yoksa erkek arkadaşım ana kuzusu mu??

çok güzel dediniz.hiçbir zararımın dokunmadığı ailesi bana böyle yapıyorsa bence de bu fesatlıktır.ya kendisinin de başına gelseydi? yazık değil mi bize,bana?onca emek...neler çektim neler yaşadım ilişkimizi bu boyuta getirebilmek için bi ben bilirim bir de Allah.Allah biliyor ya kalbim temiz.Ben de Allaha havale ettim.zaten yapacak başka bişey kalmadı kendi adıma..

İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Üzme kendini,onlar üzülsün kaybolan merhametlerine.

sağol canım benim..üzülmemeye çalışıyorum.neler çektim bi bilsen..ve bunca şeye rağmen direniyorum hala. Allaha havale ettim ben annesini.Rabbim herşeyi görüyor.inşallah bigün kalbi temizlenir..

Benim ilk evliligimdede ailesi istiyordu, istemiyordu degil, sonra ayyyy dedim ne cirkef bir ailenin icerisine dusmusum dedim.. gerci flort ettigim donemlerde, aramiza sogukluk girmesinin sebebide ailesiydi.. ama istiyorlardi derken eski esim anakuzusu kafadan kontak, aileside psikopat cikti.. bosanmaya karar verdim iyikide bosanmisim cocugum olmdan.. neyse amannnnn siz cok sanslisiniz size bastan gostermisler gercek yuzlerini..

Sizi kabullenmeyenı sız hıc kabul etmeyın.. Mecbur degılsınız bu ınsanlara..

haklısınız,keşke oğluyla aramda bi sorun olsa o zaman coktan gitmiştim.ama hiçbir sorunumuz da yok..sadece biraz daha zaman vermek durumundayım şu an,bazı duygular kanıtlanana kadar.

Back
X