Yokluk psikolojisiyla nasıl başa çıkıyorsunuz ?

Baska bir kullanıcı nedir yahu benim o :halay:Foruma hoşgeldiniz, böyle bir hitabı forumda yeni olmanıza bağlıyorum, eski konuları bulup onu milletin yüzüne yüzüne vuran üye ben oluyorum genelde aklınızda bulunsun:KK48:
İsim vermek bilerek istemedim ancak, gizemliaslıydı. Onda gördüm sizde görmedim. Doğruluğu nedir bilemem. Ancak ferhans zaten ne kafa ne de psikolojik olarak düzgün bir mental sağlığa sahip değil. O yüzden kendisini ne olarak biçimlendirip ne olarak adlandırıyor merak ettim

Öncelikle ne kadar doğru bilmiyorum. Başka bir kullanıcının sizi alıntılayarak sırf hamile kalabiliyor musunuz öğrenmek için hamile kaldığınızı ve aldırdığınızı yazmıştı. Ki burda çokta aktif bir kullanıcıydı. Doğru mudur bilmem. Ama eğer ki doğruysa senin kalbin zaten saf kötülükle dolmuş. Bazen bi konu açıyorsun, herkesi kıskandığını söylüyosun. Evlileri kıskandığını anlatıyorsun, evlilere boşan boşan tavsiyeleri veriyorsun. Cinsellik topiğinde akıl almaz tavsiyelerin var. Aynı anda götürülen haddi hesabı olmayan adamlar var. Tabi bide linç tayfası tek başınıza üstlendiğinize dair bir iddianız var. Öncelikle hastasınız. Farkında değilseniz varın. Kıskançsınız, karıyı kocadan boşatan kayınvalideden farkınız yok. Aynı anda bir sürü adamla görüşmek etmek onun adı bambaşka sizde farkındasınız burada alenen söylememe gerek yok. O gebelik konusunda net bir bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım. Ancak doğrusunu öğrenmeyi çok isterim.
Erkeksiz yapamıyorsunuz ? Cinsel bağlılık mı yetersizlik mi özgüvensizlik mi? Eskişehir bahsettiğiniz gibi biryer değil bizzat kendim oralıyım. Gayette elini kolunu sallayan bulur ama siz aynı anda bi kaç taneyi götürüp birbirinin ruhu duymayacak saf salaklıkta erkek aradığınız için bulamazsınız çünkü onların gayet gözü açık. Tacize özenmişsiniz? Bir bayan olarak Allah yaşatmasın diyorum travması büyüktür geri dönüşü yok. Şimdi siz bize anlatın tam olarak siz nesiniz?
Hamile kalabiliyorum diye deneyen birisi mi?
Cinsellikte master yapıp aşırı aktif bir hayatı olan umursamaz duygusuz kadın mı?
Ona buna sallayıp linçleyip gece hayatı sorgulayan mısınız ?
Yoksa hiç kimsenin iyi olmasını isteyemeyecek kıskanacak kadar kararmış kalpli birisi mi? Söylediklerim ağır yada hakaret içerikli gelmesin. Sessiz sedasız izliyorum, hemen hemen her yerde de gerekli gereksiz yerli yersiz yorumlarınızı görüyorum. Sormak bu konuya kısmetmiş. 30 yaşında büyüyememiş olgunlaşamamış olan siz tam olarak nesiniz ? Ve vicdanınız rahat mı.
işin kötü yani taciz ve tecavüz güzellemesi.. bir daha tekrarlarsa emniyete başvuracağım. sapık zihniyetliler aramızda gezmemeli..

Merhaba hanımlar.uzun zamandır konu açmıyordum ama artık dayanamadım.biliyorum geçmiş konularıma atıflar yapılacak.yok sen şöyle değil miydin, böyle değil miydin ? Hangi ara değişti falan filan.ama yapacak birşey yok.1 senedir bir sevgilim var.gayet güzel gidiyor ama bu sevgilimden ayrılırsam ya da yarın öbür gün başka bir şehre falan gidersen nasıl sevgili bulacağım diye şimdiden dertleniyorum.eskaza bir sevgili buldum ama bu süre zarfında da kayda değer ne bir ilgi gösteren oldu ne de sevgili olmak isteyen.isteyenler de saçma sapan, bana uygun olmayan kişilerdi.bir kadın olarak yeterince ilgi görmediğimi düşünmek beni çok yaralıyor açıkçası.o derece ki gururumu bile ayaklar altına alıp bu başlığı açıyorum.yokluk psikolojisiyle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.kendimi salıyorum iyice, mütevazı olmaya çalışıyorum ama insan kendini sevmeden, kendine güvenmeden de yaşayamıyor.bir ara kısmetimin açıldığını sandım sonra yine eski tas eski hamam.neden herkes işinde gücünde neden kimse yüzüme bile bakmıyor.neden kimse tanışmak istemiyor.artık saçma sapan arkadaşlık uygulamalarıyla kendimi avutmaya çalışıyorum.yaş daha 30.bunun bir de 45'i 50'si var o zaman şans iyice düşecek.bu psikolojiyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum.sırf yalnız kalma korkusuyla ilişkimde taviz üstüne taviz vermek istemiyorum.çok zor durumdayım.
İlgi delisi olursan böyle olur. Sağ elini sol elinle mi avutsan artık

Kaliteli adamlar olarak tabir ettiğiniz, eğitimli, doğru düzgün işi gücü olan kültürlü adamların sayısı oldukça az evet ama toplumdan izole olmuş falan değiller. Sizin çevrenizde, takıldığınız mekanlarda, çevrenizde yoklar belli ki. Neden olabilir acaba? Bu profildeki insanlar da zaten her girdikleri mekanda aç gibi gördükleri bütün kadınlara salça olmazlar. İlgi görme isteği dediğiniz şey doğru düzgün bir sosyal hayatı, hobisi, ilgi alanı olmayan, kendine yetemeyen ezik karakterli insanlarda olur. Zira iyi kötü bir arkadaş çevresi, ilgi alanı, sosyal yaşamı olan bireyler zaten ilgi görür. Kendine yeten, kendiyle barışık barışık kişiler ilgi görmek için yırtınmaz. Yine dediğim gibi, sosyal hayatı olan insanlar bir şekilde aranmadan etmeden, kendini yerlere atmadan fingirdeyip, seks yapabiliyor. O yüzden orada burada, mekanlarda önlerine bakıyorlar çünkü iletişim kurmayı bilen, nasıl davranması gerektiğini bilen kişiler için flört, seks gibi şeyler kendiliğinden gelir. Aranmaya gerek yoktur.

O çirkin, kalitesiz dediğiniz adamlar da işte hayatsızlıktan, eziklikten yamyam gibi gördükleri her kadının üzerine atlamaya çalışırlar. Hayatsız ve ezik oldukları için oraya buraya saldırmadan, kendiliğinden bir kadınla etkileşim kurmaları zorken, seks yapmaları da neredeyse imkansız. Bu yüzden de "ne çıkarsa bahtıma" diye düşünüp nefes alan ve vajinası olan her kadına salça oluyorlar. Siz de buna tav oluyorsunuz? O yüzden küçük şehirlerde ilgi gördüğünüzü sanıyorsunuz, bu ilgi değil, açlık.

Başka yorumlarınızda da görüyorum sürekli "kaliteli erkek" diyip duruyorsunuz ama siz yamyam gibi erkeklerin üstüne atlarken kaliteli erkekler sizi napsın? Bu kadar kalitesiz insana denk geliyorsanız, siz kendinizi kaliteli mi sanıyorsunuz? (Bu kalite lafını da hiç sevmem de konu sahibi kullanmayı tercih ettiği için tekrarlayıp duruyorum) Bu yamyam gibi davranış biçimi dışarıdan çok net biçimde anlaşılıyor. Hem de zaten yine yorumlarınızdan anladığım kadarıyla erkek arayışınız da yine kalitesiz erkeklere yönelik.

Büyük şehirleri yani eğlence hayatının, sosyal yaşantının en yoğun olduğu şehirleri örnek verip bir de buralarda insanlar nasıl sevgili buluyor diyorsunuz. Yahu asıl büyükşehirde hele ki Eskişehir gibi genç nüfuslu bir yerde yaşayıp "yoklukta" kaldırsanız cidden fiziksel görünüşten ziyade büyük bir davranış probleminizin olması lazım. Hem şu sitede, hem sosyal medyada kadın erkek ilişkilerine dair o kadar saçma sapan yorum okudum, inanın şimdiye kadar okuduğum en saçma fikirlerden biri budur. Düşünün, neler neler var, ona rağmen.

Bir de bir başlıkta ne kadar çok seviştiğinizi söyleyip sonra başka bir başlıkta sevişemediğinizi söylüyorsunuz; bir başlıkta ahlak bekçiliği yapıp başka bir başlıkta dünya genişi bir insan olmama rağmen beni bile rahatsız edecek seviyede çarpık deneyimlerinizden, fikirlerinizden bahsediyorsunuz. Siteyi takip etmeye başladığımdan beri sürekli, bir sürü üye size tedavi olmanız gerektiğini söylüyor. Ben de aynı fikirdeyim, tecavüze uğramadı diye kıskançlık krizlerine girmek bambaşka bir seviyede sorun. Param yok diyorsanız da gerekirse yediğinizden içtiğinizden kısın, düzenli terapi alın, bu kafayla giderseniz erkek peşinde koşarken başınıza çok kötü şeyler gelebilir.
Neyse ben beceremiyorum o zaman ne diyeyim.bit yerden sonra insanın kendini kabul etmesi gerekiyor.

Öncelikle ne kadar doğru bilmiyorum. Başka bir kullanıcının sizi alıntılayarak sırf hamile kalabiliyor musunuz öğrenmek için hamile kaldığınızı ve aldırdığınızı yazmıştı. Ki burda çokta aktif bir kullanıcıydı. Doğru mudur bilmem. Ama eğer ki doğruysa senin kalbin zaten saf kötülükle dolmuş. Bazen bi konu açıyorsun, herkesi kıskandığını söylüyosun. Evlileri kıskandığını anlatıyorsun, evlilere boşan boşan tavsiyeleri veriyorsun. Cinsellik topiğinde akıl almaz tavsiyelerin var. Aynı anda götürülen haddi hesabı olmayan adamlar var. Tabi bide linç tayfası tek başınıza üstlendiğinize dair bir iddianız var. Öncelikle hastasınız. Farkında değilseniz varın. Kıskançsınız, karıyı kocadan boşatan kayınvalideden farkınız yok. Aynı anda bir sürü adamla görüşmek etmek onun adı bambaşka sizde farkındasınız burada alenen söylememe gerek yok. O gebelik konusunda net bir bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım. Ancak doğrusunu öğrenmeyi çok isterim.
Erkeksiz yapamıyorsunuz ? Cinsel bağlılık mı yetersizlik mi özgüvensizlik mi? Eskişehir bahsettiğiniz gibi biryer değil bizzat kendim oralıyım. Gayette elini kolunu sallayan bulur ama siz aynı anda bi kaç taneyi götürüp birbirinin ruhu duymayacak saf salaklıkta erkek aradığınız için bulamazsınız çünkü onların gayet gözü açık. Tacize özenmişsiniz? Bir bayan olarak Allah yaşatmasın diyorum travması büyüktür geri dönüşü yok. Şimdi siz bize anlatın tam olarak siz nesiniz?
Hamile kalabiliyorum diye deneyen birisi mi?
Cinsellikte master yapıp aşırı aktif bir hayatı olan umursamaz duygusuz kadın mı?
Ona buna sallayıp linçleyip gece hayatı sorgulayan mısınız ?
Yoksa hiç kimsenin iyi olmasını isteyemeyecek kıskanacak kadar kararmış kalpli birisi mi? Söylediklerim ağır yada hakaret içerikli gelmesin. Sessiz sedasız izliyorum, hemen hemen her yerde de gerekli gereksiz yerli yersiz yorumlarınızı görüyorum. Sormak bu konuya kısmetmiş. 30 yaşında büyüyememiş olgunlaşamamış olan siz tam olarak nesiniz ? Ve vicdanınız rahat mı.
Tam da anlattığınız gibiyim maalesef.2,3 gün gerçekler tokat gibi yuzüme çarpınca kendime geliyorum.sonra yine eski kompleksli, kıskanç, isyankâr halime geri dönüyorum.bazen diyorum amann ölümlü dünya.idare edecek kadar da birşey yaşayabiliyorum.ama ertesi gün yine eski tas eski hamam.mutlu olmayı beceremiyorum.eskiden bir süre ilgi gördüğümü düşünüp seviniyordum ama nedense bugün doğuda olduğum için ve bu kişiler yeterince kaliteli olmadığı için kendimi kandırdığımı fark ettim.vee evet batıya gitsem kimsenin yanaşmayacağını biliyorum.hayatım koca bir yalandan ve acizlikten ibaret.

Merhaba hanımlar.uzun zamandır konu açmıyordum ama artık dayanamadım.biliyorum geçmiş konularıma atıflar yapılacak.yok sen şöyle değil miydin, böyle değil miydin ? Hangi ara değişti falan filan.ama yapacak birşey yok.1 senedir bir sevgilim var.gayet güzel gidiyor ama bu sevgilimden ayrılırsam ya da yarın öbür gün başka bir şehre falan gidersen nasıl sevgili bulacağım diye şimdiden dertleniyorum.eskaza bir sevgili buldum ama bu süre zarfında da kayda değer ne bir ilgi gösteren oldu ne de sevgili olmak isteyen.isteyenler de saçma sapan, bana uygun olmayan kişilerdi.bir kadın olarak yeterince ilgi görmediğimi düşünmek beni çok yaralıyor açıkçası.o derece ki gururumu bile ayaklar altına alıp bu başlığı açıyorum.yokluk psikolojisiyle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.kendimi salıyorum iyice, mütevazı olmaya çalışıyorum ama insan kendini sevmeden, kendine güvenmeden de yaşayamıyor.bir ara kısmetimin açıldığını sandım sonra yine eski tas eski hamam.neden herkes işinde gücünde neden kimse yüzüme bile bakmıyor.neden kimse tanışmak istemiyor.artık saçma sapan arkadaşlık uygulamalarıyla kendimi avutmaya çalışıyorum.yaş daha 30.bunun bir de 45'i 50'si var o zaman şans iyice düşecek.bu psikolojiyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum.sırf yalnız kalma korkusuyla ilişkimde taviz üstüne taviz vermek istemiyorum.çok zor durumdayım.
Maddi anlamda yokluk psikolojisi sanmıştım başlığa bakınca 😏

Bi Rainyy bir de sen koca bulamadınız gitti. Esra Erol'a katılın bari çay için bari yoksa kocasız ölüp gideceksiniz bi gün :D

Tam da anlattığınız gibiyim maalesef.2,3 gün gerçekler tokat gibi yuzüme çarpınca kendime geliyorum.sonra yine eski kompleksli, kıskanç, isyankâr halime geri dönüyorum.bazen diyorum amann ölümlü dünya.idare edecek kadar da birşey yaşayabiliyorum.ama ertesi gün yine eski tas eski hamam.mutlu olmayı beceremiyorum.eskiden bir süre ilgi gördüğümü düşünüp seviniyordum ama nedense bugün doğuda olduğum için ve bu kişiler yeterince kaliteli olmadığı için kendimi kandırdığımı fark ettim.vee evet batıya gitsem kimsenin yanaşmayacağını biliyorum.hayatım koca bir yalandan ve acizlikten ibaret.
Ferhans sen Kocaeli'de çalışmıyor muydun?Ben mi yanlış hatırlıyorum.Batida da sex için yırtınan hanzolar dolu,böyle kıyaslamalari hic sevmiyorum.

ferhans kendi içini kendin karartıyorsun biraz da, okuyunca şu yazdığını cidden mezara girdim yahhhuuuuu. Enseyi de bu kadar karartma bence

Nasıl tanışacağım ki ?
Valla ben her yerde tanışıyorum. Tiyatrolar, konserler, piknikler, vapurlar, blablacar ile yolculuk, şehiriçi geziler, etkinlikler, arkadaş buluşmaları... Her yerde zibilyon tane genç ,işinde gücünde eli yüzü düzgün otuzluk adam var. Ev iş ev iş yasarsaniz tabii kimseyle tanisamazsiniz. İstanbul etkinlikler şehri. En basitinden outdoor bir spor yapıyorum, insanın kendisini çekme ihtimali pek olmayan bir sey. Orada bile her hafta 'beni çeker misin?' Diye birbirimizi çekip Whatsapptan paylaşıyoruz,sohbet ediyoruz. Etkileşim olursa çikista beraber yürü,ya da sonraki etkinlikle ilgili bir bahane bul yaz :p
Biriyle tanışmak hiç zor değil bence büyük sehirde

Peki o hamilelik konusundaki durum doğru mudur?

Back
X