Yokmu cvp verecek kimse:(

Sanirim sorununuz asilama ile ilgili. Valla anlasam yardim edecem ama malesef :KK43:

slm;bu siyede yeniiyim çokda bilmiyorum nasıl kullanacağımı.aşılama hakkında merak ettiklerim vardı gezinirken buldum..bugün aşılamamın 13.günü gonal_f kullandım iki yumurtam oldu;ilk aşılamam ve beş yıllık evliyim;bu sabah kahverengi bi akıntım oldu ve adet belirtilerim var;çok korkuyoyorum ya tutmadıysa diye;aşılamanın 13.günü adet olunurmu bimiyorum;yoksa yerleşme kanamasımı acaba

slm;bu siyede yeniiyim çokda bilmiyorum nasıl kullanacağımı.aşılama hakkında merak ettiklerim vardı gezinirken buldum..bugün aşılamamın 13.günü gonal_f kullandım iki yumurtam oldu;ilk aşılamam ve beş yıllık evliyim;bu sabah kahverengi bi akıntım oldu ve adet belirtilerim var;çok korkuyoyorum ya tutmadıysa diye;aşılamanın 13.günü adet olunurmu bimiyorum;yoksa yerleşme kanamasımı acaba
ikisi de olabilir. iki aşılamamda da erken adet oldum. rahat ol

yerleşme kanaması olabilir ama adet de olunabiliyor canım, ben ilk aşılamamda 1 hafta erken adet olmuştum, aşılama şansı düşük bi tedavi şekli, ben hiç istememiştim direkt tüp bebeğe gönderin dedim yaşın küçük diye doktorum göndermedi ısrarla aşılama yaptı 2 defa ama tutmadı, şuan tüp bebek tedavisindeyim. umarım seninki tutmuştur, çok sıkıntı yapma yani ilk aşılaması tutan çok insan var, tutmazsada üzülme

sağol canım iyi dileklerin için;aşılamayı bende çok istemedim doktorum ve eşimin istemesiyle oldu;benim yaş 32 ondan tedirginim;anne olamamaktan çok korkuyorum;inşallah rabbim en kısa zamanda sana bana ve bu duygudan mahrum herkese sıcaklığını;kokusunu;özlemini çektiği bebişler nasip eder;

sağol canım iyi dileklerin için;aşılamayı bende çok istemedim doktorum ve eşimin istemesiyle oldu;benim yaş 32 ondan tedirginim;anne olamamaktan çok korkuyorum;inşallah rabbim en kısa zamanda sana bana ve bu duygudan mahrum herkese sıcaklığını;kokusunu;özlemini çektiği bebişler nasip eder;

aminn, neden tüp bebek düşünmüyosun, ben 29 yaşındayım bekleyemedim tüpe başladım bi an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum

Doktor bu ay önce aşılama yapalım dedi,olmazsa tüp bebek tedavisine başlarız eşim kabul edince bizde yaptık ve adet oldum maalesef çok Üzgünüm:110:

X