yoksa aldatılıyor muyum !

Sor bakalım canım bence, böyle kuruntu yapmaya gerek yok. Mantıklı bir açıklaması vardır belki de.
Hem çantasını kontrol etmiş gitmeden önce, o mumların başka bir anlamı olsaydı çantasını orada bırakmazdı ki değil mi?

bence sevgiline sor en doğru cvbı o vericektir.. gereksiz yere içini tüketme şöylemi böylemi diye kurup..

birincisi bu çanta,cüzdan vs karıştırma olayı hiç hoş değil.. güven duymuyorsan bunu düşünmelisin bence, neden güvensizlik duyduğunu.. çantada 2-3 tane telefon numarası buldun diye hemen aldatma telaşına düşmeni anlayamadım canım...

erkeklere koşulsuz güvenmeli öyle mi :uhm:
bilemiyorum..

sor tabii kii,sormalısın..

geldım arkadaslar geldımhıc ılgılenmez olurmuyum bıas gec oldu ama oncelıkle ılgınız ıcın saolunsızıde merakta bırakmayım hemen anlatayım,oturup konustum,o suprız banaymıs megerse :) sadece zamanı tam olarak belırleyemedıgı için cantasına koymus gezdırıomus.e tabı benım karıstıracagımı dusunmemıs! o tel numaralarına gelınce: o numaralar kardesıne aıtmıs cantasını ortak kullandıkları için kardesın numaraları cantasının içinde kalmıs,gozumun onunde numaraları yırtıp attı,hatta kendı yazısıyla karsılastırdı,evet yazı onun yazısı degıldı.nasıl konusacagımı bılmıyordum,bellı etmemeye calıstım ama o benım gozlerımden hemen anladı ne oldu dedı bı kac defa gecıstırdım ama baktım olmuyo,konuyu actım;dırek cantanı karıstırdım dıee, içinden sunlar sunlar cıktı dedım numaraları soylemedım bastan, cunku el koymustum:)

sevindim senin için arkadaşımolumunekankayizsmile

ben genelde bu kadr ıyımser degılımdır ma abu kez hıslerım o cantada bulunanların esınızle alakası olmadıgını soyluyor bana (cok yakın arkadasımın eskı sevgılısının resmı hala bende bı yerlerdedır evde yenı sevgılısı gormesın dıye vermıstı bana sımdı benım esımde bulsa senın gıbı dusunur kesın ama ısın aslı baska ıste)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…