Yoksa bu bir tuzakmı?

Tuzak oldugunu sanmiyorum.Ablan sana, "teli meşgule at" dedigine göre bu kisiyle öncesinde bir samimiyeti varmis. Sen bu konulari fazla kafana takma.Neyin dogru oldugunu ve olaylari kendisi bilir.Dinleyici ol ve ablan dahi olsa bu tarz konularda taraf tutma. Ilerde barisirlarsa sen kötü olursun.

Doğru.hiçbirşey yapmayaym o zmn.sizin ablanız böyle birsey yapsa napardınız diyeym o zaman

Tuzak falan yok ki ortada. Hadi olsa bile enişten ayarladı diyelim misal adamı. Senin ablanın aklı fikri yok mu? Sen evlisin diyelim ben sana çok yakışıklı bir adam ayarlasam sen hemen gider misin, kabul eder misin? Ablanın kendi iradesi var, bile isteye de aldatıyor gayet. Kimse kimseyi birini aldatmaya zorlayamaz. Senin yapabileceğin bir şey yok.

Bu kişi ablan değil de sen olabilir misin?
Malum kuzenindi en son şimdi ablan oldu:süslü:

Tuzak falan yok ki ortada. Hadi olsa bile enişten ayarladı diyelim misal adamı. Senin ablanın aklı fikri yok mu? Sen evlisin diyelim ben sana çok yakışıklı bir adam ayarlasam sen hemen gider misin, kabul eder misin? Ablanın kendi iradesi var, bile isteye de aldatıyor gayet. Kimse kimseyi birini aldatmaya zorlayamaz. Senin yapabileceğin bir şey yok.
Biliyorum ablamda hata.ne olursa olsun ayrılıp ne hali varsa görmeli sonuçlarıda hakediyo.ama hasta diye kıyamıyorm işte

Kuzenim yazmışsınız konuda, şimdi de kuzenim değil ablam diyorsunuz. Kimse kim.
Dün de söyledik, yapabileceğiniz tek şey uyarmak. Ablanız dahi olsa başkasının evliliğine bu kadar müdahil olmayın

Koca vasfında olan kuzeni değil miydi ? Hatta karısı için yapmazdı böyle şeyler şimdi herkes duyarsa ne der diye evham yapmadı mı ?Beynim yandı.. :)

Devrelerimi yaktınız.
Dün böyle bir kuzen okudum kardeşi de yazdı sandım.
Sorun, uyarın böyle bağlantı çözmekten iyidir.

Öncelikle kusura bakmayın.bende yazdığımı okuyunca bişe anlamadım.
Geçen yazdan beri kafamı kurcalıyor.
Kişi ablam söylemek benim için zor oldugu için kuzen yazdım.
Geçen yaz bizdeydi ve telefonunu bana verdi resimler programlar çok dolu birazını silmem için.kendi fazla telefondan anlamıyor çünkü.başımı nöbetçi gibi bekledi.2 3 kere x kişisi aradı meşgule at dedi.sonra mesaj attı telefonu aç dedim sana yazıyordu tl i elimden çekti aldı annem el adamı nden seni arıo ddi o da akraba dedi geçiştrdi.
Sonra ben sosyal paylaşm sitesinden arkadşlarndan buldum .
Birgün pikniğe gttik o adam da tam karşıda oturuyodu.
Ayrıca bgun annem ablamla çarşıya gittiklerini ve kendi tuvalete gttiğini ablamın parkta oturdgunu ve döndüğündede bi adamında yanında olduğnu ve ablamın amca kalkarmsın dediğini ve tedirgn oldgunu anlattı brsürü boş yer var neden adamla oturmuş bide yaşıtı amca diyor diye sinir olmuş annem.
Dünde ablam bendeydi çıktı 2 dk sonra ben esmermeleq den çıktım canım ya sen nasılsın ne yapıon aşkımmm die msj attı bna atmış yanlışlkla sordum şakaydı anneye deme dedi.
Ablam normalde erkek gbidir arkadaşyla sadece yavrum lu konuşur.
Ayrıca epilepsi hastası şuan geçti ama bu duyulursa nüksedeblir.

Tuzağa gelince.bu adamı enştem ayarlamş olabilirmi boşanmada ablama mal nafaka vs vermemek için bir plan olabilir mi? Ben ne yapmalıym nasıl uyarabiliriim?
Eniştenizle boşanma sürecindeler mi ki böyle bir tuzak hazırlasın. Bir de beraber bir pikniğe gidilmiş ve resim eklenmişse aileden biri yada arkadaş ortamından biridir. Parkta gördüğünüz kişi ile piknik fotoğrafında ki kişinin aynı şahıs olduğuna emin misiniz? Ablanızla açık açık konuşun eşiyle mutsuzsa sorunları varsa başka bir arayış içine girmiş olabilir (tabiyki bu doğru bir davranış değil). Konuşmaktan başka elinizden neyazıkki birşey gelmez. Hayat onun tercihinin sonuçlarına katlanacak ne yazık ki.

Eniştenizle boşanma sürecindeler mi ki böyle bir tuzak hazırlasın. Bir de beraber bir pikniğe gidilmiş ve resim eklenmişse aileden biri yada arkadaş ortamından biridir. Parkta gördüğünüz kişi ile piknik fotoğrafında ki kişinin aynı şahıs olduğuna emin misiniz? Ablanızla açık açık konuşun eşiyle mutsuzsa sorunları varsa başka bir arayış içine girmiş olabilir (tabiyki bu doğru bir davranış değil). Konuşmaktan başka elinizden neyazıkki birşey gelmez. Hayat onun tercihinin sonuçlarına katlanacak ne yazık ki.
Biz ablamlarla ggtik parka pikniğe adam ordaydı.boşanma süreci yok ama hep dilindedir eniştemin sen görürsn boşancam der

Back
X