- 15 Haziran 2015
- 13
- 3
- 41
- Konu Sahibi haticemami94
Lütfen dünden beri yazıyorum ama kimse cvp vermiyooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama ile ilgili bi kaç merak ettiklerim vardı da,çok stresiliyim..
ikisi de olabilir. iki aşılamamda da erken adet oldum. rahat olslm;bu siyede yeniiyim çokda bilmiyorum nasıl kullanacağımı.aşılama hakkında merak ettiklerim vardı gezinirken buldum..bugün aşılamamın 13.günü gonal_f kullandım iki yumurtam oldu;ilk aşılamam ve beş yıllık evliyim;bu sabah kahverengi bi akıntım oldu ve adet belirtilerim var;çok korkuyoyorum ya tutmadıysa diye;aşılamanın 13.günü adet olunurmu bimiyorum;yoksa yerleşme kanamasımı acaba
slm;bu siyede yeniiyim çokda bilmiyorum nasıl kullanacağımı.aşılama hakkında merak ettiklerim vardı gezinirken buldum..bugün aşılamamın 13.günü gonal_f kullandım iki yumurtam oldu;ilk aşılamam ve beş yıllık evliyim;bu sabah kahverengi bi akıntım oldu ve adet belirtilerim var;çok korkuyoyorum ya tutmadıysa diye;aşılamanın 13.günü adet olunurmu bimiyorum;yoksa yerleşme kanamasımı acaba
sağol canım iyi dileklerin için;aşılamayı bende çok istemedim doktorum ve eşimin istemesiyle oldu;benim yaş 32 ondan tedirginim;anne olamamaktan çok korkuyorum;inşallah rabbim en kısa zamanda sana bana ve bu duygudan mahrum herkese sıcaklığını;kokusunu;özlemini çektiği bebişler nasip eder;