Hanımlar hayırlı geceler. Yaklaşık 3yil önce düğünüm oldu. Bir kız kardeşim olmadığı için dayımın kızını kardeş yerine sayıp herseyime çağırdım kuaför fotoğraf çekimi vs vs. Birtek Nisanimda götürmedin çünkü aramız açıktı Hatta Nişanim da yengem arayıp neden kuzenini de kuaföre götürmedin diye bananbir sürü laf söylemişti. Kuzenim iyidir ama çok kırıcı şekilde konuşur. Bu zamana kadar hep ben yanımda olmasını istedim. Herseferinse ben arayıp gel kinamda kuaföre götüreyim yok gelin almasindansen kapı bağı yap vs demiştim. Ama gelelim ki ben nisanlanacagini dahi annemden öğrendim. Çok kırıldım ben eşimle tanışmaya onu ve dayimlari çağırırken ben ise sadece annemden öğrendim. Arayıp hayırlı olsun bir eksik vs olursa herturlu yardıma geliirm dediğimde ben hepsini hallettim deyip kestirip attı beni. Bende nisaninda küçük bebeğim olduğu için geri planda kaldım. Yengem de beni arayıp ben onları kullanmışım sıramı atlatıp rahatladıgimmicin hiç yardım etmemişim kuzenim enayiymis herkes yardım edermiş daha neler neler söyledi. Ben onu kardeşim yerine koyup herseyime ben arayıp cagirmisken benim hicbiseyden haberim bile olmadı bumu hakettigim benimle mesafe koydular kinusmuyorlar