ilgi gösteren oldu ne de sevgili olmak isteyen.isteyenler de saçma sapan, bana uygun olmayan kişilerdi.bir kadın olarak yeterince ilgi görmediğimi düşünmek beni çok yaralıyor açıkçası.o derece ki gururumu bile ayaklar altına alıp bu başlığı açıyorum.yokluk psikolojisiyle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.kendimi salıyorum iyice, mütevazı olmaya çalışıyorum ama insan kendini sevmeden, kendine güvenmeden de yaşayamıyor.bir ara kısmetimin açıldığını sandım sonra yine eski tas eski hamam.neden herkes işinde gücünde neden kimse yüzüme bile bakmıyor.neden kimse tanışmak istemiyor.artık saçma sapan arkadaşlık uygulamalarıyla kendimi avutmaya çalışıyorum.yaş daha 30.bunun bir de 45'i 50'si var o zaman şans iyice düşecek.bu psikolojiyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum.sırf yalnız kalma korkusuyla ilişkimde taviz üstüne taviz vermek istemiyorum.çok zor durumdayım.
Eee arayan var.Yokluk psikolojisi diyorsunuzda, kadınların erkegi özellikle aradıgı kanısına nasıl vardınız
Ne kadar acı söylediniz.Bence 30 yaş bir kadın için güzelliğin en üst seviyede olduğu bir nokta, bu yaşta bile ilgi göremiyorsanız, sonrası daha zor. Siz en iyisi zar zor bulduğunuz sevgilinize yapışın iyice bırakmayın onu
Kendinize bir düzen kurun yasayın ne bu erkek düşkünlüğü, olacagı varsa olur zatenEee arayan var.
Samimi bir yorum olmuş.hak verdim.ne yapacaksın kabul edeceksin artık bu durumu hatta şükür edeceksin. Kendinle yüzleşeceksin. Sevgilin varmış zaten gerekirse tayin olmayacaksın. Ya da en kötü millete sen musallat ol elbet biri döner
Şahane tespitler.teşekkür ederim.öyle.evet.20 yasından beri bu durumu aşamıyorum.o kadar ilişki yaşamaya da düşkün olmadığımı farkediyorum artık ama 2,3 gün sonra beni kemiren o kıskançlık geri geliyor.özellikle.bizim basın sürekli çok partnerli kadınları önümüze seriyor bütün gün.Sizin diğer kadınlarla bir sıkıntınız var sanırım. Değer görmeyi erkek ilgisine, onların üzerinden tanımlıyorsunuz. Sevgili değil de derdiniz piyasa değerinizin düşmesi, beğenilmemek. Bu da sizi diğerlerine göre güçsüz hissettiriyor. Yoksa en güzel kadının da öyle gerçekten bağ kurabileceği kaç kişi olabilir ki peşinde. Hele 30'lu yaşlarda peşten koşmalar falan bitmişken, güzel olmakla olayın ilgisi olmadığını, bu saçma sapan hiyerarşik düzene neden uymanız gerektiğini sorgulayıp bu işleri bitirmek gerekmez mi? Daha derin bağlar kurabilseniz, kendinizle ilgili probleminizi çözseniz aslında boşuna hayatı kendinize dar etmezsiniz. yokluk olarak tanımlamanız bile garip.
Çevreniz nasıl, kadınlarla güçlü bağlarınız var mı? Erkek ilgisinin pratikte size bir faydası yok ama sanırım gençken çoğumuz gibi kendinizi bunun üzerinden önemsiz hissetmişsiniz, bazıları para, bazıları bilgi bazıları partner üzerinden kendini yaratıyor. Dünyanım bize bir borcu yok, kendi işimizle ilgileniyoruz hepimiz, kimse star gibi yaşamıyor, talep de etmiyor. Siz kendinizi değersiz gördüğünüz için başkaları çok farklı yaşıyor gibi geliyor size, muhtemelen partnerinizi de zamanla değersizleştiriyorsunuz. Terapi almalısınız belki de, ya da kişisel gelişim değil de feminizm okumaları, felsefe va. Medya manipüle ediyor, bunlarla manipüle olun. Hayat böyle bir şey değil.Şahane tespitler.teşekkür ederim.öyle.evet.20 yasından beri bu durumu aşamıyorum.o kadar ilişki yaşamaya da düşkün olmadığımı farkediyorum artık ama 2,3 gün sonra beni kemiren o kıskançlık geri geliyor.özellikle.bizim basın sürekli çok partnerli kadınları önümüze seriyor bütün gün.
En son hayatımda birbirinden haberi olan dört kişi var yazmıştın
Daha bugün bir şey dinledim bu konularla alakalı sizin ki kaygılı bağlanma biçimi. Bir arastirirsaniz size fikir sunar. Ayrıca bu duzeltilebilir bir şey.Merhaba hanımlar.uzun zamandır konu açmıyordum ama artık dayanamadım.biliyorum geçmiş konularıma atıflar yapılacak.yok sen şöyle değil miydin, böyle değil miydin ? Hangi ara değişti falan filan.ama yapacak birşey yok.1 senedir bir sevgilim var.gayet güzel gidiyor ama bu sevgilimden ayrılırsam ya da yarın öbür gün başka bir şehre falan gidersen nasıl sevgili bulacağım diye şimdiden dertleniyorum.eskaza bir sevgili buldum ama bu süre zarfında da kayda değer ne bir ilgi gösteren oldu ne de sevgili olmak isteyen.isteyenler de saçma sapan, bana uygun olmayan kişilerdi.bir kadın olarak yeterince ilgi görmediğimi düşünmek beni çok yaralıyor açıkçası.o derece ki gururumu bile ayaklar altına alıp bu başlığı açıyorum.yokluk psikolojisiyle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.kendimi salıyorum iyice, mütevazı olmaya çalışıyorum ama insan kendini sevmeden, kendine güvenmeden de yaşayamıyor.bir ara kısmetimin açıldığını sandım sonra yine eski tas eski hamam.neden herkes işinde gücünde neden kimse yüzüme bile bakmıyor.neden kimse tanışmak istemiyor.artık saçma sapan arkadaşlık uygulamalarıyla kendimi avutmaya çalışıyorum.yaş daha 30.bunun bir de 45'i 50'si var o zaman şans iyice düşecek.bu psikolojiyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum.sırf yalnız kalma korkusuyla ilişkimde taviz üstüne taviz vermek istemiyorum.çok zor durumdayım.
4 muymus? Ben ferhansi en son biraktigimda gunde 3 partneri vardi. Son gordugumde ayni anda 4-5 kisiyi cok sevebiliyordu. Simdi ise yokluk psikolojisi ile basi dertte.