Yoksa hamile miyim ?

yagmurluhava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
22
6
Hanımlar ben 2 aylık evliyim şu sıralar baş dönmesi yaşıyorum. bugünde uykudan uyanıp lavaboda ihtiyacımı giderdikten sonra bir kaç damla pembeye yakın renkte kan gördüm. İlk kez böyle bir şey yaşadım gün boyu bir daha kanamam olmadı. Hamilelik belirtilerinde bu varmış. Doktordan randevu aldım fakat meraktan içim içimi yiyor. Acaba hamile miyim o_Oo_O

Hanımlar ben 2 aylık evliyim şu sıralar baş dönmesi yaşıyorum. bugünde uykudan uyanıp lavaboda ihtiyacımı giderdikten sonra bir kaç damla pembeye yakın renkte kan gördüm. İlk kez böyle bir şey yaşadım gün boyu bir daha kanamam olmadı. Hamilelik belirtilerinde bu varmış. Doktordan randevu aldım fakat meraktan içim içimi yiyor. Acaba hamile miyim o_Oo_O
Hemen test yap bence hamilesin :anneadayı:. Bende sabahlari tansiyon dusuklugu bas donmesi cok oldu ama senin dedigin yerlesme kanamasi olmadi.

Hemen test yap bence hamilesin :anneadayı:. Bende sabahlari tansiyon dusuklugu bas donmesi cok oldu ama senin dedigin yerlesme kanamasi olmadi.

İlk kez başıma böyle bi şey geldi bir kaç damladan sonra hiç kanama görmedim. Sık idrara çıkma problemimde başladı canım dediğin gibi test yapmalıyım :KK66:

bence sıcaktan tansiyonun düşüyor ve başın dönüyor
ama adetin geçti mi korunuyor musun bunları bilmiyoruz tabi

ben de geçen haftadan beri her kokudan iğrenir sürekli midesi bulanır ve başı döner olmuştum. adetim de lekelenme şeklinde 2 gün sürünce korktum test yaptım ve sonuç negatif çok şükür ki :KK51::KK54:

Korunmasız her ilişkide hamilelik riski vardır, yerleşme kanaması bende de oldu aynı senin anlattığın gibi, muhtemelen hamilesin

kelin ilaci olsa canim basina surermis :) ben 3 yildir beceremiyorum...ve hamile kalanlar hep istemiyorduk hatta korunuyorduk oldu diyorlarya ona itafen yazdim...
Benim bir oğlum var ve dediğin gibi istemiyprduk:)) aklımda yoktu:KK43:( ama geçen annemle konuşuyorum anne bu gün adet olmadım. Annemde hadi be sen bişeyi beceremiyorsun diyo. ( espri) bende dedim anne biz yanlış mı yapıyoz acaba. ( benim espiri daha ağır geldi kadına). İlk çocuğum olmasa inan bende öyşe düşüncem. Yanlış mı yapıyorum acaba diye:KK43:( ne oldu adet oldum yine. Bak adet olma konusunda üstüme insan tanımam...

Hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden Yaradan ne nasip ettiyse o olur muhakkak :KK39: yarın doktora gideceğim cevaplarınız için çok teşekkür ederim hanımlaar dualarınızı eksik etmeyin benim için :KK36:

ıyı de bı pembe akıntıyla hamılemıyım dıye sorulmaz kı gunun gectı mı barı gectıyse dra gıtmeden evde test yapabılırsın çıkar kı benım bebek erkenden bellı ettı kendını adete 5 gun kala cıktı ikinci çizgimiz

X