Yoksa haksız benmiyim

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.551
421
73
26
Hanımlar hayırlı geceler. Yaklaşık 3yil önce düğünüm oldu. Bir kız kardeşim olmadığı için dayımın kızını kardeş yerine sayıp herseyime çağırdım kuaför fotoğraf çekimi vs vs. Birtek Nisanimda götürmedin çünkü aramız açıktı Hatta Nişanim da yengem arayıp neden kuzenini de kuaföre götürmedin diye bananbir sürü laf söylemişti. Kuzenim iyidir ama çok kırıcı şekilde konuşur. Bu zamana kadar hep ben yanımda olmasını istedim. Herseferinse ben arayıp gel kinamda kuaföre götüreyim yok gelin almasindansen kapı bağı yap vs demiştim. Ama gelelim ki ben nisanlanacagini dahi annemden öğrendim. Çok kırıldım ben eşimle tanışmaya onu ve dayimlari çağırırken ben ise sadece annemden öğrendim. Arayıp hayırlı olsun bir eksik vs olursa herturlu yardıma geliirm dediğimde ben hepsini hallettim deyip kestirip attı beni. Bende nisaninda küçük bebeğim olduğu için geri planda kaldım. Yengem de beni arayıp ben onları kullanmışım sıramı atlatıp rahatladıgimmicin hiç yardım etmemişim kuzenim enayiymis herkes yardım edermiş daha neler neler söyledi. Ben onu kardeşim yerine koyup herseyime ben arayıp cagirmisken benim hicbiseyden haberim bile olmadı bumu hakettigim benimle mesafe koydular kinusmuyorlar

ben olsam sert bi dille dumanlamı haber alacaktım bu durumları derim. Haber vermezlerse nasıl senden birşey bekleyebilirlerki çok saçma.

Anlattıklarınıza göre: mesafe koymaları ve sizinle konuşmamaları, sizin açınızdan daha iyi olmuş. Bebeğinize, kendinize ve kendi hayatınıza bakın; canınızı sıkmayın.

Yengeniz tam bir mal

Anlattıklarınıza göre: mesafe koymaları ve sizinle konuşmamaları, sizin açınızdan daha iyi olmuş. Bebeğinize, kendinize ve kendi hayatınıza bakın; canınızı sıkmayın.
Çok üzüldüm ben onu kardes gibi görürken meğer onların gizunde kıymet değerim yokmus

Yengeniz aradığında size onları kullandığınızı söyleyecek kadar niye cesaret verdiniz ki? Bana bir şey söylemeyen haber vermeyen sizsiniz niye suçlu ben oluyorum diye yıksaydınız ortalığı. Bence sizin açınızdan iyi olmuş böyle çıkarcı tiplerle görüşmemeniz bırakın küserse küssünler siz ailenize odaklanın. Hiç yüz vermeyin laf söylerlerse alttan almayın anladıkları dilden konuşun.

Yengeniz tam bir mal
Annemi arayıp seni arayıp haber vermemiz yetmiyor mu zaten kızım ise gidip geliyor kosturmada birde kızına haber vermeyi unutmuş olamaz mı vs diyormuş annemde kızımın evi ayrı benim kızım herşeye haber verdi demis

İnsanları anlamak zor, konuşmazsalar konuşmasınlar napcan gidip ayaklarına mi kapanacaksin. Hiç kendini üzme, düğüne çağırırlarsa el gibi gider gelirsin. Muhatap olma.

Ben olsam düğüne bile gitmem. Nefret ediyorum hem hiçbir şey anlatmayıp hem de trip atan insanlardan

Keşke kuzene açık açık ben sana her şeyimi anlattım ama sen beni el gibi gördün yazıklar olsun deseydiniz. Haklıyken haksız yapmaya çalışıyorlar sizi

Keşke kuzene açık açık ben sana her şeyimi anlattım ama sen beni el gibi gördün yazıklar olsun deseydiniz. Haklıyken haksız yapmaya çalışıyorlar sizi
Beni muhatap alıp bir kere bile aramadiki konusabileyim. Çok haklisniz bende boşuna uzuluyorum çıkarcı insanlar ixin

Aman sal gitsin ya üzülme bu kadar. Yengeyle de çok muhatap olma. Olacağına varır kendisi bilir, üzerinize düşeni yapın çekilin.

Ay bırakın konuşmasınlar, sizi kendiniz çağırmışsiniz zamanında, kuzeniniz yakın görüp evleniyorum deseymiş. Yengeniz çalışıyor demesi de saçma. Bir telefon açmanın çalışmakla ne ilgisi var? Hem suçlular hem güçlü olmaya çalışıyorlar. Bir daha lafı olursa alttan almayın haksiz miyim diye. Ben onu yakın bilip her seyime dahil ettim o bana bir haber vermeyi bile çok gördü diye siz üste çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…