Yoksa bu bir tuzakmı?

Esmermeleq

Ederi kadar değer şart..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
756
337
53
Öncelikle kusura bakmayın.bende yazdığımı okuyunca bişe anlamadım.
Geçen yazdan beri kafamı kurcalıyor.
Kişi ablam söylemek benim için zor oldugu için kuzen yazdım.
Geçen yaz bizdeydi ve telefonunu bana verdi resimler programlar çok dolu birazını silmem için.kendi fazla telefondan anlamıyor çünkü.başımı nöbetçi gibi bekledi.2 3 kere x kişisi aradı meşgule at dedi.sonra mesaj attı telefonu aç dedim sana yazıyordu tl i elimden çekti aldı annem el adamı nden seni arıo ddi o da akraba dedi geçiştrdi.
Sonra ben sosyal paylaşm sitesinden arkadşlarndan buldum .
Birgün pikniğe gttik o adam da tam karşıda oturuyodu.
Ayrıca bgun annem ablamla çarşıya gittiklerini ve kendi tuvalete gttiğini ablamın parkta oturdgunu ve döndüğündede bi adamında yanında olduğnu ve ablamın amca kalkarmsın dediğini ve tedirgn oldgunu anlattı brsürü boş yer var neden adamla oturmuş bide yaşıtı amca diyor diye sinir olmuş annem.
Dünde ablam bendeydi çıktı 2 dk sonra ben esmermeleq den çıktım canım ya sen nasılsın ne yapıon aşkımmm die msj attı bna atmış yanlışlkla sordum şakaydı anneye deme dedi.
Ablam normalde erkek gbidir arkadaşyla sadece yavrum lu konuşur.
Ayrıca epilepsi hastası şuan geçti ama bu duyulursa nüksedeblir.

Tuzağa gelince.bu adamı enştem ayarlamş olabilirmi boşanmada ablama mal nafaka vs vermemek için bir plan olabilir mi? Ben ne yapmalıym nasıl uyarabiliriim?

Son düzenleme:
Kuzenm deil ablam
Kuzenim yazmışsınız konuda, şimdi de kuzenim değil ablam diyorsunuz. Kimse kim.
Dün de söyledik, yapabileceğiniz tek şey uyarmak. Ablanız dahi olsa başkasının evliliğine bu kadar müdahil olmayın

Burada da bazılarında sanki herkes onun konularını biliyormuş gibi bir anlayış var. Kimse eski konularınızı okumak zorunda değil bir de düzgün bir Türkçeyle yazın şunları. Giriş - gelişme - sonuç şeklinde hani ilkokulda kompozisyon yazardık ya.

Şimdi ben sana nasıl inanayım
Dün konuna yorum yazdım
Öyle inandırdın ki kuzenim diye
Karışma falan dedik
Öyleydi böyleydi diye bugün düzelttin
İnsanlar burda yardım etmeye çalışıyor
Ertesi gün gelip Yok ablamdı diyorsun

Back
X