Kaliteli adamlar da ilişki yaşamaya yanaşmıyor ki.işe gidip geliyorlar kafa önde, sosyalleşmeye gidiyorlar kafa önde.dışarıdaki dünyayla ilgileri yok.sanki toplumdan izole olmuşlar.diyorum ki tamam ben kısmetsiz bir kadın olabilirim ama başkasıyla ilgilenseler onu da fark ederdim heralde.ben anlayamıyorum gencecik, yakışıklı adamların hiç mi bir fingirdemeye, ilgi görmeye, ilişki yaşamaya ihtiyacı olmuyor.nerde çirkin, kalitesiz, adam varsa onlar ilişki peşinde.boyle olunca da sonuç hiç iyi yerlere gitmiyor.oysa ki seks çok önemli bir ihtiyaç bence.neden düzgün insanlar hiç arayışa girmiyor anlayamıyorum.
Kaliteli adamlar olarak tabir ettiğiniz, eğitimli, doğru düzgün işi gücü olan kültürlü adamların sayısı oldukça az evet ama toplumdan izole olmuş falan değiller. Sizin çevrenizde, takıldığınız mekanlarda, çevrenizde yoklar belli ki. Neden olabilir acaba? Bu profildeki insanlar da zaten her girdikleri mekanda aç gibi gördükleri bütün kadınlara salça olmazlar. İlgi görme isteği dediğiniz şey doğru düzgün bir sosyal hayatı, hobisi, ilgi alanı olmayan, kendine yetemeyen ezik karakterli insanlarda olur. Zira iyi kötü bir arkadaş çevresi, ilgi alanı, sosyal yaşamı olan bireyler zaten ilgi görür. Kendine yeten, kendiyle barışık barışık kişiler ilgi görmek için yırtınmaz. Yine dediğim gibi, sosyal hayatı olan insanlar bir şekilde aranmadan etmeden, kendini yerlere atmadan fingirdeyip, seks yapabiliyor. O yüzden orada burada, mekanlarda önlerine bakıyorlar çünkü iletişim kurmayı bilen, nasıl davranması gerektiğini bilen kişiler için flört, seks gibi şeyler kendiliğinden gelir. Aranmaya gerek yoktur.
O çirkin, kalitesiz dediğiniz adamlar da işte hayatsızlıktan, eziklikten yamyam gibi gördükleri her kadının üzerine atlamaya çalışırlar. Hayatsız ve ezik oldukları için oraya buraya saldırmadan, kendiliğinden bir kadınla etkileşim kurmaları zorken, seks yapmaları da neredeyse imkansız. Bu yüzden de "ne çıkarsa bahtıma" diye düşünüp nefes alan ve vajinası olan her kadına salça oluyorlar. Siz de buna tav oluyorsunuz? O yüzden küçük şehirlerde ilgi gördüğünüzü sanıyorsunuz, bu ilgi değil, açlık.
Başka yorumlarınızda da görüyorum sürekli "kaliteli erkek" diyip duruyorsunuz ama siz yamyam gibi erkeklerin üstüne atlarken kaliteli erkekler sizi napsın? Bu kadar kalitesiz insana denk geliyorsanız, siz kendinizi kaliteli mi sanıyorsunuz? (Bu kalite lafını da hiç sevmem de konu sahibi kullanmayı tercih ettiği için tekrarlayıp duruyorum) Bu yamyam gibi davranış biçimi dışarıdan çok net biçimde anlaşılıyor. Hem de zaten yine yorumlarınızdan anladığım kadarıyla erkek arayışınız da yine kalitesiz erkeklere yönelik.
Büyük şehirleri yani eğlence hayatının, sosyal yaşantının en yoğun olduğu şehirleri örnek verip bir de buralarda insanlar nasıl sevgili buluyor diyorsunuz. Yahu asıl büyükşehirde hele ki Eskişehir gibi genç nüfuslu bir yerde yaşayıp "yoklukta" kaldırsanız cidden fiziksel görünüşten ziyade büyük bir davranış probleminizin olması lazım. Hem şu sitede, hem sosyal medyada kadın erkek ilişkilerine dair o kadar saçma sapan yorum okudum, inanın şimdiye kadar okuduğum en saçma fikirlerden biri budur. Düşünün, neler neler var, ona rağmen.
Bir de bir başlıkta ne kadar çok seviştiğinizi söyleyip sonra başka bir başlıkta sevişemediğinizi söylüyorsunuz; bir başlıkta ahlak bekçiliği yapıp başka bir başlıkta dünya genişi bir insan olmama rağmen beni bile rahatsız edecek seviyede çarpık deneyimlerinizden, fikirlerinizden bahsediyorsunuz. Siteyi takip etmeye başladığımdan beri sürekli, bir sürü üye size tedavi olmanız gerektiğini söylüyor. Ben de aynı fikirdeyim, tecavüze uğramadı diye kıskançlık krizlerine girmek bambaşka bir seviyede sorun. Param yok diyorsanız da gerekirse yediğinizden içtiğinizden kısın, düzenli terapi alın, bu kafayla giderseniz erkek peşinde koşarken başınıza çok kötü şeyler gelebilir.